Pattayan keskussatama isännöi non-stop Wan Lai -festivaalin mukana F-HERO

Pattaya -

Central Marina Pattaya tuo takaisin "Marina Songkran Wan Lai -festivaalin", musiikkitapahtuman, joka lupaa olla sähköistävä ja täynnä jatkuvaa viihdettä. Festivaali esittelee Thaimaan parhaita esiintyjiä eri puolilta maata, joten se on pakollinen vierailukohde tulevan Songkran-festivaalin aikana.

Central Marina Pattayan "Songkran Wan Lai Festival" vie juhlat uudelle tasolle tuomalla huippuartisteja viihdyttämään yleisöä, mukaan lukien "Jaa Phongmanee" ja "F. HERO”, joka astuu lavalle 18. huhtikuuta ja 19. huhtikuuta.

Festivaali järjestetään 6. huhtikuuta ja jatkuu 19. huhtikuuta asti. 13 päivän aikana osallistujat voivat odottaa jatkuvaa viihdettä useilta muilta taiteilijoilta, jotka kaikki järjestetään Marina Marketissa 1. kerroksessa.

Tapahtuma lupaa olla unohtumaton hetki kaikille. Ja ole varovainen, sillä saatat roiskua!

Tämä on ensimmäinen Songkran-tapahtuma ostoskeskuksessa vuoden 2019 jälkeen Covid-19-pandemiarajoitusten vuoksi, jotka olennaisesti peruivat tapahtumat ja kielsivät vesiroiskeet, toteaa The Pattaya News.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.