Thaimaan viikko tarkastelussa: Pattaya "Move On" -projekti liittyy Phuketin "Sandbox 7+7" -laajennukseen, hyväksyttyjä matkailukampanjoita mahdollisten ulkomaalaisten houkuttelemiseksi ja paljon muuta

KUVA: Thairath

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN tarinoita, jotka Pattaya News/TPN National -joukkue on valinnut viime viikolta, syyskuun 13. ja 19. päivän välisenä aikana, ja joitain kommentteja. Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.s

1. Pattaya "Move On" -projekti liittyy "Sandbox 7+7" -laajennukseen, kun se avataan lokakuussa, matkailu- ja urheiluministeri sanoo.

Matkailu- ja urheiluministeri totesi Pattayassa viime viikolla vieraillessaan, että Move On -hankkeen "suljettu alue" -malli otetaan käyttöön Centre for Economic Situation Administrationissa (CESA), joka tarjoaa ulkomaisille turisteille mahdollisuuden matkustaa Chonburiin 7+7-suunnitelma, jota sovellettiin jo Phuketin ja Samuin saarilla. Hänen lausunnon mukaan ideasta piti keskustella viime perjantaina. Viralliset viranomaiset eivät kuitenkaan ole vielä saaneet virallista vahvistusta tai päivityksiä asiasta.

Pattayan "Move On" -projekti liittyy "Sandbox 7+7" -laajennukseen, kun se avataan lokakuussa, matkailu- ja urheiluministeri sanoo.

2. Thaimaan ministerikomitea hyväksyy useita kampanjoita houkutellakseen toivottavasti paljon rahaa kuluttavia ulkomaalaisia ​​maan uudelleen avaamisen yhteydessä

Kampanjoilla pääosin myönnettiin 10 vuoden oleskeluviisumi ja muutoksia eräisiin asiaa koskeviin sääntöihin neljän potentiaalisen ulkomaalaisen kohderyhmän houkuttelemiseksi mahdolliseksi kotimaan talouden elvyttämiseksi. Hallitus odotti, että kampanjat tuottaisivat maalle noin 1 biljoona bahtia vuodessa lisätuloja, jos lopulliset määräykset julkaistaan ​​Royal Gazettessa. Lisätietoja löytyy alla olevasta koko artikkelista.

Thaimaan ministerivaliokunta hyväksyy useita kampanjoita houkutellakseen toivottavasti paljon rahaa kuluttavia ulkomaalaisia ​​maan uudelleen avaamisen yhteydessä

3. Thaimaan kansanterveysministeriö sanoo, että kaikkien 12–18-vuotiaiden opiskelijoiden odotetaan saavan täydet Covid-19-rokotukset ennen paikan päällä tapahtuvaa oppimista koko maassa marraskuun puoliväliin mennessä.

Hallitus on suunnitellut tiettyjä toimia nopeuttaakseen Pfizer-rokotteiden antamista 12–18-vuotiaille opiskelijoille valtakunnallisesti. Kansanterveysministeriön suunnitelman mukaan ensimmäinen injektio aloitetaan lokakuun ensimmäisellä viikolla ja jotkut lapset saavat toisen annoksen lokakuun lopussa. Kaikkien rekisteröityneiden opiskelijoiden odotetaan saavan vähitellen toisen rokotteen 15. marraskuuta mennessä, ennen kuin kaikki oppilaitokset voivat täysin harjoittaa paikan päällä tapahtuvaa oppimista. Suunnitelma kattaa myös rokotettavat opettajat ja henkilökunnan, mukaan lukien ulkomaalaiset opettajat, sekä säännölliset oppilaiden testaukset kouluissa.

Thaimaan kansanterveysministeriö sanoo, että kaikkien 12–18-vuotiaiden opiskelijoiden odotetaan saavan täydet Covid-19-rokotukset ennen paikan päällä tapahtuvaa oppimista koko maassa marraskuun puoliväliin mennessä.

4. "Bangkokin hiekkalaatikko" ja karanteeniton matkailu, joita valtion virastot eivät ole vielä hyväksyneet, sanoo Thaimaan Covid-19 Center

CCSA on hylännyt matkailu- ja urheiluministerin aiemman ilmoituksen rokotettujen ulkomaalaisten turistien toivottamisesta tervetulleeksi ilman karanteenia Bangkokiin 15. lokakuuta alkaen ja totesi, että asiaa ei ole vielä käsitelty ja hyväksytty missään asiaankuuluvissa viranomaisissa ja että kansanterveysministeriön on esitettävä sitä vain lisäharkintaa. Bangkokin kuvernööri Aswin Kwanmuang, joka oli kuulemma liittynyt tapaamiseen matkailuministerin kanssa, totesi myös vastaavan torjunnan, jonka mukaan Bangkokin hiekkalaatikkojärjestelmää ei voitaisi toteuttaa, koska alle 70 prosenttia pääkaupungin väestöstä on täysin rokotettuja. Tämä ei kuitenkaan ole pysyvä hylkääminen, vaan vain lisäviivästys siihen asti, kunnes suurempi osa väestöstä on rokotettu, mahdollisesti lokakuun puoliväliin tai loppuun mennessä.

"Bangkokin hiekkalaatikko" ja karanteeniton matkailu, joita valtion virastot eivät ole vielä hyväksyneet, sanoo Thaimaan Covid-19 Center

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Psst… haluatko nähdä lisää? Katso TikTok täältä

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.