Thaimaan pääministeri pyrkii avaamaan maan kokonaan uudelleen rokotetuille ulkomaisille turisteille 120 päivän sisällä

Bangkok -

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O'Cha puhui kansallisessa lähetyksessä tänä iltana 16. kesäkuuta, että hallituksen tavoitteena on avata koko maa kokonaan uudelleen rokotetuille ulkomaalaisille turisteille seuraavan 120 päivän kuluessa.

Suunnitelman mukaan 120 päivän sisällä tästä päivästä Covid-19-virusta vastaan ​​täysin rokotetut turistit ovat tervetulleita vierailemaan maassa ilman karanteenia. Thaimaalaisten, jotka suunnittelevat matkustamista ulkomaille, ei tarvitse käydä läpi monimutkaisia ​​olosuhteita ja toimenpiteitä ennen lähtöä ja paluuta.

Näin tehden jokaisen Thaimaan asukkaan on saatava vähintään ensimmäinen rokote Covid-19-rokotteesta mahdollisimman pian yksittäisten infektioiden riskin vähentämiseksi.

Pääministeri mainitsi myös, että "Phuket Sandbox" heinäkuussa mahdollisesti tasoittaa tietä maan avaamiselle uudelleen rokotetuille turisteille ennen kuin Thaimaa ottaa tällaisia ​​suunnitelmia käyttöön muissa matkailukohteissa. Hän korosti, että hiekkalaatikko oli "testi" ennen maan pääasiallista avaamista, jossa oli vähemmän rajoituksia ja määräyksiä.

Samaan aikaan hallitus on allekirjoittanut sopimukset 105.5 miljoonan lisäannoksen Covid-19-rokotteiden hankkimisesta kuudelta valmistajalta, nimittäin Pfizer Johnsonilta ja Johnsonilta, Modernalta, AstraZenecalta, Sinovacilta ja Sinopharmilta vuoden loppuun mennessä.

"Tiedän, että päätökseni avata maa uudelleen 120 päivän sisällä tästä päivästä saattaa olla riski, mutta olemme pohtineet perusteellisesti monia tekijöitä ja näkökulmia useilta sektoreilta ja meidän on sisäisesti priorisoitava talouden elpymistämme, jotta maa voi jatkaa eteenpäin. ," hän totesi. "Uskon, että meidän kaikkien on aika hyväksyä riski yhdessä."

Covid-19-rokotteiden valmistaminen paikallisesti tehtaalla auttaisi taudin hallintaa pitkällä aikavälillä, pääministeri lisäsi. Tämä antaa meille kaikille mahdollisuuden saada rokotteita niin kauan kuin maa niitä tarvitsee, mikä myös auttaa maata etenemään potentiaalisesti ja menestyksekkäästi.

Ilmoitus nähtiin suurena askeleena kohti Thaimaan avaamista uudelleen matkailulle, joka on merkittävä osa sen taloutta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1.33 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.