Opas kymmeneen parhaimpaan Songkran 2023 -tapahtumaan Pattayassa, jota et saa missata!

Pattaya -

Seuraavassa on vain kymmenen Songkran-festivaalipaikkaa, jotka järjestetään Pattayan alueella ja sen ympäristössä tänä vuonna ensimmäistä kertaa koko Songkranina sitten vuoden 2019 vuosien pandemiarajoitusten jälkeenlisäosiin.

1. Rolling Loud Thailand

Ensimmäinen tapahtuma ja luultavasti ikonisin tapahtuma on ehdottomasti huippuhip-hop-festivaali "Rolling Loud Thailand". 13.-15. huhtikuuta järjestettävässä tapahtumassa on uskomaton valikoima maailmankuuluja hip-hop-artisteja Amerikasta, Kanadasta, Aasiasta ja muista, mukaan lukien Travis Scott, Cardi B, Chris Brown, Jay Park, BiBi, Jessi ja Big Tuhma.

Rolling Loud järjestetään klo Legenda Siam Pattaya paikka Pattayassa. Se on helposti odotetuin tapahtuma, joka tapahtuu Songkranin kanssa, joten älä missaa sitä!

2. Wan Lai -festivaali Central Marinassa

Keskusvenesatama Pattaya tuo takaisin "Marina Songkran Wan Lai -festivaalin", musiikkitapahtuman, joka lupaa olla sähköistävä ja täynnä jatkuvaa viihdettä.

Pattaya Central Marina sanoi, että he vievät juhlat uudelle tasolle tuomalla huipputaiteilijoita viihdyttämään yleisöä, mukaan lukien "F. HERO” Thaimaan ikonisin räppäri, joka astuu lavalle 19. huhtikuuta.

Festivaali järjestetään 6. huhtikuuta ja jatkuu 19. huhtikuuta asti. 13 päivän aikana osallistujat voivat odottaa jatkuvaa viihdettä useilta muilta taiteilijoilta, jotka kaikki järjestetään Marina Marketissa 1. kerroksessa.

3. Vesisulake Pattaya

Tule ja liity toiselle Pattayan musiikkifestivaalille, jossa on yhdistelmä musiikkia, juomia ja tanssia yhdessä paikassa! Water Fuse Pattaya järjestetään 17.-19. huhtikuuta Etelä-Pattayassa.

Valmistaudu 3 päivän ja 3 yön jatkuvaan hauskanpitoon 20 tämän hetken kuumimman artistin kanssa, mukaan lukien:

  • Maanantai: 17. huhtikuuta

Lazyloxy x Samblack & URBOYTJ, DJ Mirinda & MC Coga ja DJ Tong Apollo & MC Vox.

  • Tiistai: 18. huhtikuuta

Palmy & Cocktail, DJ Riviere & MC Miu ja DJ Dear Rerox & MC Sosmile.

  • Keskiviikko: huhtikuun 19

Polycat & Slot Machine, DJ Space Monkey & MC Pam ja DJ Spoii & MC Lekiize.

Liput nyt myynnissä!

Voi olla kuva 6 ihmisestä ja tekstistä, jossa sanotaan 'termjal21 pattaya สชิวิดีไทย์ สงกรานต์ สงกรานต์ Songkran -festivaali 11-23. huhtikuuta 23 g Pariisi ขม ฟรี ร่วม สงกรานต์ ม่วน ชื่น ตื่นตาหมอ ลำ สนุก นำ กัน กลาง ลานบิน 13 เม. ย. 13-19 เม.ย. สวนน้ำ กลางลานบัน กลางล 15 เม.ย. การ แสดง หุ่น ละตร เล็ก โจ หลุยส์) 19 าอน เสิร์ตลูก กุ้งหมอ ลำ เม.ย. มินิตอน เสิร์ต อาร์ม ชุติมา www.terminal21.co.th คณะ หมอ ลำ น้อง เมือง เมือง ชุมแพ terminaal21 pattaya ostoskeskuksen terminaali21Pattaya @terminal21pattaya @terminaali21 '

Voi olla kuva yhdestä henkilöstä ja tekstistä, jossa sanotaan 'termölj1 pattaya วัน ไหล นี้ นี้ ม่วน ชื่น นำ กัน กับ กับ คณะ ลำ คณ ลำ ลำ ลำ erminal21 น้อง ใหม่ เมือง เมือง ชุมแพ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์ ท็อปไลน์'

4. Terminaali 21 Pattaya

Terminal 21 Pattaya -ostoskeskus kutsuu kaikki viettämään perinteistä thaimaalaista Songkran-festivaalia "Isaan Banhao" -tyyliin, joka sisältää morlam-musiikkia, vesiroiskeita ja perinteistä thaimaalaista kulttuuria.

Nauti pyhän veden kaatamisesta, herkullisesta paikallisesta ruoasta ja ostoksista samalla kun pidät hauskaa sisävesipuistossa ja katso kuuluisien taiteilijoiden minikonsertteja.

  • Päivämäärä: 11.-23
  • Sijainti: G-Pariksen kerros ja mallikiitotie

5. Central Pattaya Mall

Central Mall tuo takaisin Songkranin yhdessä kuumimpien konserttikokoonpanojen kanssa, kuten Bowkylion, Zom Marie, Zeal ja Silly Fools!

Sisäänpääsy on ilmainen ja konsertit pidetään uppoavalla alueella Central Mallin edustalla Beach Roadin puolella. Varoita, että tulet hyvin todennäköisesti kastumaan näissä tapahtumissa, varsinkin viimeisenä päivänä, Wan Laissa, 19. huhtikuuta, joten mekko valmistautuu kastelemaan!

Voi olla kuva 9 ihmisestä, seisovista ihmisistä ja tekstistä

6. Eri Pattaya

Differ Pattaya tekee kaikkensa tarjotakseen parasta viihdettä maailmanluokan DJ:n ja johtavien thaimaalaisten DJ:iden kanssa, jotka luovat hauskaa kaikille nelipäiväisen tapahtuman aikana 16.-19. huhtikuuta Differ Summer Festival'23:ssa!

Liput ovat nyt saatavilla. ฺÄlä missaa tätä uskomatonta tilaisuutta tanssia läpi yön maailmanluokan DJ:n ja parhaan elektronisen musiikin tahdissa!

Saattaa olla 2 henkilön kuva ja teksti, jossa lukee "ramayan park Sanghrzcen Festival 13.-16 Ilmainen sisäänpääsy kaikille alle 2023 cm! Hanki lopullinen Songkran Experience ramayana. vesipuisto Erikoistoimintaa ja tarjouksia ryhmille ja lapsille!'

7. Ramayana-vesipuisto

Valmistaudu äärimmäiseen Songkran-kokemukseesi Ramayana Water Parkissa. Tule tällä Songkranilla ja pidä hauskaa Ramayana-vesipuistossa, jossa on erikoisesityksiä, hauskoja aktiviteetteja lapsille, ilmaisia ​​vesipyssyjä, Songkran-kampanjoita, vaahtojuhlia, elävää musiikkia, DJ:itä ja rajatonta vesihupia.

Aktiviteetit:

  • Nauti erikoisesityksistä, tulinäytöksistä, havaijilaisista tansseista ja cover-tansseista
  • Rajoittamaton lasten harrastus koko päivän. Hienoa kasvomaalausta, anna lapsistasi tulla kaikkea, mitä he haluavat olla, olipa kyseessä enkeli tai sankari!
  • Eksklusiiviset tarjoukset: Songkran-ryhmäpaketti – mitä enemmän ostat, sitä halvempi hinta! Myös alle 106 cm lapset pääsevät vesipuistoon ilmaiseksi!
  • Tanssi heidän vaahtojuhlissaan DJ Rokyn ja DJ Justinin kanssa
  • Ilmaiset vesiaseet ja rajaton vesihuvi kaikille!*
  • Nauti ja laula yhdessä Smotos-yhtyeen elävän musiikin kanssa

Nauti paras Songkran perheesi ja ystäviesi kanssa Thaimaan parhaassa vesipuistossa.

Supertarjous Alle 106 cm lapset pääsevät vesipuistoomme ilmaiseksi.

Varaa nyt: https://ramayanawp.com/3KjBMOt

Vesipuisto on avoinna joka päivä paitsi keskiviikkona. Ne ovat myös avoinna 12 klo 2023-11.00

Saattaa olla kuva seitsemästä ihmisestä ja teksti, jossa lukee "COLUMBIA PICTURES RSE TEEMAPUISTO THAILAND Suurin Songkran APRII WaterFight MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI AUKI 7 AVOIN AUKI3 AUKI 1 AUKI 2 AUKI 7 OPEN10 11 AUKI 12 AVOIN 13 AUKI 17 AVOIN 15 SULJETTU 18 AVOIN 16 AVOIN 19 AVOIN 20 AVOIN 21 AVOIN 24 AVOIN 22 SULJETTU AUKI 23 28 25 Aukioloaika 26 -27. OPEN 10.00 OPEN 18.00 SONGKRAN FESTIVAL 29-30-12-13-14-15 เมษายนนี้ นันันจะน'

8. Columbia Pictures Aquaverse

Valmistaudu EPIC Songkran -festivaaliin Columbia Pictures Aquaversessa – maailman ainoassa Columbia Pictures -elokuvateemaisessa vesipuistossa!

Liity heidän seuraansa 12.–17. huhtikuuta ja nauti suurimmasta ja turvallisimmasta vesitaistelusta, eksklusiivisista minikonserteista, ilmaisesta surffauksesta, kelluvasta elokuvateatterista, kuuluisista maskoteista ja paljon muuta!

Älä jää paitsi heidän eksklusiivisista tarjouksistaan ​​Songkran-lippujen, VIP-pakettien ja ILMAISTEN cabanoiden, ruokien ja juomien avulla. Lisäksi alle 3-vuotiaat lapset pääsevät ILMAISEKSI!

Varaa lippusi nyt osoitteessa: https://bit.ly/Aquaverse_SongkranFestival2023
ja koe rajattomasti vettä, päivittäisiä vaahtojuhlia ja mahdollisuuksia voittaa palkintoja Onnenpyörällä

Columbia Pictures Aquaverse on avoinna joka päivä klo 10-00 Songkran-kauden aikana, mukaan lukien keskiviikkona 18.

Soita: 033004999 saadaksesi lisätietoja

9. Wan Lai Naklua ja Pattaya

Wan Lai Naklua järjestetään 18. ja 19. huhtikuuta klo 7 Nakluan alueella Lan Pho Parkissa ja koko päivän Pattaya Beach Roadilla 00. huhtikuuta. Toimintaan kuuluu ruoan tarjoaminen munkeille, veden kaataminen Buddha-patsaille ja lahjojen antaminen vanhuksille Lan Phossa, ja 19. päivänä järjestetään perinteisiä aktiviteetteja Wat Chaissa, Buddan pyhäinjäännösparaati sekä monia konsertteja ja aktiviteetteja sekä vesitaisteluja. Beach Roadilla.

Huomaathan, että Pattayan viranomaiset sulkevat Beach Roadin liikenteelle periaatteessa koko tieltä 19. huhtikuuta festivaalin vuoksi. Itse asiassa kaupunki on tänä päivänä niin kiireinen, että liikkuminen on lähes mahdotonta.

Myös jauheen myynti ja leikkiminen sekä korkeapainevesiaseiden käyttö on turvallisuussyistä kiellettyä. Lisäksi pöytien pystyttäminen ruuti- ja vesiaseiden myyntiä varten jalkakäytäville ja yleisille alueille on ehdottomasti kielletty. Rikkomuksesta tuomitaan 2,000 bahtin sakko.

10. Pattaya Beach Treetown-juhlat

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, päästä vapaaksi "Pattaya Beach Please" -tapahtumassa paljon odotettu Songkran Tree Town Splash -tapahtuma, jossa on vesiroiskeet ja vaahtojuhlat!

Ole valmis todistamaan huippuluokan DJ:itä ja esiintyjiä upealla valo- ja äänijärjestelmällä, joka rokkaa Tree Townia 17.-19.

Jonottaa:

  • 17. huhtikuuta 2023: Twopee Southside & DJ Riviere
  • 18: Paerja The Voice & DJ Kongkwan
  • 19. huhtikuuta 2023: Thaitanium & DJ TDoubleE x FiiXD x DJ Nat
  • Erikoisvieraat: DJ Pam / DJ Amplifly / DJ Bubble Paint / MC phetploy / MC Jizzy

3 Days Pass -liput ovat nyt saatavilla vain 1,359 XNUMX bahtia.
Miten ostaa:
Rivi: @pattayabeachplease
Facebook: Tree Town Summer Splash
Verkkosivu: https://www.theconcert.com/treetown/pattayabeachplease
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.