Central Pattaya Mall julkistaa Songkran 2023 -konserttikokoonpanon

Pattaya, Thaimaa-

Thaimaalainen uusivuosi, Songkran, järjestetään Pattayalla ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2019 täynnä konsertteja ja juhlia, ja Central Mall on ilmoittanut konserttivalikoimastaan ​​festivaalin aikana.

Pandemian vuoksi Songkran, joka tunnetaan myös nimellä vesifestivaali, peruttiin pääosin vuosina 2020 ja 2021 ja sallittiin vain perinteiset tapahtumat vuonna 2022. Tänä vuonna rajoituksia on kuitenkin purettu ja vesitaistelut, konsertit ja juhlat ovat jälleen sallittuja. thaimaalaisen uudenvuoden kunniaksi.

Tämän seurauksena Central Mall Pattaya on ilmoittanut festivaalille loistavan artistivalikoiman, mukaan lukien Bowkylion, Zom Marie, Zeal ja Silly Fools. Sisäänpääsy on ilmainen ja konsertit pidetään uppoavalla alueella Central Mallin edustalla Beach Roadin puolella.

Varoita kuitenkin, että olet erittäin todennäköisesti kastunut näissä tapahtumissa, varsinkin viimeisenä päivänä, Wan Laissa, 19. huhtikuuta, joten mekko valmistautuu kastelemaan!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/