Brittiläinen ulkomaalainen löydettiin kuolleena Pattayan talosta lemmikkikoirien kanssa, jotka suojelevat ruumistaan

Pattaya -

Brittiläinen ulkomaalainen löydettiin kuolleena talosta Pattayasta tänä iltana ja hänen kaksi koiraansa suojaavat hänen vieressään.

Nongpruen poliisi sai ilmoituksen naapurissa asuvalta Wanpen Supanthongilta, 56, kello 5 tänään, 00. toukokuuta, tapauksesta talossa osoitteessa Soi Marb Yailia 13.

Poliisi, pelastustyöntekijät ja The Pattaya News saapuivat taloon ja havaitsivat, että ovi ja portti oli lukittu ja lähistöllä oli merkkejä pahasta hajusta. Poliisi antoi pelastustyöntekijöille luvan avata oven lukituksen sen jälkeen, kun toistuviin yrityksiin ottaa yhteyttä sisällä oleviin henkilöihin ei kuulemma saatu vastausta koirien haukkumista lukuun ottamatta.

He löysivät 74-vuotiaan brittimiehen ruumiin (The Pattaya News ei pidä hänen nimeään odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta.) talosta kuolleena lattialla.

Ensiapuhenkilöt kuvailivat kotia ja aluetta, josta mies löydettiin, sotkuiseksi ja että koirat olivat aiheuttaneet sotkua, joka vaikeutti tilannetta. Kaksi koiraa löydettiin suojelemasta miehen ruumista ja haukkumasta ensiapuhenkilöille.

Poliisi kertoi paikallisille medioille, että he eivät löytäneet tappelun merkkejä miehen ruumiista tai talosta. Poliisi uskoo, että mies kuoli noin kaksi tai kolme päivää ennen ruumiin löytämistä. Koirat tuotiin turvallisesti pois miehen ruumiista, vaikka pelastustyöntekijät eivät heti kertoneet paikalliselle medialle, mitä eläimille tapahtuisi.

Rouva Wanpen kertoi Pattayan poliisille: "En ole nähnyt häntä noin kolmeen päivään ja hän istui tavallisesti joka päivä ulkona leikkien koiriensa kanssa. Huomasin hänen poissaolon ja kuulin eläinten haukkuvan kodin sisällä, mutta niitä ei päästetty ulos. Huomasin myös huonon hajun talosta ja päätin soittaa Pattayan poliisille.

"Tiesin, että hän oli juuri palannut Bangkokista päänsärynä muutama päivä sitten, enkä nähnyt häntä sen lyhyen keskustelun ja tervehdyksen jälkeen." Wanpen totesi.

Pelastustyöntekijät siirsivät hänen ruumiinsa varovasti sairaalaan. Poliisi jatkaa tutkintaa kuolinsyyn selvittämiseksi ja ruumiinavausta odotetaan. Poliisi yrittää ottaa yhteyttä miehen perheenjäseniin ja suurlähetystöön.

Pattaya News huomauttaa, että kaikkiin selittämättömiin kuolemiin käytetään tällä hetkellä täysiä henkilönsuojaimia Covid-19-varotoimenpiteenä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.