Thaimaan pääministeri ilmoittaa sosiaalisessa mediassa joidenkin Bangkokin Covid-19-rajoitusten lieventämisestä, sanoo Phuket Sandbox siirtyvän eteenpäin 1.

Phuket -

Thaimaan pääministeri tänä iltana (12. kesäkuutath) on "epävirallisesti" ilmoitti Facebook-sivullaan helpottaa joitain rajoituksia Bangkokissa Covid-19:n ympärillä ja totesi, että Phuket Sandbox etenee heinäkuun 1. päivänä sen jälkeen, kun Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) ja Thaimaan kabinetti ovat muuttaneet suunnitelmaa.

Ilmoitukset, jotka eivät ole vielä todella virallisia, koska ne on painettava Royal Gazette -lehdessä ja valtion määräyksissä, mutta joiden eteneminen on nyt lähes taattu, tehtiin pääministerin Facebook-tileillä tänä iltana kesäkuussa klo 9 aikoihin. 00., 12. Lausunnot seurasivat päivää, jolloin jotkut organisaatiot ja yksityishenkilöt epäilivät Phuket Sandboxin etenemistä aikataulussa perustuen lausuntoihin, jotka matkailuministerin kerrotaan irrottaneen kontekstista.

Thaimaan pääministeri Prayuth Chan-o-cha sanoi Facebook-tilillään: "Me (Bangkokin metropolin hallinto ja CCSA) olemme sopineet useiden Bangkokin rajoitusten lieventämisestä."

"Viisi yritystä, jotka avataan Bangkokissa ja voivat palata palvelukseen TEHOMAANANTAINA 14. KESÄKUUTA COVID-19-torjuntatoimenpiteiden toteuttamisen aikana ovat museot ja vastaavat nähtävyydet, julkiset puistot ja kasvitieteelliset puistot, kauneusklinikat, hierontaliikkeet (vain jalkahieronta) , kynsiliikkeet ja tatuointiliikkeet.Pääministerin lausunnossa sanotaan.

"Covid-19-tilanne Bangkokissa tällä hetkellä on edelleen hallinnassa, ja monet Bangkokissa olevat ovat rokotettuja, erityisesti näissä yrityksissä työskentelevät ihmiset." Pääministeri totesi Facebookissaan viitaten siihen, että suurin osa Bangkokissa tapauksista ei ollut kyseisistä yrityksistä vaan ensisijaisesti tehtailta, markkinoilta ja paikkakunnilta, jotka ovat täynnä asukkaita.

Rajoitusten lieventäminen tapahtuu maanantaina 14.

"Phuketin hiekkalaatikkoon liittyen, olemme valmiita etenemään aikataulussa yli 70 prosenttia Phuketin ihmisistä on rokotettu ainakin yhdellä annoksella tähän päivään mennessä. Pääministeri totesi viitaten hallituksen tilastoihin, joiden mukaan 72 % saaren vakituisista asukkaista on rokotettuja.

TPN-media huomauttaa, että tämä luku ei välttämättä heijasta ulkomaisia ​​asukkaita tai siirtotyöläisiä, joita ei ole laskettu mukaan hallituksen väestönlaskentaohjelmiin.

"Tavoitteemme matkailualan toimijoille on saada 100 % heistä rokotettuja ja työskentelemme tämän tavoitteen eteen." Myös pääministeri totesi.

Pääministerin mukaan Phuketin hiekkalaatikon odotetaan siirtyvän eteenpäin 1. heinäkuuta eikä sitä viivytetä enempää, kuten jotkut huhut ja spekulaatiot olivat aiemmin todenneet. CCSA:lta ja Thaimaan hallitukselta piti kuitenkin vielä tehdä joitain muutoksia sääntöihin ja sääntöihin ennen lopullista, virallista hyväksyntää Royal Gazettessa myöhemmin tässä kuussa.

Pääministeri totesi myös, että aiemmin hiekkalaatikkoohjelman vuoksi suljetuiksi ilmoitettuja toimialoja, kuten baareja ja yöelämää, arvioitaisiin säännöllisesti uudelleen avaamista varten.toteaa, että terveyden ja talouden välillä on löydettävä tasapaino.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.33 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.