Hans Peter Mackin murhasta epäillyn thai-pakistanilaisen perhe kertoo, että häntä uhkailtiin ja hänet pakotettiin auttamaan ruumiin hävittämisessä

Pattaya, Thaimaa-

Pattayalla saksalaisen liikemiehen Hans Peter Mackin, 62, murhasta epäillyn thai-pakistanilaisen perhe kertoo puhuneensa poikansa kanssa ja uskovat hänen lausuntoihinsa, että väitetty johtaja Olaf Brinkmann, 52, pakotti ja uhkasi häntä. Saksasta auttamaan Mackin ruumiin hävittämisessä.

Ensinnäkin yhteenvetona, tässä on enemmän herra Mackin murhasta edellisestä uutistamme.

Toiseksi, tässä on raporttimme thai-pakistanilaisen epäillyn pidätyksestä eilen iltapäivällä. Hänet pidätettiin Kanchanaburissa, missä Thaimaan poliisi sanoi, että hän aikoi paeta Myanmariin.

Shahruek Udinin vanhemmat Nongpruen poliisiasemalla, Pattaya, Thaimaa, 13. heinäkuuta 2023.

Klo 11 Eilen, 50. heinäkuuta 12, Pol. Eversti Santi Kornkasem, poliisipäällikkö, poliisiasema, Chonburin maakunta, ilmoitti, että epäilty Shahruek Kareem Udin, 2023, Pakistani/Thai, saapui Nongpruen poliisiasemalle Kanchanaburista asianajajansa kanssa.

Shahruek tapasivat hänen vanhempansa ja veljensä poliisiasemalla, jotka kaikki olivat syvästi tunteita koko tilanteesta. Kaikki suostuivat puhumaan lehdistölle selventääkseen näkemyksiään tilanteesta ja selittääkseen Shahruekin osallisuuden.

Shahruekin vanhempien, 52-vuotiaan herra Sabasin ja Phuketissa kala- ja äyriäisyrityksen omistavan rouva Pacin, 56, mukaan perheellä oli aiempaa liikesuhdetta epäillyn Petra Kristel Grundgriffin, 54, kanssa koskien Phuketista peräisin olevien merenelävien jakelua Pattaya. Vanhemmat kuitenkin sanoivat, että kauppa oli kaatunut noin kaksi vuotta aiemmin Petran luotettavuuteen liittyvien huolenaiheiden vuoksi. Heidän poikansa Shahruek oli kuitenkin pitänyt yhteyttä toisiinsa liittymättömistä kiinteistökaupoista ja mahdollisuuksista. Petra luovutti itsensä aiemmin tällä viikolla.

Epäilty Shahruek Udin puhuu Thaimaan median kanssa 13. heinäkuuta 2023.

Ms. Pac sanoi, että perhe oli puhunut Shahruekin kanssa, joka oli aina ollut heille rehellinen. Naisen mukaan hän oli itkenyt ja tunteellinen koko tilanteen ajan ja kertonut vanhemmilleen, että epäilty johtaja Olaf Brinkmann oli pakottanut hänet vastoin tahtoaan auttamaan Hans Peter Mackin ruumiin hävittämisessä. Shahruek kiisti tappaneensa Mackin tai että hänellä olisi ollut mitään tekemistä motiivin tai epäonnistuneiden liikesopimusten kanssa.

Shahruek kertoi vanhemmilleen, että Olaf oli uhannut siepata ja vahingoittaa vaimoaan ja sisartaan, tuomalla heidät Kambodžaan ja pitämällä heidät panttivankina, jos Shahruek ei auttanut Olafia hävittämään ruumiista. Hänen vanhempansa ilmoittivat lehdistölle uskovansa poikaansa.

Shahli, 30, Shahruekin veli, kertoi thaimaalaiselle medialle, että hänen veljensä kertoi hänelle myös, että hän auttoi vain pakastinta siirtämään ja työskenteli Olafin kanssa, koska Olaf uhkasi vahingoittaa hänen perhettään. Shahli sanoi, että hänen veljensä oli ollut emotionaalinen romahdus ja uskoi, että hänet oli pakotettu ja pakotettu auttamaan Olafia vastoin hänen tahtoaan. Shahli sanoi, että Shahruekin vaimo ja sisar oli siirretty turvalliseen paikkaan heidän turvallisuutensa pelosta.

Pol. Eversti Santi Kornkasem tutkii perheen lausuntoja ja sanoo, että poliisi haastattelee Shahruekia pitkään. Sillä välin väitetty johtaja Olaf Brinkmann kieltäytyy edelleen puhumasta tutkijoiden kanssa ja on siirtänyt kaiken asianajajalle, paitsi sanonut olevansa syytön kaikkiin syytöksiin. Petran lausuntoja ei ole julkistettu, eikä hän ole puhunut lehdistölle.

Pysy kuulolla TPN-mediassa saadaksesi lisäpäivityksiä tästä ja kaikista muista tarinoista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/