Hei Pattaya-uutisten lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen julkaisumme, jossa korostamme alueemme, Pattayan ja Chonburin, suosituimpia paikallisia tarinoita viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa, koska julkaisemme monia tarinoita päivittäin ja on helppo kadota tärkeitä tapahtumia tai muutoksia alueemme. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä. Nämä ovat sunnuntaista 9. toukokuuta 2021 lauantaihin 15. toukokuuta 2021.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kuukausi Pattayan kuuluisat baarit ja viihde on suljettu, kuinka kauan tämä kestää?

Tässä on analyysimme siitä, mitä baarien sulkemisen kanssa on tähän mennessä tapahtunut ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Analyysi: Tänään tulee kuluneeksi kuukausi siitä, kun Pattayan kuuluisat baarit, klubit ja viihdepaikat on suljettu ilman merkkejä avautumisesta pian

2. Vilkkaus uuteen julkiseen puistoon, joka avautuu pian Jomtieniin

Uusin julkinen puisto etenee valmistumassa Jomtien Second Roadilla lähellä Rivieraa. Tässä on esimakua.

Esikatselu uudesta julkisesta puistosta, joka avautuu pian Jomtieniin

3. Naispuolinen moottoripyörätaksin kuljettaja osui ja kuoli yrittäessään auttaa kulkukoiraa pois tieltä Pattayalla

Tämä traaginen tarina oli yksi keskusteltuimmista tarinoistamme viime viikolla, kun nuori tyttö, vain 21, tapettiin yrittäessään auttaa kulkukoiraa pois moottoritieltä Pattayassa.

Naispuolinen moottoripyörätaksin kuljettaja kuoli auton törmättyä häneen yrittäessään saada kulkukoiran pois moottoritieltä Pattayalla

4. Pattayan poliisi jatkaa sosiaalisten kokoontumisten ja maskien käytön tukahduttamista

Poliisi jatkaa Covid-19-sääntöjen noudattamista alueella.

Pattayan poliisi jatkaa "sosiaalisten" kokoontumisten, maskien käytön ja julkisen juomisen tukahduttamista

5. Kymmenet Pattayan munkit rukoilevat Covid-19:stä Pattayassa

No, luvut OVAT enimmäkseen laskeneet ja maakunta alennettiin tiukimmista toimenpiteistä. Voisiko se toimia?

Kymmenet Pattayan munkit suorittavat rukousrituaalin torjuakseen Covid-19:n kaupungissa

6. Sarjavaras muuttaa itsensä poliisiksi Pattayalla

Sarjavaras, joka oli hyvin esillä täällä paikallisissa uutismediassa, ilmaisi itsensä sen jälkeen, kun hänen rikoksestaan ​​CCTV lähetettiin laajalti, myös sosiaalisen median kanavillamme.

Varas antautuu poliisille murtauduttuaan Pattayan apteekkiin ja optikkoliikkeeseen

7. Brittiläinen ex-patsas löydettiin kuolleena lemmikkikoiriensa kanssa, jotka suojelevat hänen ruumiiaan

Toinen surullinen tarina viime viikolla herätti paljon keskustelua ja huomiota, erityisesti koirien ympärillä, koska he pysyivät uskollisina loppuun asti.

Brittiläinen ulkomaalainen löydettiin kuolleena Pattayan talosta lemmikkikoirien kanssa, jotka suojelevat ruumistaan

8. Pattayan kaupungin pormestari haluaa kaikkien ottavan rokotuksen, jotta kaupunki avautuu nopeammin

Pormestari sai viime viikolla valmiiksi molemmat annokset omia Covid-19-rokotteitaan, ja koska massarokotusten on määrä alkaa hyvin pian Pattayassa, rohkaisee kaikkia (kyllä, myös ulkomaalaisia) ottamaan rokotuksen, jotta kaupunki saadaan taas auki.

Pattayan kaupungin pormestari rohkaisee asukkaita ottamaan Covid-19-rokotteen, sanoo, että nopeampi alue rokotetaan nopeammin kaikki voi avautua uudelleen

Siinä kaikki tälle viikolle! Turvallista viikon jatkoa! PS Kiitos paljon tuestanne!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/