Phuketin viranomaiset vahvistavat, että viihdepaikat, kuten baarit ja klubit, eivät avaudu Phuket Sandboxin alkaessa

Phuket, Thaimaa-

"Phuket Sandbox" -testiohjelma, jonka tarkoituksena on toivottaa tervetulleeksi takaisin Thaimaahan Covid-19:tä vastaan ​​rokotetut ulkomaiset turistit, ei avaa saaren baareja, pubeja, gogoja ja yökerhoja heinäkuun alussa samoin kuin muutakin. saari.

Patongin pormestari Chalermsak Maneesri vahvisti aiemmin tänään Phuketin lehdistölle uutisen, jonka myös valtakunnalliset tiedotusvälineet ottivat vastaan. Ilmoitus on todennäköisesti yksi useista muutoksista tai varotoimenpiteistä, joita Center for Covid-19 Situation Administration eli CCSA ja Thaimaan matkailuviranomainen ovat ehdottaneet. Voit lukea lisää Sandboxista ja koko ohjelmasta, joka ei ole vielä valmis, täältä.

Chalermsakin mukaan syy suositun yöelämän ja viihdeteollisuuden avaamatta jättämiselle oli huoli aiemmista Covid-19-klusteista, jotka olivat peräisin baareista ja yökerhoista.  Tämä johtuu siitä huolimatta, että 70 % saaresta on rokotettu siihen mennessä, kun saari avautuu turisteille, vaatimus, että kaikki ulkomaalaiset turistit ovat täysin rokotettuja ja läpäisevät useita Covid-19-testejä, sekä kotimaisista vaatimuksista, jotka edellyttävät, että kaikki saaren vierailijat ovat joko rokotettuja. , testaa negatiivinen Covid-19 tai tee XNUMX päivän karanteeni.

Tällä hetkellä on myös voimassa kansallinen sulkemismääräys kaikille "viihdepaikoille" ja CCSA:n asettama kansallinen alkoholin myyntikielto ravintoloissa. Tämä tilaus on ollut voimassa noin kaksi kuukautta, eikä mitään merkkejä poistumisesta lähiaikoina ole näkyvissä.

Pormestari Chalermsak ei kertonut, harkitaanko ravintoloiden alkoholikiellon poistamista ennen Phuketin avajaisia, vaikka Phuketin kuvernööri on aiemmin todennut, että sääntöjen keventämistä harkittaisiin hotelleissa ja ravintoloissa, mutta sitä ei taata. Covid-19-huoleen vedoten.

Patongin pormestari totesi, että CCSA:n kansallisen kiellon lisäksi Phuketin kuvernööri ja Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) olivat sopineet, että viihdepaikat pidetään suljettuina Phuket Sandboxin alkaessa. Ei kerrottu, milloin niitä harkitaan avaamista.

TAT on viimeisen vuoden aikana panostanut voimakkaasti luontoon, rantoihin ja saaren ympäristön kunnostamiseen turistien ja liikenteen puutteen vuoksi ja toivonut houkuttelevansa luonnonnähtävyyksiin haluavia.

Päätös herätti verkossa monia vihaisia ​​kommentteja sekä saaren mahdollisilta turisteilta että yrittäjiltä. Jotkut baarien ja yökerhojen omistajat ilmoittivat sosiaalisessa mediassa rokottaneensa koko henkilökuntansa ja valmistautuneensa avajaisiin. Ei voida hyväksyä, että he eivät voineet avata, vaikka heidän alansa oli luultavasti kärsinyt eniten kuluneen vuoden aikana. Patongin pormestari kuitenkin ilmoitti keskittyvänsä taloudellisen avun ja tuen tarjoamiseen niille aloille, joita ei vielä sallita avata.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (4 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/