Lehdistötiedote: Thaimaa vahvistaa uudelleen avaamissuunnitelman XNUMX. heinäkuuta alkaen Phuketista alkaen, yksityiskohtia tämän päivän hallituksen kokouksista sisällä

Seuraava on Thaimaan matkailuviraston lehdistötiedote. Sisäiset lausunnot ovat täysin omia.

Bangkok -

Thaimaan matkailuviranomaisella (TAT) on ilo vahvistaa Thaimaan valmius avautua uudelleen rokotetuille ulkomaisille matkailijoille ilman karanteenivaatimuksia alkaen "Phuket Sandbox" -mallilla 1. alkaen, Surat Thani - Samui Plus -mallilla 15. alkaen ja sen jälkeen muut kohteet, mukaan lukien Krabi, Phang Nga, Pattaya, Chiang Mai ja Buri Ram seuraavina kuukausina.

Suunnitelma, jonka Center for COVID-19 Situation Administration (CCSA) on hyväksynyt tämän päivän kokouksessa, toimitetaan hallitukseen lopullisesti hyväksyttäväksi. (Ajoitettu tiistaiksi, 22. kesäkuuta - toimittaja).

Matkailu- ja urheiluministeri HE Phiphat Ratchakitprakarn sanoi: "Thain pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha on maanantaina asettanut tavoitteeksi avata Thaimaa uudelleen täysin rokotetuille ulkomaalaisille vierailijoille ilman karanteenia seuraavan 120 päivän kuluessa. Tämä on antanut toivoa kaikille Thaimaan matkailualalla. Uskon, että pääministeri on asettanut sellaisen tavoitteen luottamuksessaan, että kansallinen COVID-19-rokotusohjelma olisi antanut 50 miljoonalle ihmiselle ensimmäisen rokotuksen lokakuun alkuun mennessä.

"Thaimaan suunnitelma avata uudelleen 120 päivän sisällä tarkoitti, että jos Bangkok tai mikä tahansa 76 maakunnasta on valmis avaamaan ovensa lokakuusta lähtien, edellyttäen, että paikallinen väestö on rokotettu ja tartuntaprosentti on enintään 20-30 tapausta päivässä. Tärkeintä on, että thaimaalaisten on oltava turvassa ja että kansanterveysohjeita on noudatettava."

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn sanoi: "Thain pääministerin asettaman viimeisimmän tavoitteen mukaisesti avata Thaimaa uudelleen seuraavan 120 päivän kuluessa, matkailu- ja urheiluministeriö on antanut TAT:lle ohjeen mukauttaa strategiaamme tavoitteena avata uudelleen pilottikohteet. "saari ja suljettu lähestymistapa" kolmannella vuosineljänneksellä, mikä johtaa useiden kohteiden avaamiseen uudelleen lokakuusta alkaen.

"Island Approach" alkaa Phuket Sandbox -mallilla 1. heinäkuuta, ja sitä seuraa Samui Plus (Surat Thani) Samui-Phangan-Tao Sealed Routes -reiteillä 15. heinäkuuta alkaen. Lähestymistapa jatkuu elokuussa 'Extension'-konseptilla, joka esitellään Phuketin vierailun yhteydessä ja joka yhdistää "Krabi Even More Amazing" (Ko Phi Phi, Ko Ngai ja Ko Railay) tai "Phang Nga Prompt" (Khao Lak ja Ko Yao).

Syyskuusta alkaen "Sinetöity lähestymistapa" käynnistetään tietyille alueille ja reiteille "Charming Chiang Maissa" (Mueangin, Mae Rimin, Mae Tangin ja Doi Taon piirit), Chon Burissa: Neo Pattayassa (Pattaya City ja Bang Lamung ja Sattahip piirit) ) ja Buri Ram (Mueangin alue ja Chang Arena).

"Erityisesti Buri Ramille 70 % paikallisesta väestöstä on rokotettava valmistautuessaan vuoden 2021 Thaimaan MotoGP:hen Changin kansainvälisellä radalla 8.-10. lokakuuta", Yuthasak sanoi.

Sitten lokakuusta tai neljännellä vuosineljänneksellä Bangkok, Cha-Am ja Hua Hin sekä muut valmiit Thaimaan kohteet avataan uudelleen rokotetuille ulkomaisille matkailijoille ilman karanteenia.

TAT harkitsee myös muiden kohteiden avaamista uudelleen läheisille turistisaarille, mukaan lukien Pattaya (Ko Lan) ja itäisen talouskäytävän maakunnat (Chachoengsao, Chon Buri ja Rayong).

Phuketin ja Surat Thanin (Ko Samui, Ko Phangan ja Ko Tao) uudelleenavaamisohjeet:

Ennen saapumista

  • Ulkomaisten matkustajien sekä Thaimaan kansalaisten ja ulkomaisten ulkomaalaisten on matkustattava maista/alueilta, joissa SAR-CoV-2-viruksen riski on alhainen tai keskisuuri, kuten kansanterveysministeriö (MoPH) on ilmoittanut ja päivittänyt jatkuvasti. Heidän on myös oltava jo oleskelleet mainituissa maissa/alueilla vähintään 21 päivää ennen matkapäivää. (Tätä lopullista luetteloa ei ole vielä vahvistettu, todennäköisesti niin pian - toimittaja)
  • Heidän on oltava täysin rokotettuja COVID-19:ää vastaan ​​MoPH:n rekisteröimällä tai Maailman terveysjärjestön (WHO) hyväksymällä rokotteella vähintään 14 päivää ennen matkapäivää, ja heillä on oltava rokotetodistus rokotuksensa vahvistamiseksi.
  • Alle 6-vuotiaat lapset ovat sallittuja matkustaessaan täysin rokotettujen vanhempien tai huoltajien kanssa;
  • Matkustajien, joilla on aiemmin ollut COVID-19-tartunta, on myös oltava täysin rokotettuja vähintään 14 päivää ennen matkapäivää;
  • Matkustajilla on oltava lääkärintodistus, jossa on RT-PCR-laboratorion tulos ja joka osoittaa, että COVID-19:ää ei ole havaittu, ja se on myönnetty enintään 72 tuntia ennen lähtöä;
  • Matkustajilla on oltava COVID-19-sairausvakuutus, jonka vähimmäissuoja on US$100,000 XNUMX.

Matkustajia, jotka ovat päteviä ja joilla on vaaditut asiakirjat, kehotetaan jättämään maahantulotodistushakemus (COE) www.entrythailand.go.th.

Saapuminen

  • Käy läpi maahanmuutto- ja tullimenettelyt ja COVID-19-seulonta, mukaan lukien RT-PCR-testit;
  • Lataa ja asenna hälytyssovellus;
  • Mene suoraan varattuun hotelliin odottamaan testituloksia;
    • Phuketiin saapuvien tulee kirjautua sisään etukäteen varattuun SHA Plus -sertifioituun majoitusliikkeeseen.
    • Ko Samuille saapuvien on kirjauduttava sisään vaihtoehtoisiin paikallisiin karanteenitiloihin (ALQ);
  • Jos COVID-19-testi on negatiivinen, Phuketiin matkustavat voivat mennä minne tahansa Phuketissa. Ko Samuille matkustajat voivat jättää huoneensa vain majoituspaikkansa tiloihin ja palveluihin.

Pysyä

  • Phuketiin matkustaville:
    • Matkustajat, jotka haluavat vierailla vain Phuketissa, ei vaadi vähimmäisoleskelua, mutta heidän on lähdettävä Phuketista (Thaimaa) toiseen maahan suunnitellun lähtöpäivän aikana tai sitä ennen.
    • Matkustajien, jotka haluavat jatkaa matkaa muihin Thaimaan kohteisiin, tulee pysyä Phuketissa 14 yötä, minkä jälkeen he voivat matkustaa kotimaassa.
  • Ko Samui matkailijoille:
    • Aikana 1st-3rd yötä, matkustajat voivat jättää huoneensa tiloihin ja palveluihin vain majoitustiloissaan.
    • Aikana 4th-7th yötä, matkustajat voivat matkustaa määrätyillä reiteillä vain Ko Samuin sisällä.
    • Aikana 8th-14th yötä, matkustajat voivat matkustaa Ko Samuin, Ko Phanganin ja Ko Taon välillä.
  • Tee COVID-19-testi käyttäen RTP-PCR-menetelmää MoPH: n ohjeiden mukaisesti;
  • Matkustajia kehotetaan noudattamaan tarkasti DMHTTA varotoimet COVID-19: n leviämisen estämiseksi: D - etäisyys, M - naamion käyttö, H - Käsien pesu, T - lämpötilan tarkistus, T -COVID-19-testaus ja A – hälytyssovellus.

Kotimaan lähtö

  • Matkustettaessa Phuketista tai Samui-Phangan-Taosta muihin thaimaalaisiin kohteisiin matkustajien on todistettava, että he ovat suorittaneet 14 yön oleskelun, sekä muut vaadittavat asiakirjat kohdemaakunnan ilmoittamien ohjeiden ja toimenpiteiden mukaisesti.
Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/