Demokratiaa kannattava mielenosoitusjohtaja Pai Dao Din antautui Bangkokin poliisiasemalla, koska hänen väitetään rikkoneen Covid-19-hätäasetusta

KUVA: Thairath

Bangkok -

Demokratiaa kannattava mielenosoitusjohtaja Jatupat “Pai Dao Din” Boonpattararaksa on tänään, 9. elokuuta, esittänyt itsensä Thung Song Hongin poliisiasemalle Bangkokissa pidätysmääräyksen seurauksena tartuntatautien valvontalain rikkomisesta Covid-19:n leviämisen estämiseksi.

Tämä seuraa useiden muiden merkittävien protestijohtajien pidätystä eilen 8. elokuuta 2021. Napsauta tätä saadaksesi kiinni tarinasta.

Tämä seurasi myös sunnuntaina Bangkokissa riehuvaa mielenosoitusta, joka sisälsi yli kahdeksan tuntia yhteenottoja ja konflikteja lainvalvontaviranomaisten ja mielenosoittajien välillä. josta voit lukea klikkaamalla tästä.

Thaimaan rikostuomioistuin antoi pidätysmääräyksen sen jälkeen, kun Pai Dao Din ja hänen demokratiaa kannattajansa Talu Fah -ryhmästä olivat järjestäneet mielenosoituksen ja roiskuneet maalivärejä Thung Song Hongin poliisiaseman edessä viime tiistaina 3. elokuuta. .

Pai sai syytteen ilkivallasta ja laittomasta kokoontumisesta yli viiden ihmisen kanssa, mikä aiheutti kaaosta ja Covid-19-koronaviruksen leviämisriskin hätäasetuksen ja tartuntatautien torjuntalain vastaisesti. Bangkok ja 28 muuta "maksimivalvontamaakuntaa" ovat tällä hetkellä tiukkojen Covid-19-sääntöjen ja -toimenpiteiden alaisia. Voit päivittää, mitä nämä toimenpiteet ovat täällä.

Pai kertoi toimittajille antautuneensa poliisille tänään todistaakseen syyttömyytensä ja tunnustaakseen syytökset lainkäyttöprosessin mukaisesti. Hän uskoi, että ihmisten poliittiset liikkeet ja ilmaisu ovat perusoikeus, joka voidaan toteuttaa demokraattisessa maassa.

Hän sanoi: "Uskon, että poliisin toimet ja vastaukset mielenosoittajia kohtaan ovat kohtuuttomia ja liiallisia. Siitä huolimatta jatkamme liikettämme ja uskomuksiamme vaatiaksemme hallituksen eroa."

KUVA: Thairath

Samaan aikaan Bangkokin poliisivirasto on varoittanut, että Thammasatin ja mielenosoituksen yhdistyneen rintaman järjestämä huominen "autojoukko" -mielenosoitus pidetään laittomana useiden CCSA:n rajoitusten ja hätäasetuksen mukaisten määräysten vuoksi, koska Bangkok kieltää tällä hetkellä kaikenlaiset kokoontumiset ehkäistä Covid-19:n leviämistä. He ovat toistuvasti varoittaneet, että mielenosoituksen ajaminen "autolla" tai moottoripyörällä ei vältä tiukkoja Covid-19-määräyksiä kokoontumisasioissa.

Järjestäjien mukaan automielenosoitus järjestetään huomenna Ratchaprasongin risteyksessä klo 1 alkaen. eteenpäin. TPN-media tiedottaa mielenosoituksesta jatkuvasti huomenna iltapäivällä, erityisesti Twitter-tilillämme, joka löytyy täältä.

Päivitys: 7. elokuuta 30 klo 9 alkaen protestijohtaja Anon Nampha ilmoittautui Pathumwanin poliisiasemalle, koska hänet pidätettiin aiemmin tässä kuussa Bangkokin taidegallerian edessä pidetystä mielenosoituksesta. Poliisi väittää, että mielenosoitus rikkoi hätäasetuksen sääntöjä, tartuntatautilakeja sekä monia muita Covid-2021:ää koskevia lakeja.

Voi olla kuva tekstistä

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.