Ultimate Hip-Hop -festivaali "Rolling Loud Thailand" vie Pattaya By Stormin 13.-15. huhtikuuta

LUONNOS - Sanook

Pattaya -

Rolling Loud Thailand 2023 on äärimmäinen hip-hop-kokemus, jossa mukana alan suurimpia nimiä. 13.-15. huhtikuuta Legend Siam Pattaya isännöi 24 tunnin, non-stop, hip-hop-tapahtumaa, joka on samaan aikaan Songkran-festivaalin kanssa.

Thaimaasta on vähitellen noussut suosittu hiphop-musiikin kohde Aasiassa, ja Rolling Loud Thailand 2023 -tapahtuman on määrä vahvistaa asemaansa tämän genren huippukohteena. Festivaaleilla nähdään uskomaton kokoonpano maailmankuuluja hip-hop-artisteja Amerikasta, Kanadasta ja Koreasta, mukaan lukien Travis Scott, Cardi B, Chris Brown, Jay Park, BiBi, Jessi ja Big Naughty, kaikki pakattuna Legendiin. Siam Pattaya -paikka aivan Pattayalla.

Floridassa vuonna 2015 tapahtuneen debyyttinsä jälkeen Rolling Loudista on tullut maailmanlaajuinen sensaatio, sillä se on houkutellut valtavia yli 200,000 XNUMX ihmisen joukkoja. Alan suosituimpien ja lahjakkaimpien räppärien esiintymisellä tapahtumasta on tullut pakollinen spektaakkeli hip-hop-faneille ympäri maailmaa.

Olitpa Pattayalla tai et, Rolling Loud Thailand 2023 on tapahtuma, jota et voi missata. Tästä festivaalista on tarkoitus tulla yksi vuoden jännittävimmistä tapahtumista yhdessä Songkran-festivaalin kanssa. Merkitse siis kalenteriisi 13.-15. huhtikuuta ja valmistaudu kokemaan äärimmäinen hip-hop-ekstravagantisuus Thaimaassa!

Saat lisätietoja napsauttamalla tai napauttamalla tätä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.