Pattayan "Move On" -projekti liittyy "Sandbox 7+7" -laajennukseen, kun se avataan lokakuussa, matkailu- ja urheiluministeri sanoo.

Chonburi -

Matkailu- ja urheiluministerin mukaan "Pattaya Move On" -ohjelma on tarkoitus muokata osaksi "Phuket Sandbox 7+7 -laajennusta" 1. lokakuuta alkaen.

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn totesi Pattayalla eilen 12. syyskuuta 2021 vieraillessaan esittelevänsä Phuketin hiekkalaatikkoa muistuttavan "suljetun alueen" uudelleen avaamissuunnitelman kokoukseen. Taloustilannehallinnon keskus (CESA) tulevassa suuressa kokouksessa perjantaina 17. syyskuuta. CCSA, Center for Covid-19 Situation Administration, on myös valmis tarkistamaan Pattaya Move on -suunnitelman sekä suunnitelmat muille alueille, kuten Bangkokille ja Chiang Maille.

”Malli tarjoaa ulkomaisille matkailijoille mahdollisuuden matkustaa Chonburiin 7+7-laajennuksessa. He voivat matkustaa Phuketiin hiekkalaatikkoprojektin puitteissa ensimmäiset 7 päivää ja sitten käydä Chonburissa viimeiset 7 päivää tai he voivat matkustaa ensin Chonburiin ja sitten Phuketiin", hän lisäsi.

Hänen eilisessä kokouksessaan antamansa lausunnon mukaan, Pattayan "Move On" -ohjelma olisi osa Sandbox 7+7 -suunnitelmaa ja sisältäisi maakunnat tai alueet, joiden osuus ulkomaisten matkailijoiden kokonaistuloista on vähintään 15 prosenttia, mukaan lukien Phuket, Krabi, Phang Nga, Surat Thani ja Bangkok , Chonburi, Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan ja Chiang Mai.

Täysin rokotetut turistit, joilla on negatiivinen RT-PCR-testitulos Covid-19 Coronaviruksen suhteen, voivat myös osallistua Sandbox 7+7 -suunnitelmaan ja matkustaa nimetyille alueille ilman karanteenia, hänen lausunnon mukaan.

TPN Media huomauttaa, että tämä näyttää osoittavan, että uusi ehdotus ei ehkä ole niin tiukka kuin aiemmin ehdotettiin, mikä peitimme täällä. On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä on AINOASTAAN ehdotus, ja siihen asti, kunnes yksityiskohdat on "hakattu kiveen" ja useat virastot, kuten CESA, CCSA ja Thaimaan hallitus, ovat hyväksyneet, kaikki toimenpiteet ja ehdotukset ovat vain alustavia, ilman takeita täysi hyväksyntä. Vaikka kokous on suunniteltu tälle tulevalle perjantaille, tämä ei suinkaan voi olla viimeinen kokous.

Lisäksi seuraavassa vaiheessa avataan maakunnat, joilla on rajat naapurimaiden kanssa, mukaan lukien Surin, Sa Kaeo, Chanthaburi, Tak, Nakhon Phanom, Mukdahan, Udon Thani, Nong Khai, Bueng Kan, Loei, Ubon Ratchathani, Ranong, Satun, Nan , Kanchanaburi ja Ratchaburi. Pilottialueet, joissa on kulttuurimatkailutuotteita, mukaan lukien Lamphun, Phrae. Nakhon Si Thammarat ja Phatthalung seuraavat sitten.

Phiphat odotti, että kotimaan matkustaminen voi alkaa uudelleen lokakuussa, koska useiden valtuutettujen valmistajien rokotteita on määrä saapua ja jakaa valtakunnallisesti syyskuussa. Kansanterveysviranomaisten mukaan Bangkokin ja sen lähialueiden odotetaan antavan rokotteita vähintään 70 prosentille paikallisista asukkaista, mikä riittää rakentamaan jonkin verran immuniteettia yhteiskunnalle.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.13 (8 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.