Thaimaan merkittävät yksityiset yrityssektorit tukevat hallituksen lokakuussa tekemää suunnitelmaa avata uudelleen Thaimaan talouden elpymisen nopeuttamiseksi.

Kansallinen -

Thaimaan merkittävät yksityiset yrityssektorit osoittivat tukea hallituksen suunnitelmalle nopeuttaa maan avaamista kotimaan talouden elvyttämiseksi sen jälkeen, kun pääministeri Prayut Chan-O'Cha ilmoitti politiikasta avata maa 120 päivän sisällä eli noin lokakuun puolivälistä loppupuolelle 2021, aiemmin tällä viikolla.

Sanan Angubolkul, hallituksen puheenjohtaja Thaimaan kauppakamari (TCC), kertoi toimittajille, että "Phuket Sandbox" avataan 1. heinäkuuta tunnustaa kansainvälisesti, että Thaimaa voi hallita Covid-19-epidemiaa saarella. Phuket Sandboxin menestys mukautetaan seuraavassa vaiheessa muihin matkailukohteisiin.

Jos maa avautuu uudelleen 120 päivän kuluttua ja yli 300,000 1 ulkomaalaista turistia matkustaa Thaimaahan tuona aikana, Thaimaassa vierailee noin miljoona turistia 50,000 50 bahtia per henkilö per matka. Tästä syystä ulkomaisten matkailijoiden tulot kasvavat vähintään 0.3 miljardia Bt viimeisellä neljänneksellä ja BKT on tänä vuonna jopa XNUMX prosenttia aiemmasta alhaisemmasta arviosta TCC:n arvion mukaan.

Kriengkrai Thiennukul, varapuheenjohtaja Thaimaan teollisuuden liitto (FTI), kiitti hallituksen ilmoitusta maan uudelleen avaamisesta ja sanoi, että se vaikuttaisi koko talouteen tänä vuonna paremman kasvun muodossa ja toisi merkittävää talouden elpymistä ja miljardeissa bahteissa olevia tuloja erityisesti vilkkaan matkailukauden aikana marras- ja joulukuussa.

Auttapol Rerkpiboon, toimitusjohtaja PTT Public Company Limited, totesi, että maan avaaminen tällä hetkellä lisäisi taloudellista vauhtia erityisesti matkailualalla.

"Jos maa voi toivottaa ulkomaiset matkailijat tervetulleiksi suunnitellusti, se mahdollistaa matkailun laajentumisen neljännellä vuosineljänneksellä, joka on Thaimaan matkailun sesonkiaika, sekä kasvattaa kotimaista kulutusta matkailun kasvun mukaisesti", Auttapol lisäsi.

Jareeporn Jarukornsakul, hallituksen puheenjohtaja ja konsernijohtaja WHA Corporation PCL, käsitteli sitä, että mitä nopeammin maa avautuu uudelleen, sitä parempi on maan investointi, koska monet ulkomaiset sijoittajat odottavat pääsyä Thaimaahan tarkkailemaan maataan, perustamaan tehtaita, neuvottelemaan liiketoimista ja ostamaan uusia toimintoja. Uudelleen avaaminen parantaisi myös tämän vuoden ulkomaisia ​​sijoituksia. Hallituksen tulee kuitenkin hallita menettelyä hyvin ja nopeuttaa rokotuksia leviämisen estämiseksi ja luottamuksen rakentamiseksi saapuvien ulkomaalaisten keskuudessa.

Tassapon Bijleveld, hallituksen puheenjohtaja Asia Aviation Public Company Limited (Air Asia), oli samaa mieltä politiikan kanssa, mutta korosti, että hallituksen on nopeutettava rokotteiden rokottamista luodakseen täysin ryhmäimmuniteetin kahden kuukauden kuluessa ennen rajan avaamista, jotta rokotetut ulkomaalaiset voivat vierailla laajemmilla alueilla maassa.

Minor International Public Company Limited myös puheenjohtaja William Ellwood Heinecke antoi lausunnon, jossa todettiin, että maan avautumispolitiikka osoitti pääministerin halukkuutta suunnitella maan tulevaisuutta ja oli kohtuullinen ja harkitseva hallintosektorin suhteen. Suunnitelma saa täyden tuen yksityiseltä sektorilta ja suurelta yleisöltä, jonka yrityksiin Covid-19-koronavirus on vaikuttanut.

Lausunnossa todettiin: "Nyt on todellisuutta, joka kaikkien on kohdattava ja ehkä jouduttava elämään tämän pandemian kanssa, joka nyt todennäköisesti on epidemia, loputtomasti. Tämä on oikea aika avata maa nopeuttaaksemme Thaimaan talouden elpymistä."

TPN-media kirjoitti aiemmin tänään yksityiskohtaisen pääkirjoituksen vaihtelevista reaktioista maan avaamissuunnitelmaan, ja liike-elämän ja matkailun sektorit kannustivat siirtoa, kun taas lääkärit ja jotkut oppositiopoliitikot ilmaisivat huolensa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.