Tiktokilla leviävä pattayalainen koditon nainen saa apua Chonburin sosiaalityöntekijöiltä

Pattaya - 

  Pattayalainen koditon nainen, joka levisi Tiktokissa seisoessaan oudosti paikallaan tuntikausia yöllä, sai eilen 5. huhtikuuta apua viranomaisilta.

Seurattuaan viraalista Tiktok-videota kodittomasta naisesta, joka seisoi salaperäisesti poliisikioskin edessä aiemmin tällä viikolla, eilen 5. huhtikuuta sosiaalityöntekijät ja kaupungin kodittomien suojelukeskus menivät Pattayan rannalle Central Pattayan ostoskeskuksen edustalle auttamaan. videolla oleva nainen.

Paikallisten mukaan hän sai lempinimen "Mae Sai Yued" (liikkumaton nainen), koska hänet löydettiin usein seisomasta täysin paikallaan Pattayan alueilla ja joskus ostoskeskuksissa. Myöhemmin sosiaalityöntekijät paljastivat hänen oikean nimensä Amporn Prasi. Hän asui Ban Muangin osa-alueella, Ban Dungin alueella, Udon Thanin maakunnassa, kuten hänen henkilöllisyystodistuksestaan ​​käy ilmi. Paikalliset asukkaat kertoivat naisen olevan mielisairas ja halunnut nukkua Pattayan poliisiaseman edessä.

Aluksi hänet vietiin Bang Lamungin sairaalaan ensiapua varten, ennen kuin Chonburin kaupungin kodittomien suojelukeskus hoitaa loput.

TPN huomauttaa, että Pattayan alueen kodittomien määrä on kasvanut paikallisesti Covid-19-pandemian alkamisen jälkeen, mikä on tuonut mukanaan monia yritysten sulkemisia, rajoituksia ja turistien puutetta, jotka tuhosivat Pattayan talouden. Vaikka asiat ovat alkaneet parantua, Pattayalla on vielä pitkä matka kuljettavana. Olemme käsitelleet asunnottomiin liittyviä kysymyksiä paikallisesti useita kertoja viimeisen kahden vuoden aikana, ja alla on joitain artikkeleita.

Asiaankuuluva/samankaltainen artikkeli:

Pattayan viranomaiset pyrkivät vähentämään merkittävästi kodittomien määrää kaupungissa ennen kuin ne avataan uudelleen laajemmalle matkailulle

Paikalliset Pattayan asukkaat kehottavat viranomaisia ​​tekemään enemmän auttaakseen kaupungin kasvavaa koditonta väestöä

Entinen rakennustyöläinen on nyt koditon, elää putkessa ja työtön Covid-19-rajoitusten vuoksi Pattayalla, kertoo tarinansa

Pattayan asunnottomien tilanne pahenee paikallisten viranomaisten mukaan, jotkut asukkaat ovat huolissaan Covid-19:stä kodittomassa väestössä

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa. 

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.