PÄIVITYS: Kaksi Hans Peter Mackin murhasta epäiltyä saksalaista pidätettiin, yksi pakistanilainen edelleen vankilassa

Pattaya -

Thaimaan lainvalvontaviranomaiset ovat pidättäneet kaksi epäiltyä saksalaisen kiinteistönvälittäjä Hans Peter Mackin julmasta murhasta toistaiseksi jahtaen edelleen kolmatta pakistanilaista epäiltyä.

Ensin edellinen tarinamme:

Thaimaan poliisi pidätti eilen pääepäillyn Hans Peter Mackin murhasta Bangkokissa.

Nyt päivitykseemme:

Tiistaina 11. heinäkuuta Thaimaan poliisin pidätys oli pidättänyt Olaf Thorsten Brinkmannin, 52-vuotiaan Saksan kansalaisen, joka on yksi pääepäillyistä kadonneen Hans Peter Mackin sieppaukseen, murhaan ja paloitteluun. osallistuttuaan Pattayassa sijaitsevaa kiinteistöä koskevaan liiketapaamiseen 4. heinäkuuta.

Mackin paloiteltu ruumis löydettiin aiemmin tällä viikolla suuresta pakastimesta, joka oli piilotettu vuokralaisen kaupunkitalon makuuhuoneeseen Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburissa.

Ainakin kolmea epäiltyä, mukaan lukien Brinkmann ja rouva Petra Christl Grundgreif, jotka aiemmin antautuivat Thaimaan poliisille 11. heinäkuuta, epäiltiin osallisina tapaukseen. Poliisi jahtaa edelleen kolmatta epäiltyä, Sahruk Kareem Uddinia, 27, Pakistanin kansalainen, jolla on Thaimaan kansalaisuus.

Kolmea syytetään murhan salaliitosta ja ruumiin kätkemisestä. Neljäs henkilö, vammainen 52-vuotias saksalainen nainen, jota poliisin mukaan ei epäilty, vaan hän asui vuokra-asunnossa sinä aikana, kun Mackin ruumista säilytettiin pakastimessa löytyi myös eilen 11. Poliisi oli halunnut hänet kuulusteluihin, mutta on jatkuvasti korostanut, ettei häntä epäilty varsinaisesta murhasta ja ruumiin kätkemisestä.

Mitä tulee Brinkmannin pidätykseen, poliisi onnistui jäljittämään hänet ja pidättämään hänet viime yönä moottoripyöräkerhossa Bangkokin On Nutin alueella. Sitten hänet siirrettiin Nongpruen poliisiasemalle kuulusteltavaksi.

Saavuttuaan Nongprueen ja poliisin tukemana Brinkmann astui ulos poliisiajoneuvosta ja peitti päänsä hupulla kasvonsa peittämiseksi. Pattaya News -tiimi yritti kysyä häneltä, oliko hänellä jotain sanottavaa, mutta Brinkmann kieltäytyi puhumasta. Häntä kuulusteltiin myöhemmin erillisessä kuulusteluhuoneessa Grundgreifista, joka ilmoittautui poliisin mukaan aiemmin. Kuulustelun yksityiskohdat ovat edelleen rajalliset, mutta Brinkmann ei kerro muuta kuin kiistää kaikki syytteet ja ohjaavan jatkokeskustelun asianajajan puoleen.

Samaan aikaan Thaimaan ylin poliisin apulaispoliisipäällikkö Pol. Kenraali Surachate Hakparn piti lehdistötilaisuuden myöhään eilen illalla Pattayassa julkistaakseen Hans Peter Mackin murhaa koskevan operaation tulokset.

Hänen mukaansa hän uskoo, että pakistanilainen epäilty Uddin piileskelee edelleen Thaimaassa ja että hänet saadaan pian kiinni.

Uddin nähtiin CCTV-kameroissa istumassa kuorma-auton sängyssä, jossa oli pakastin, jota käytettiin Mackin ruumiin säilyttämiseen.

Pol. Kenraali Surachate sanoi, että murhaajien ryhmä saattoi olla yhteydessä moottoripyöräjengiin, jolla on historiaa kansainvälisestä rikollisesta toiminnasta. Hän vahvisti, että viranomaisilla on vankat todisteet jokaisen syyllisen nostamiseksi. Hän sanoi, että tutkinta yhteyksistä kansainväliseen rikollisuuteen ja moottoripyöräjengiin oli meneillään.

Pol. Uhrin perhe ja Saksan suurlähetystö kiittivät kenraali Surachatea henkilökohtaisesti hänen nopeasta ja tehokkaasta työstään tapauksen parissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.