Meluiset arabialaiset moottoripyöräkilpailijat Pattayalla asukkaiden ja turistien rankaisemina

Pattaya -

Pattayan asukkaat ja turistit ovat jälleen valittaneet meluisista arabialaisista moottoripyöräilijistä, jotka kilpailevat kaduilla keskellä yötä.

Perjantaina, 14. heinäkuuta 2023, varhaisina tunteina useiden nuorten Lähi-idän ulkomaalaisten kerrottiin nostaneen polkupyöränsä ja kilpailevan ylös ja alas Soi VC:tä ja Soi Yensabaia Etelä-Pattayalla. Tämä häiritsevä käytös häiritsi sekä kujilla asuvia asukkaita että turisteja.

Soi VC ja Soi Yensabai ovat pitkään olleet ulkomaalaisten pyöräilijöiden, erityisesti arabialaisten turistien, kohtaamispaikka. Suurin osa heistä on noin 25-vuotiaita tai jopa 17-vuotiaita, kertoo Soi Yensabain asukas, joka pyysi pitämään nimensä luottamuksellisina.

Asukkaan mukaan pyöräilijät ajoivat vaarallisesti liikennesääntöjä piittaamatta, estivät liikennettä ja pitivät kovaa ääntä, joka pilasi muiden unen. Hän sanoi myös, että kukaan heistä ei koskaan käyttänyt kypärää, heistä ei ollut ajokorttia, vakuutusta, rekisteröintiä tai noudattanut muita asianmukaisia ​​tielakeja ja -sääntöjä.

Huolestunut asukas pelkäsi, että rikolliset voisivat törmätä johonkin tulevaisuudessa ja vahingoittaa itseään tai muita.

Elokuussa 2022 ryhmä yli 30 Lähi-idän pyöräilijää pidätettiin Pattayalla laittomasta kilpa-ajamisesta ja häiriön aiheuttamisesta yöllä.

Saatuaan jatkuvia valituksia Pattayan poliisi koordinoi kaupungin moottoripyörävuokraamojen kanssa ja määräsi heidät tarkastamaan perusteellisesti vuokraajien ajokortit ja keräämään heidän yksityiskohtaiset tiedot.

TPN huomauttaa, että moottoripyöriä vuokraavien yritysten on tarkoitus vuokrata vain henkilöille, joilla on asianmukaiset ajokortit ja paperityöt. Niiden on myös tarkoitus tehdä selväksi, että asiakkaiden on käytettävä kypärää, noudatettava tielakeja ja kunnioitettava maan sääntöjä.

Pattayan poliisi tutkii asiaa ja suunnittelee iskuja alueella, jossa nuoria kilpailijoita havaitaan jatkuvasti.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.