Yli 30 Lähi-idän väitettyä moottoripyöräkilpailijaa pidätettiin Pattayalla viime yönä

Pattaya -

Yli 30 väitettyä Lähi-idän moottoripyöräkilpailijaa pidätettiin Pattayassa eilen illalla, koska he olivat saaneet useita valituksia moottoripyörien laittomasta kilpa-ajamisesta pääteillä ja häiritsemisestä yöllä.

Pol. Eversti Kunlachart Kunlachai, Pattayan poliisiaseman poliisipäällikkö, lähetti maanantaina, 22. elokuuta, yli 30 poliisia noin klo 9 tukahduttamaan väitettyjä moottoripyöräilijöitä, jotka tulivat ulos myöhään yöllä ja kilpailivat laittomasti moottoripyörillä Pattayan kaduilla, häiritsee rauhaa ja herättää erilaisia ​​valituksia niin asukkailta kuin turisteiltakin.

Polin mukaan. Eversti Kunlachart, tämä operaatio oli vastaus viime yön virustapaukseen, jossa a ryhmä moottoripyöräilijöitä näytti kilpailevan moottoripyörillä ja tukkivan osan Sukhumvit Roadista. Hän sanoi, että Pattayan poliisi varoitti ja ryhtyi oikeustoimiin säännöllisesti holtittomasti ajavia ulkomaisia ​​turisteja vastaan, mutta jotkut toistivat teon, koska he eivät täysin ymmärtäneet Thaimaan liikennesääntöjä.

Mitä tulee viime yön operaatioon, Kunlachart paljasti, että yli 30 moottoripyöräilijää pidätettiin Soi Yensabain ympäristössä. Jotkut hylkäsivät pyöränsä ja pakenivat jalan heti nähtyään poliisit.

Epäillyt ja moottoripyörävuokraamot joutuisivat syytteeseen erilaisista liikennerikoksista, Kunlachart sanoi. TPN huomauttaa, että myöhäisillan kilpa-ajo ei rajoitu yhteen kansallisuuteen, vaan se on laajalle levinnyt ongelma kaikkialla Thaimaassa.

Pattayan poliisin mukaan lähes kaikilla pidätetyillä epäillyillä ei ollut ajokorttia, vakuutusta, rekisteröintiä, veroa, kypärää tai muita vaatimuksia lailliseen ajamiseen Thaimaassa. Pattayan poliisi ilmoitti, että he työskentelevät myös näille ulkomaalaisille turisteille vuokraavien vuokramyymälöiden tunnistamiseksi saadakseen heidät vastuuseen ajoneuvojen vuokraamisesta varmistamatta, että kuljettaja on laillinen ja ymmärtää Thaimaan tielakeja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.