Thaimaan ministerivaliokunta hyväksyy useita kampanjoita houkutellakseen toivottavasti paljon rahaa kuluttavia ulkomaalaisia ​​maan uudelleen avaamisen yhteydessä

Kansallinen -

Thaimaan ministerikomitea on tänään, 14. syyskuuta, hyväksynyt useita matkailukampanjoita ulkomaalaisten houkuttelemiseksi Thaimaan uudelleen avaamisen yhteydessä, mukaan lukien viisumien myöntäminen 10 vuodeksi, ja heidän mukaansa maan tulot kasvavat biljoonalla bahtilla vuodessa.

Hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana kertoi tämän iltapäivän hallituksen kokouksen jälkeen, että valiokunta on periaatteessa sopinut  talouden ja investointien elvytyskampanjoista Thaimaassa houkuttelemalla aluksi neljä potentiaalisten ulkomaalaisten kohderyhmää pitkäaikaiseen oleskeluun.

Ryhmiin kuuluu 1.) ulkomaalaisia ​​korkean vaurauden maista, 2.) ulkomaalaisia ​​eläkeläisiä, 3.) Thaimaahan töihin haluavia yrittäjiä ja 4.) erikoisosaajia.

Kampanja koostuu kahdesta päätoimenpiteestä:

  1. Pitkäaikaisen oleskelun viisumin myöntäminen potentiaalisten ulkomaalaisten ryhmälle: He saavat erilaisia ​​poikkeuksia ja etuja, kuten poikkeuksen pitkäaikaisille viisumille ja älykkäille viisumin haltijoille, joiden mukaan he eivät tarvitse ilmoitusta, kun oleskelu kestää yli 90 päivää.
  2. Muutokset asiaankuuluviin lakeihin tai määräyksiin: kuten maanomistukseen ja työnhallintaan liittyvät lait, joiden mukaan ulkomaalaiset työntekijät voivat työskennellä työnantajilleen kuningaskunnassa ja sen ulkopuolella, vapautus aiemmasta vaatimuksesta, jonka mukaan yksi ulkomaalainen työntekijä neljää kokopäiväistä thaimaalaista työntekijää kohden, ja muut vero- ja tullimenettelyihin liittyvät lait. .

Kannustinkampanjoissa hakeneet ulkomaiset vierailijat saavat 1.) uuden Long-Term Resident Visan (LTR-viisumin), joka on voimassa 10 vuotta, mukaan lukien huollettavat kumppanit/puolisot ja lapset, 2.) työlupa LTR:n hyväksynnän jälkeen, 3. ) ulkomailta saadun tulon verovapaus ja 4.) pitkäaikaisen kiinteistön (mukaan lukien maa) omistus-/vuokraoikeus jne.

Hallitus arvioi, että toimenpiteitä pannaan alun perin täytäntöön viideksi tilivuodeksi (2022-2026) ja ne lisäävät Thaimaassa asuvien ulkomaalaisten määrän miljoonaan, mikä lisää biljoonaa bahtia kotimaisia ​​menoja, 1 miljardin bahtin investointeja ja 1 henkilöä. miljardi bahtia verotuloja.

Kelpoisuusvaatimuksia koskevia yksityiskohtia ei tehty täysin selkeiksi, ja niitä ei todennäköisesti tehdä ennen kuin lopulliset säännöt on julkaistu Royal Gazettessa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.