Pattayan virkamiehet pyrkivät vähentämään merkittävästi kodittomien määrää kaupungissa ennen kuin ‘uudelleen” avataan laajemmalle matkailulle.

Pattaya –

Pattayan kaupungin viranomaiset ja Chonburi-keskuksen johtaja suorittivat kodittomien ja kerjäläisten "kierroksen" Pattayan alueella tällä viikolla, kun viranomaiset valmistautuvat ehdotettua "uudelleenavaamista" ulkomaalaisille. rokotetut turistit matalan riskin maista ensi kuusta alkaen. Lisäksi jokaiselle marras- ja joulukuun viikonlopulle järjestetään monia tapahtumia, jotka houkuttelevat paljon kotimaisia ​​turisteja erityisesti Bangkokista.

TPN-media huomauttaa, että ehdotettu uudelleen avaaminen ei ole vielä viimeistelty ja täysin virallinen, mutta se tapahtuu todennäköisesti seuraavan viikon tai kahden sisällä.

Pattayan kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Banlue Kunlavanich ja Chonburin köyhien keskuksen johtaja Raewadee Janatpremjit tarkastivat ja haastattelivat Pattayan alueen kodittomia ja kerjäläisiä useita päiviä kuluneella viikolla, erityisesti niitä tyypillisillä vilkkailla turistialueilla, kuten Pattaya ja Pattaya. Jomtien Beach.

Mr. Banlue kertoi The Pattaya Newsille: "Tarjoimme ilmaisia ​​Covid-19-testejä kodittomille, ja jotkut ovat suostuneet ottamaan ne. Jos he haluavat mennä kotikaupunkiinsa muihin provinsseihin, autamme heitä saamaan lipun tai jos heillä ei ole kotia, jonne palata, he voivat yöpyä Chonburin köyhien keskuksessa.

„Emme kuitenkaan voi pakottaa ketään palaamaan kotikaupunkiinsa tai pyytää heitä jäämään keskustaan, jos he eivät halua. Voimme vain rohkaista heitä lähtemään tarjoamalla erilaisia ​​kannustimia. Samaan aikaan emme halua suuria määriä kodittomia rannoille ja kaupungin suurille kaduille, koska se vahingoittaa Pattayan imagoa turistien palatessa. Haluamme auttaa näitä ihmisiä pääsemään jaloilleen, saamaan työtä ja apua.” Banlue päätti.

Rouva Raewadee kertoi The Pattaya News -tiimille: "Olemme jatkaneet kodittomien ja kerjäläisten tarkastamista Pattayan alueella, erityisesti tämän pandemian aikana. Määrät ovat lisääntyneet, samoin kuin joidenkin ihmisten valitukset, erityisesti Bangkokin kotimaanmatkailijat. Tilanne on vaikea, sillä monet ovat menettäneet työpaikkansa ja toimeentulonsa ja joissain tapauksissa tietyt alat, kuten viihteeseen ja matkailuun liittyvät työpaikat, eivät ole vielä täysin avoimia ihmisille palata töihin.

“Meillä on kiire alentaa kodittomien ja kerjäläisten määrää Pattayalla ennen avajaisia. Samalla teemme tämän myötätuntoisesti, välittävästi emmekä lukitse ihmisiä, rankaise heitä rahasta, jota heillä ei ole, tai muilla kovilla täytäntöönpanotaktiikoilla. Jos joku näkee Pattayalla kodittomia tai kerjäläisiä, jotka he uskovat tarvitsevansa apua, he voivat soittaa meille milloin tahansa 1300 hotline-palveluun." Rouva Raewadee lisäsi.

– Tulevaisuudessa meillä on mobiiliyksiköitä auttamaan näitä ihmisiä. Autamme lähettämään heidät kotiin tai saamaan heille töitä. Monet eivät ole thaimaalaisia ​​ja ovat siirtotyöläisiä, jotka menettivät työpaikkansa Covid-19:n takia eivätkä voi palata kotiin suljettujen rajojen tai rahan puutteen vuoksi. Työstämme suunnitelmia auttaaksemme myös näitä ihmisiä." Raewadee päätti.

Viranomaiset olivat kaduilla useita päiviä viime viikolla, toteaa TPN-media haastatellen ja puhumassa kodittomia rannoilla ja turistialueille yrittäen parhaansa mukaan saada heidät suostumaan apuun ja poistumaan matkailualueilta ennen suunniteltujen suurten tapahtumien alkamista. marraskuuta ja kotimaiset ja ulkomaiset turistit ovat tervetulleita takaisin.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.