Thaimaan Covid19-keskus jatkaa maksimivalvontatoimenpiteitä 29 maakunnassa valtakunnallisesti elokuun loppuun asti, muut lisätoimenpiteet ilmoittivat

Bangkok -

Covid-19-tilannehallinnon keskus (CCSA) ilmoitti tänä iltapäivänä 1. elokuuta osittaisten sulkutoimenpiteiden jatkamisesta tummanpunaisen vyöhykkeen provinsseissa vielä 14 päivällä, 3. elokuuta 16. elokuuta. Rajoitettu alue on laajentunut vielä 16 provinssiin, mikä merkitsee yhteensä 29 maakuntaa sulkutilassa.

Varsinainen määräys laajentaa toimenpiteitä kuun loppuun, koko elokuulle, vaikka CCSA lupasi tarkistuksen kahden viikon kuluttua. Todennäköisesti kuitenkin erittäin epäsuositut ja tiukat toimenpiteet jatkuvat koko elokuun ajan.

Uudet rajoitetut alueet ovat Bangkok, Kanchanaburi, Chonburi, Chachoengsao, Tak, Nakhon Nayok, Nakhon Ratchasima, Narathiwat, Nonthaburi, Prachuap Khiri Khan (Hua Hin), Prachinburi, Ayutthaya, Phetchaburi, Pattani, Phetchabun, Lop, Song, Song, Lop, Raburi, Raburi Samut Prakan, Samut Songkram, Samut Sakhon, Saraburi, Suphanburi, Ang Thong, Pathum Thani ja Nakhon Pathom.

Uuden vyöhykkeen mukaan 29 provinssia on luokiteltu tummanpunaiselle vyöhykkeelle (maksimi- ja tiukasti valvottu alue), 37 punaiselle vyöhykkeelle (maksimivalvottu alue) ja loput 11 provinssia oranssille vyöhykkeelle (valvonta-alue). . Uudelleen ajoitetut listat löytyvät alla olevasta taulukosta:

Ilmoituksessa sovittiin myös, että kaikki tavaratalojen ja ostoskeskusten ravintolat ovat käytettävissä vain verkkotoimituspalvelut. Asiakkaat eivät edelleenkään saa ostaa ruokaa noutoruokaa tai noutaa itse itsensä kauppakeskusten ravintoloista. Kaikki muut kaupat paitsi supermarketit ovat suljettuina ostoskeskuksissa

Tummanpunaisen vyöhykkeen alueilla kauneussalongit, hierontahuoneet ja kauneuslaitokset pysyivät lähellä samoin kuin urheilustadionit ja -areenat. Vaikka ulkonaliikkumiskielto on voimassa vain suurimmalla ja tiukasti valvotulla alueella, ihmisiä kehotetaan välttämään tarpeetonta matkustamista, jotta Covid-19-tartunta valtakunnallisesti vähenee. Huomaa, että seuraavassa kuvassa on CCSA:n ilmoittama virhe, maksimi- ja tiukasti valvottujen provinssien ostoskeskusten ja ravintoloiden rivin alla ei ole ruokailua, vain TOIMITUS, ei take away. Asiakkaat eivät voi mennä henkilökohtaisesti noutamaan tai noutamaan ostoskeskuksista/tavarataloista.

Kaikkia yritysyrityksiä, erityisesti Bangkokissa, kehotetaan myös voimakkaasti noudattamaan Work from Home -käytäntöjä matkustamisen vähentämiseksi ja nopeasti kasvavan Covid-19-tartuntojen määrän hillitsemiseksi maassa.

Muita tummanpunaisilla vyöhykkeillä voimassa olevia toimenpiteitä ovat kuntosalien, urheilukenttien ja stadionien sulkeminen sisällä ja ulkona. Myös muita toimenpiteitä, kuten uima-altaiden, hierontaliikkeiden puistojen, rantojen ja muiden sulkemista, sovelletaan.

Baarit, klubit, yöelämä ja viihdepaikat on suljettu kansallisesti (virallisesti joka tapauksessa) ja ne ovat olleet noin huhtikuun alusta lähtien.

Jotkut CCSA:n lääkärit olivat kannattaneet vielä tiukempia toimenpiteitä, kuten markkinoiden sulkemista, kaikkia ei-välttämättömiä sulkemisia (kuten hammaslääkärit, räätälit, kukkakaupat jne.) tai jopa täydellistä "kotiinjäämismääräystä". Monet CCSA:n ja Thaimaan hallituksen jäsenet olivat kuitenkin epämiellyttäviä näistä ehdotuksista ja totesivat, että vieläkin tiukemmat sulkutoimenpiteet herättivät monia huolenaiheita. Yksi huomionarvoinen huolenaihe taloudellisten huolenaiheiden lisäksi oli, että monet rokotetut ihmiset Thaimaassa näyttivät olevan "vastustuskykyisiä" jatkuville toimenpiteille ja rajoituksille heidän osaltaan, ja CCSA:n kerrottiin olevan huolissaan siitä, että jopa ankarammat toimenpiteet aiheuttaisivat lisää erimielisyyksiä ja ongelmia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.75 (4 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.