Thaimaan poliisi vahvisti kaksi pääepäiltyä CCTV:stä kiinni samana aamuna Murhattu saksalainen liikemies Hans Peter Mack katosi Pattayassa

Pattaya -

Thaimaan poliisi on selventänyt Pattayalla sijaitsevan saksalaisen kiinteistönvälittäjä Hans Peter Mackin aikajanaa, joka nähtiin viimeksi elossa paikallisessa kahvilassa, ja se vahvisti, että kaksi pääepäiltyä vangittiin yhdessä CCTV:llä sinä päivänä, jolloin herra Mack katosi.

Aiemmat tarinamme:

Pakistanilais-thaimaalainen mies, joka oli viimeinen vapaana epäilty pääepäilty saksalaisen kiinteistönvälittäjä Hans Peter Mackin julmasta murhasta, pidätettiin Kanchanaburissa.

Chonburin maakunnan poliisi kertoi Pattaya Newsille keskiviikkona (12th), lähellä oleva CCTV-materiaali osoittaa, että heinäkuun 4th aamulla noin klo 10 Petra Grundgreif, 00, Saksan kansalainen, ensimmäinen epäilty, ajoi mustaa maastoautoa, jonka etuosassa ei ollut rekisterikilpeä, ja saapui paikalle ja istui Soi Thung Klom Tanmanin kahvilan perään. .

Olaf Brinkmann, 52, Saksan kansalainen, toinen epäilty, saapui punaisella moottoripyörällä kahvilaan noin kello 10, jossa myös hänen thaimaalainen tyttöystävänsä työskentelee. Hän kantoi kenkäparia ennen kuin laittoi ne ravintolan lähelle pysäköityyn neiti Petran katumaasturiin. Olaf lähti sitten Petran kanssa maastoautossa.

Kaksi tuntia myöhemmin neiti Petra tapasi uhrin Hans Peter Mackin samassa kahvilassa, jossa hän vieraili aamulla. Hän kertoi herra Hansille olevansa kiinnostunut ostamaan nyrkkeilykuntosalin Huay Yaista, Banglamungista, jonka omistaa herra Hans. Tunnin keskustelun jälkeen he menivät ulos kahvilasta, joka oli paikka, jossa herra Hans nähtiin viimeksi elossa.

Chonburi Immigration Office kertoi myös Pattaya Newsille, että tuntematon ulkomaalainen, joka sai 1,200,000 XNUMX XNUMX bahtia pankkitililleen samalla viikolla, kun Mack katosi ja joka siirrettiin Mr. Hansin pankkitililtä, ​​tuli heille pyytämään nimensä. Ulkomaalainen nosti rahat ennen kuin luovutti ne poliisille osoittaakseen vilpittömyytensä. Poliisi ei nimennyt tätä henkilöä ja sanoi, että he eivät olleet epäiltyjä ja rahansiirto ei liittynyt murhaan ja muihin epäiltyihin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.