Nongpruen poliisi haastatteli rautakaupan omistajaa, jossa Hans Peter Mackin murhasta epäillyt ostivat työkaluja uhrin leikkaamiseksi

Pattaya -

Kaksi ulkomaalaista osti sähkösahan, jota uskottiin käytetyn saksalaisen kiinteistönvälittäjä Hans Peter Mackin, 62, murhassa Pattayassa.

Aiemmat tarinamme:

Pakistanilais-thaimaalainen mies, joka oli viimeinen vapaana epäilty pääepäilty saksalaisen kiinteistönvälittäjä Hans Peter Mackin julmasta murhasta, pidätettiin Kanchanaburissa.

Nongpruen poliisi kertoi Pattaya Newsille, että keskiviikkona (12th) mies, joka tunnistettiin vain Mr. Chartiksi, 40, sähkösahoja myyvän liikkeen omistaja Pohjois-Pattayalla ja hänen henkilökuntansa, antoi poliisille lisätietoja Hans Peter Mackin murhasta epäiltyjen liikkumisesta.

Chart kertoi poliisille, että heinäkuun 7th, hänen kauppaansa tuli kaksi ulkomaalaista asiakasta, yksi ylipainoinen ja yksi hoikka. Heillä oli kiire ja he halusivat ostaa "Shudow" 18 voltin langattoman sähkösahan. He ostivat sahan 12,900 XNUMX bahtilla ja ryntäsivät sitten pois kaupasta moottoripyörällä.

He vaikuttivat Chartin mukaan erittäin epäilyttävältä, toisin kuin muut asiakkaat, koska he eivät koskaan yrittäneet neuvotella alennuksesta eivätkä kysyneet yksityiskohtaisia ​​​​kysymyksiä tuotteesta. Kauppa säilytti antamansa puhelinnumeron, joka piti laittaa takuupaperiin sahan sarjanumeron kanssa. Tämä saha on erittäin hiljainen, kun se käynnistetään ja sitä käytetään, kaavio lisäsi.

Poliisi löysi kaupasta ostamansa sahan sarjanumeron vastaavan Hansin paloittamiseen käytetyn sahan sarjanumeroa ja löytyi pussista, jossa oli muita työkaluja sekä Hansin paloiteltu ja silvottu ruumis.

Chart vahvisti myöhemmin poliisille, että hänen kaksi ulkomaalaista asiakasta olivat todellakin tärkeimpiä epäiltyjä Olaf Brinkmann ja Shahruek Kareem Udin sen jälkeen, kun he molemmat pidätettiin. Nongpruen poliisi toimitti kuvia molemmista miehistä Mr. Chartin tarkastettavaksi ja vahvistamiseksi, ja epäillyt vangittiin CCTV:hen yhdessä kaupassa.

Thaimaan poliisi oli aiemmin vahvistanut, että pääepäillyt Petra Grundgreif ja Olaf Brinkmann oli tallennettu kameralle yhdessä päivänä, jolloin herra Mack katosi.

Poliisi jatkaa todisteiden keräämistä epäiltyjä vastaan, koska sekä Brinkmann että Grundgreif eivät kerro tiettävästi puhuvan tutkijoille. Udin on kuitenkin väittänyt, että häntä uhkailtiin ja hänet pakotettiin auttamaan Brinkmannia ruumiin hävittämisessä.

Tutkinta jatkuu lehdistön ajan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.