Pattayan asukkaat ja sosiaalinen media ovat järkyttyneitä ulkomaisten moottoripyöräkilpailijoiden häiritsemisestä yössä

Pattaya -

Suuri joukko Lähi-idän turisteja, joilla on yli 30 moottoripyörää, väitti estäneen Sukumvit Roadin osia kilpaillakseen laittomasti moottoripyörillä.

Paikalliset tiedotusvälineet raportoivat tänään varhain aamulla, 22. elokuuta, ryhmästä ulkomaisia ​​moottoripyöräilijöitä, jotka kokoontuivat Esson huoltoaseman eteen Etelä-Pattayalle ajamaan ympäri kaupunkia, torvittamaan tarpeettomasti torvia ja häiritsemään naapuruston rauhaa.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan noin 30 kilpailijan ryhmä sulki myös osan Sukhumvit Roadista Etelä-Pattayalla kilpaillakseen moottoripyörillään ilman huolta muista kuljettajista, jotka saattavat haluta jakaa tietä. Tämä toiminta raivostutti lukuisia thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja, jotka asuivat lähellä katua tai näiden ulkomaisten kilpailijoiden tapaamispaikkaa, mikä herätti kysymyksen siitä, missä lainvalvontaviranomaiset olivat silloin, kun heitä tarvittiin.

Pattayan poliisi on toistaiseksi toteuttanut monia toimenpiteitä, kuten moottoripyörävuokraamoiden säännöllisen tarkastuksen, vaadittujen asiakirjojen ja ulkomaalaisten ajokorttien tarkistamisen sekä koordinoinnin hotellien toimijoiden kanssa varoittamaan turisteja ajamasta huolimattomasti.

Monet Pattayan asukkaat kuitenkin kehottivat viranomaisia ​​olemaan tiukempia estääkseen viattomille ihmisille tai kilpamatkailijoille itselleen mahdollisesti aiheutuvat vahingot.

TPN huomauttaa, että myöhäisillan kilpa-ajo on ollut ongelma Pattayassa jo jonkin aikaa, eikä se rajoitu pelkästään ulkomaisiin turistiin, vaan monet ongelmat ovat myös suuria thaimaalaisia ​​nuoria, jotka kilpailevat ympäri kaupunkia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.