Kuwaiti Motorbike Racer Pattayassa melkein menetti jalkansa moottoripyöräonnettomuudessa

Pattaya -

19-vuotias kuwaitilainen mies sai vakavan jalkavamman sen jälkeen, kun hänen ajamansa moottoripyörä kulki varhain tänä aamuna South Pattaya Roadin kaidetta vasten.

Kello 04 aamulla 30. heinäkuuta Sawang Boriboon -pelastajat ryntäsivät South Pattaya Roadille lähellä Bali Hain laituria vastauksena liikenneonnettomuusilmoitukseen. He löysivät kaksi kuwaitilaista miestä loukkaantuneena.

Ensimmäinen uhri, jonka nimeä pelastajat eivät paljastaneet, kärsi pinnallisia vaurioita. Hän makasi Honda PCX -moottoripyöränsä vieressä. Toinen uhri, 19-vuotias kuwaitilainen mies nimeltä Mr. Naser Alazemi, löydettiin kuitenkin makaamasta tieltä itkien tuskistaan. Hän sai vakavan haavan vasempaan jalkaansa polven alueella. Vammat olivat niin vakavat, että hänen jalkansa oli vaarassa amputoitua, pelastajat kuvailivat.

Pelastushenkilöstö antoi ensiapua paikan päällä ennen kahden miehen kuljettamista sairaalaan. Noin 10 heidän ystäväänsä, myös Kuwaitin kansalaisia, oli paikalla onnettomuuspaikalla.

Pattaya News haastatteli thaimaalaista silminnäkijää, herra Sawas Emprakhonia, 39, onnettomuudesta. Hän kertoi, että herra Naser ajoi moottoripyörällä ystävänsä kanssa ja matkusti ylämäkeen liikennettä vastaan. He eivät ilmeisesti kiinnittäneet huomiota tiehen, kun ratsastaja katsoi jatkuvasti taaksepäin keskustellakseen herra Naserin kanssa. Heidän moottoripyöränsä kulki sitten voimakkaasti betoniseinällä, jolloin se kaatui ja melkein katkaisi herra Naserin jalan.

Kaksi miestä ovat edelleen tarkassa lääkärinhoidossa paikallisessa sairaalassa. Poliisi tutkii onnettomuutta sekä yrittää tunnistaa kahdelle miehelle moottoripyörän vuokraaneen agentin. Ratsastajalla ja Naserilla ei ollut kypärää, lisenssiä tai asianmukaista rekisteröintiä, vakuutusta tai asiakirjoja.

Pattaya News huomauttaa, että tämä onnettomuus tapahtui vain yksi päivä sen jälkeen, kun Pattayan poliisi aloitti laajan tukahdutuksen Lähi-idän moottoripyöräilijöiden jengi Soi Yensabaissa ja Soi VC:ssä.

Oli epäselvää, kuinka monta ihmistä pidätettiin, mutta raportin mukaan poliisin läsnäolo houkutteli lähes sata kuwaitilaista miestä, jotka hieman hurrasivat, nauroivat ja jopa poseerasivat kuvissa, kun poliisi varoitti heitä ajamasta vaarallisesti ja kilpailemasta ympäriinsä. kadulla yöllä.

Voi olla kuva yhdestä henkilöstä ja ihmisjoukosta

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.