Pattayan poliisipäällikkö tekee yhteistyötä Kuwaitin suurlähettilään kanssa torjuakseen Kuwaitin moottoripyöräkilpailijoita

Pattaya -

Pattayan poliisin kapteeni tapasi Kuwaitin suurlähettilään maanantaina 17. heinäkuuta löytääkseen ratkaisuja hankaliin Kuwaitin moottoripyöräilijöihin Pattayassa.

Pattayan poliisipäällikkö Pol. Eversti Thanapong Phothi meni neuvottelemaan Thaimaan Kuwaitin suurlähettilään prikaatipäällikkö Faisal ALsuwailehin, eversti Faisal Ali Sweilehin ja sihteeri Abdulmohsen AlRefain kanssa koskien kuwaitilaisten katukilpailijoiden ryhmää koskevia nousevia ongelmia.

Lähi-idän jouriders nousi otsikoihin useaan otteeseen viime aikoina piittaamattomasta ja vaarallisesta käyttäytymisestään tiellä.

Viime perjantaina, 14. heinäkuuta, kansalaiset sisään Soi VC ja Soi Yensabai valitti sietämättömästä häiriöstä, jonka aiheuttivat kuwaitilaisten moottoripyöräilijöiden kiihdyttäminen polkupyöränsä ja kilpaileminen kaduilla.

Valitus saapui nopeasti Pattayan poliisin korviin seuraavana päivänä, ja se sai heidät käynnistämään a kilpailijoiden tukahduttaminen, mikä johti useisiin pidätyksiin. Virkamiehet myös varoittivat kuwaitilaisia ​​turisteja virallisesti oikeudellisista seurauksista, jos heidät jää kiinni ajamasta moottoripyörällä ilman kypärää, ajokorttia, vakuutusta ja rekisteröintiä.

Kuitenkin vain päivä suuren tukahdutuksen jälkeen kaksi kuwaitilaista turistia joutui liikenneonnettomuuteen ajaessaan moottoripyörällään Etelä-Pattayassa. Yksi turisti, joka on vain 19-vuotias, sai polvensa ympärillä vakavan vamman, joka melkein sai hänen jalka amputoitulääkintähenkilöstön mukaan.

Tämä todennäköisesti sai Pattayan poliisin ryhtymään päättäväisiin toimiin, mikä johti Polin tapaamiseen. Eversti Thanapong ja Kuwaitin suurlähettiläät.

Polin mukaan. Eversti Thanapong, hän halusi valvoa lakia estääkseen onnettomuudet ja suojellakseen turistien turvallisuutta vaikuttamatta kaupungin matkailukuvaan.

Tämän yhteisen tavoitteen mukaisesti suurlähettiläät pääsivät sopimukseen kattavan tiedotuskampanjan käynnistämisestä, joka on suunnattu kuwaitilaismatkailijoille ja Thaimaahan vieraileville henkilöille.

Kampanjan ensisijaisena tavoitteena on korostaa liikennelakien ja -määräysten noudattamisen merkitystä maan sisällä. Tämän kampanjan odotetaan käynnistyvän mahdollisimman pian.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.