Thai-intialainen miljardööripari löydettiin kuolleena Koh Taon hotellin uima-altaalta

KUVA: Manager Online

Surat Thani -

Thaimaan ja intialaisen miljardööriparin ruumiit vietiin ruumiinavaukseen eilen aamulla, 5. kesäkuuta, sen jälkeen, kun heidän uskottiin hukkuneen hotellin uima-altaaseen Koh Taossa Surat Thanin maakunnassa perjantai-iltana 4. kesäkuuta.

Koh Taon poliisiaseman virkamiehet ja Koh Taon sairaalan lääkärit saapuivat paikalle saatuaan ilmoituksen, että kaksi turistia loukkaantui hotellin uima-altaalla.

Rakeshwar Sachathamakul, 59, ja hänen vaimonsa Anshoo, 55, makasivat uima-altaan vieressä tuskin hengittäen. Lääkärit suorittivat sitten elvytyksen ennen kuin veivät heidät sairaalaan hoitoon. Valitettavasti he molemmat julistettiin kuolleiksi matkalla sairaalaan Koh Taon poliisin mukaan.

KUVA: Manager Online

Alkututkimus paljasti, että pariskunta oli Thaimaan ja Intian kansalaisia, jotka omistavat miljardin bahtin yrityksen viiden tähden hotelleineen Phuketissa itäisissä maakunnissa. Poikansa lausunnon mukaan kolmihenkinen perhe oli lomalla Koh Taolla. Ennen tapausta hän kuulemma meni kävelylle rannalle, kun hänen vanhempansa olivat uimassa hotellin uima-altaassa.

Palattuaan hän huomasi, että heidän kerrotaan hukkuneen altaaseen. Siksi hän ryntäsi ilmoittamaan hotellin henkilökunnalle apua. Sen jälkeen henkilökunta antoi ensiapua ja soitti hätäkeskukseen, ennen kuin Koh Taon sairaalan lääkäreitä ja vapaaehtoisia tuli pelastamaan isän ja äidin henki, mutta he eivät päässeet siihen.

Poliisi eversti Kriangkrai Kraikaew, Koh Taon poliisipäällikkö, sanoi, että poliisi ei löytänyt jälkeä taistelusta tai muita merkkejä rikoksesta. Eversti Kriagkrai totesi, että parilla oli joitain taustalla olevia terveysongelmia, kuten diabetes, verenpainetauti ja obstruktiivinen uniapnea, jotka todennäköisesti vaikuttivat tilanteeseen.

Hotellin johdon mukaan hotellin suljetut televisiokamerat eivät olleet toimineet moneen kuukauteen huoltotöiden vuoksi Covid-19-epidemian aikana. Tutkijat jatkoivat tutkintaa, kun heidän ruumiinsa on tarkoitus tutkia poliisisairaalan oikeuslääketieteen laitoksessa myöhemmin tänään varmistaakseen, että tapaukseen tuodaan useita lääkäreitä ja asiantuntijoita.

TPN-media huomauttaa, että tilanne on synnyttänyt kiihkeää keskustelua verkossa, koska Koh Taolla on ollut historiaa niin sanotuista "salaperäisistä" kuolemantapauksista kyseenalaisissa olosuhteissa.

Pariskunnan poika Ratish Sachathamakul, 34, on ilmoittanut, että hän uskoo myös, että se oli traaginen onnettomuus ja että Koh Taon poliisi oli hoitanut tilanteen ammattimaisesti netissä olevista spekulaatioista huolimatta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.