Pattayan poliisi torjui ulkomaiset moottoripyöräkilpailijat

Pattaya -

Pattayan kaupungin poliisi on tukahduttanut ulkomaisia ​​moottoripyöräkilpailijoita ja moottoripyörävuokraamoita, jotka vuokraavat ulkomaalaisille ilman asianmukaisia ​​lisenssejä ja asiakirjoja.

Aikaisempi tarinamme:

Pattayan asukkaat ja turistit ovat jälleen valittaneet meluisista arabialaisista moottoripyöräilijistä, jotka kilpailevat kaduilla keskellä yötä.

Nyt päivitykseemme:

Perjantai-iltana puolenyön aikoihin (14th) yli 50 virkailijaa, joita johtivat vt. Chonburin provinssin poliisipäällikkö eversti Boonsarn Sinthong ja Pattayan kaupungin poliisipäällikkö eversti Thanapong Poethi, tarkastivat teitä, joilla ulkomaisten moottoripyöräilijöiden väitettiin kokoontuneen suuriin ryhmiin Pattayan alueella. Jotkut näistä ovat Soi Yensabai ja Soi VC.

Eversti Boonsarn kertoi Pattaya Newsille "Olemme ryhtyneet välittömästi toimiin saatuamme paikallisilta valituksia siitä, että monet ulkomaiset moottoripyöräilijät ovat aiheuttaneet yleistä haittaa. Sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaalaisia ​​moottoripyöräilijöitä vastaan ​​ryhdytään oikeudellisiin toimiin, jos heidän todetaan syyllistyneen johonkin laittomaan tekoon.

”Olemme myös tiedottaneet moottoripyörävuokraamoista, jotta he tarkistavat asiakkaidensa asianmukaiset lakivaatimukset. Heidän on säilytettävä kopiot ajokorteistaan ​​ja passeistaan. Heidän on varmistettava, että moottoripyörävuokraajat ymmärtävät ja noudattavat liikennesääntöjä, varsinkin, jotta he eivät aiheuta yleistä haittaa. Moottoripyörävuokraajien on tarjottava asiakkaille kypärät. Modifioitujen moottoripyörien, erityisesti äänekkäiden pakoputkien, käyttö on laitonta. Eversti Boonsarn lisäsi.

”Suurin osa ulkomaisista moottoripyöräilijöistä on 18-25-vuotiaita kuwaitilaisia ​​nuoria. He ovat lomalla koulusta heinä-elokuussa ja tulevat Thaimaahan suurissa ryhmissä kesälomalle. Eversti Boonsarn selitti.

"Olemme myös kartoittaneet moottoripyörävuokraamoiden lukumäärää, koska monet niistä suljettiin Covid-19-pandemian aikana ja uusia liikkeitä on avattu. Jotkut uudemmista eivät ehkä ole tietoisia Thaimaan lain vaatimista tiukoista säännöistä ja määräyksistä moottoripyörien vuokraamiseksi." Eversti Boonsarn päätti.

Partiot ja poliisin läsnäolo johtivat siihen, että kymmeniä ulkomaalaisia, enimmäkseen kuwaitilaisia, tulivat kaduille Soi Yensabain lähellä, missä poliisi oli tarkastamassa kuunnellakseen poliiseja, jotka ilmoittivat säännöistä eri kielillä kaiuttimista. Monet taputtavat poliisia ja jotkut jopa poseerasivat kuvissa ja selfieissä. Jäi kuitenkin epäselväksi, otettaisiinko välitettävää viestiä huomioon.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.