Pattayan poliisi jatkaa "sosiaalisten" kokoontumisten, maskien käytön ja julkisen juomisen tukahduttamista

Pattaya, Thaimaa-

Useat Pattayan paikalliset asukkaat ovat lähettäneet raportteja, kopioita lipuista ja huolissaan väitetystä pidätyksestä Covid-19:ään liittyvien rikkomusten, kuten julkisen juomisen, kokoontumisten (jopa vain kahden henkilön kanssa) ja vastaavien tapahtumien vuoksi.

Pattayan poliisi ei ole julkaissut virallista äskettäistä lausuntoa, mutta aiemmin peruutetut rattijuopumustarkastuspisteet väliaikaisesti ja kansallisen poliisin määräyksen mukaisesti varmistavat, että sosiaalisten kokoontumisten lopettamista koskeva hätäasetus on ensisijainen tavoite.

Pattaya Newsille on lähetetty ja tiedotettu useista lipuista ja sakoista viime päivien aikana, mukaan lukien:

-6000 bahtia oluen nauttimisesta yksin Jomtien Beachin lähellä

-4000 bahtia yhden henkilön kanssa istumisesta asunnon ulkopuolella, yksi henkilö oli alkoholin juomassa

-5000 bahtia yksin kävelystä Soi Buakhaolla oluen kanssa klo 7-11

-20,000 XNUMX bahtia rannalla juovalle ryhmälle, joka kaikki asuvat yhdessä

-6000 bahtia maskin käyttämättä jättämisestä pyöräillessä.

Korostamme, ettemme ole itsenäisesti vahvistaneet jokaista näistä väitteistä, mutta esitettyjen todisteiden perusteella ne näyttävät pitävän paikkansa. Pattayan poliisi on myös korostanut, että kaikki sosiaaliset kokoontumiset tai julkinen juominen, erityisesti juhliminen ja alkoholiin liittyvät, ovat tällä hetkellä kiellettyjä hätäasetuksen nojalla.

Pattaya turistikaupunkina on perinteisesti "rentoutunut" sellaisiin asioihin kuin julkinen juominen tai päihtyminen, mutta Covid-19-tilanteesta johtuen tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että näin ei ole alueella. Poliisi pyrkii myös välttämään toistumasta viime vuonna paljon julkisuutta saaneita tapauksia, joissa tietyt Jomtienin ja Soi Buakhaon markkinat muuttuivat "hangoutiksi" huolimatta Covid-19-säännöksistä, jolloin ihmiset ostavat alkoholia klo 7-11 ja "hengailevat" lähistöllä.

Todellisuudessa julkiset päihtymis- ja juomalait ovat aina olleet Pattayan kirjoissa ja laittomia, mutta niitä on pantu täytäntöön harvoin. Mitä tulee sosiaaliseen kokoontumiseen, näyttää siltä, ​​​​että lainvalvontaviranomaiset käyttävät hätäsäädöksiin liittyviä toimenpiteitä tämän käyttäytymisen valvomiseksi.

Chonburin kansanterveysosaston virallinen "neuvo" on, että ihmiset pysyisivät kotona, työskentelevät kotoa, jos mahdollista, ja seurustelevat vain oman kotitaloutensa jäsenten kanssa kotona.

Jotkut lukijat ovat kysyneet The Pattaya Newsilta tällaisten lippujen laillisuudesta tai kokoontumispaikkojen täytäntöönpanosta. Suosittelemme niitä, joilla on tällaisia ​​kysymyksiä, ottamaan ne asianajajan tai lakimiehen puoleen.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.25 (8 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/