Pakistanilainen – Hans Peter Mackin murhasta epäilty thaimaalainen pidätettiin Kanchanaburissa

Kanchanaburi -

Pakistanilainen – thaimaalainen, joka oli viimeinen vapaana epäilty pääepäilty saksalaisen kiinteistönvälittäjä Hans Peter Mackin julmasta murhasta, pidätettiin Kanchanaburissa.

Edellinen tarinamme:

Thaimaan lainvalvontaviranomaiset ovat pidättäneet kaksi epäiltyä saksalaisen kiinteistönvälittäjä Hans Peter Mackin julmasta murhasta toistaiseksi jahtaen edelleen kolmatta pakistanilaista epäiltyä.

Nyt päivitykseen:

Kenraalimajuri Teerachai Chamnanmorin johtama alueen 2 poliisin ryhmä pidätti viimeisen epäillyn, 27-vuotiaan Sahruk Kareem Uddinin, Pakistanin kansalaisen, jolla on Thaimaan kansalaisuus.

Hänet pidätettiin, kun hän oli noussut taksista Kanchanaburin kaupungissa, ennen kuin hänen kerrottiin suunnitelleen matkaa Myanmariin keskiviikkona (12. heinäkuuta)th). Lehdistöhetkellä hänet viedään takaisin Nongpruen poliisiasemalle, mikä kestää noin viisi tuntia.

Samaan aikaan tiistaina, heinäkuun 11. päivänä Thaimaan poliisi pidätti Olaf Thorsten Brinkmannin, 52-vuotiaan Saksan kansalaisen, joka oli myös yksi pääepäillyistä ja jonka poliisi väittää olleen rikoksen johtaja.

Keskiviikkona (12th), Nongpruen poliisi yritti jälleen kuulustella Olafia. Hän kiistää edelleen kaikki syytteet ja sanoo, ettei ole valmis sanomaan mitään, ellei hänellä ole valitsemansa asianajajaa paikalla.

Samaan aikaan Thaimaan poliisi peruutti Olafin viisumin oleskelua varten Thaimaassa, mihin hän ei ollut tyytyväinen.

Poliisi vei Olafia allekirjoittamaan asiakirjoja hänen viisuminsa peruuttamiseksi yläkerrassa Nongpruen poliisiasemalla, Olaf tapasi lyhyesti toimittajia. He kysyivät häneltä tapauksesta, ja Olaf peitti hänen kasvonsa käsillään ja sanoi heille vain "Bull Sh-t". Yksikään kolmesta pääepäillystä ei ole lehdistön aikaan pyytänyt takuita, ja on epätodennäköistä, että se myönnettäisiin pyydettäessä, paitsi ehkä Petra, joka antautui vapaaehtoisesti ja jota lainvalvontaviranomaiset ovat kuvailleet yhteistyöhaluiseksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.