Naispuolinen moottoripyörätaksin kuljettaja kuoli auton törmättyä häneen yrittäessään saada kulkukoiran pois moottoritieltä Pattayalla

Pattaya –

Naispuolinen moottoripyörätaksin kuljettaja on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun ulkomaalainen autonkuljettaja törmäsi häneen yrittäessään auttaa kulkukoiraa pois moottoritieltä viime yönä (9. toukokuuta)th) Pattayalla.

Pattayan kaupungin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 8 Sukhumvit Roadilla lähellä Chaiyapruekin risteystä Nongpruessa.

Pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen sedanin, jonka kuljettaja oli 29-vuotias Saksan kansalainen, jonka nimeä ei pidetty viranomaisten tutkinnan aikana.

Pattayan poliisi löysi lähistöltä 21-vuotiaan Roongnapa Jaroensookin ruumiin, joka oli moottoripyörätaksin kuljettaja. Hänen pahoin vaurioitunut moottoripyöränsä löydettiin läheltä tieltä.

Silminnäkijät kertoivat The Pattaya Newsille, että Roongnapa yritti auttaa saamaan kulkukoiran pois moottoritieltä, kun sedanin kuljettaja törmäsi hänen moottoripyöräänsä.

Sedanin kuljettaja vietiin Pattayan kaupungin poliisiasemalle, kun poliisi tarkastaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa kootakseen täydellisen tapahtumasarjan. Auton ulkomaalainen kuljettaja ei heti julkaissut lausuntoa, eikä ole tiedossa, ryhdytäänkö oikeustoimiin. Pattayan poliisi ilmoitti edelleen keräävänsä todisteita onnettomuudesta. Ulkomaalaista miestä kuvailtiin "yhteistyökykyiseksi" Thaimaan poliisin kanssa traagisen onnettomuuden jälkeen, eikä hän loukkaantunut itse.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.6 (5 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.