Thaimaan aikakone: Katsaus tähän viikkoon viime vuonna Thaimaan huippuuutisissa: Pattayan maraton taas peruttu, koulujen sulkemiset turhauttavat vanhemmat ja paljon muuta

Seuraava on viikoittainen ominaisuusartikkeli, joka tarkastelee tätä samaa ajanjaksoa VIIME VUODEN Pattayassa ja Thaimaan uutisissa.

Tämä viikoittainen ominaisuus katsastaa uutisia viime vuoden samalta ajanjaksolta (ja joskus eri aikaikkunat, kuten kuusi kuukautta tai kolme kuukautta) nähdäksesi, miten asiat ovat muuttuneet, seurata tarinoiden etenemistä sekä tarkastella mahdollisesti rikottuja lupauksia tai asioita, jotka eivät tapahtuneet luvatulla tavalla Pattayassa ja Thaimaassa.

Koska julkaisemme kymmeniä tarinoita viikossa, tämä on nopea tapa ihmisille katsoa, ​​mitkä olivat toimitustiimimme valitsemat suurimmat tarinat vuosi sitten ja kuinka ne vaikuttavat meihin tänään ja liittyvät ajankohtaisiin uutisiin. Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, mutta ne ovat suunnilleen julkaisujärjestyksessä.

Tällä viikolla katamme kesäkuun 2021 ensimmäisen täyden viikon sunnuntaista 6 lauantaihin 2021.

Katsotaanpa!

1.  Thai-intialainen miljardööripari löydettiin kuolleena Koh Taon hotellin uima-altaalta

Thaimaan ja intialaisen miljardööriparin ruumiit vietiin ruumiinavaukseen 5. kesäkuuta sen jälkeen, kun heillä uskottiin hukkui hotellin uima-altaaseen Koh Taossa Surat Thanin maakunnassa perjantai-iltana 4. kesäkuuta.

Thai-intialainen miljardööripari löydettiin kuolleena Koh Taon hotellin uima-altaalta

2. Pattaya Marathon on peruttu toista vuotta peräkkäin Covid-19:n vuoksi

Maratonin toivotaan tapahtuvan myöhemmin tänä vuonna ensimmäistä kertaa yli kolmeen vuoteen.

Pattaya Marathon on peruttu toista vuotta peräkkäin Covid-19:n vuoksi

3. Koulut ovat edelleen kiinni Covid-19:n vuoksi

Jokainen koulu ja koulutuspaikka, sekä muodollinen että epävirallinen koulutuksen kannalta Chonburissa, ei saa jatkaa henkilökohtaiseen kouluopetukseen (paikan päällä) 14 alkaen Covid-2021:n vuoksi. Tänä vuonna lapset ovat vihdoin palanneet kouluun kahden vuoden häiriöiden jälkeen.

Chonburi määräys myönnetty kouluille ja oppilaitoksille, koulussa oppimista lykätään toistaiseksi

4. Tkaksi kuukautta Covid-19-rajoituksia Pattayassa, ja monet yritysten omistajat ja asukkaat ovat turhautuneita

Kesäkuu 10th, 2021, tuli kuluneeksi kaksi kuukautta Covid-19-rajoitusten käyttöönotosta Chonburin (ja Thaimaan) alueella, minkä seurauksena sadat yritykset joutuivat sulkemaan ja pääosin Pattayaa "selviytymään" auttaneen kotimaan matkailun pysäyttäminen rajojen sulkemisista johtuen ulkomaisten matkailijoiden puutteesta.

Tänään tulee kuluneeksi kaksi kuukautta Covid-19-rajoituksista Pattayassa, ja monet yrittäjät ja asukkaat ovat turhautuneita

5. Phuketin viranomaiset vahvistavat, että viihdepaikat, kuten baarit ja klubit, eivät avaudu Phuket Sandboxin alkaessa

"Phuket Sandbox" -testiohjelma, jonka tarkoituksena on toivottaa tervetulleeksi takaisin Thaimaahan Covid-19:tä vastaan ​​rokotetut ulkomaiset turistit, ei avaa saaren baareja, pubeja, gogoja ja yökerhoja heinäkuun alussa samoin kuin muutakin. saari. Itse asiassa ne pysyivät suljettuina suunnilleen joulukuuhun asti ja avattiin laillisesti TÄSSÄ kuussa, vuotta myöhemmin, 2022.

Phuketin viranomaiset vahvistavat, että viihdepaikat, kuten baarit ja klubit, eivät avaudu Phuket Sandboxin alkaessa

6.  Chonburi helpottaa joitain rajoituksia maanantaina 14. kesäkuuta: uima-altaat, jalkahieronta, kuntosalit ja paljon muuta

Se oli erittäin rankka kesä viime vuonna.

Chonburi helpottaa joitain rajoituksia maanantaina 14. kesäkuuta: uima-altaat, jalkahieronta, kuntosalit ja paljon muuta

samanlaisia:

Thaimaan pääministeri ilmoittaa sosiaalisessa mediassa joidenkin Bangkokin Covid-19-rajoitusten lieventämisestä, sanoo Phuket Sandbox siirtyvän eteenpäin 1.

Siinä kaikki tälle viikolle! Pysy turvassa!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/