Tunnetut Pattayan matkailuyhdistyksen johtajat ja yritysten omistajat pitävät tänään suuren mielenosoituksen Pattaya Walking Streetillä, jossa vaaditaan alkoholin myyntikiellon kumoamista

Pattaya -

Pattayan toimijat suunnittelevat kokoontuvansa tänä iltapäivänä (3. joulukuutard) Pattayan Walking Streetillä, vaatien Chonburin hallituksen sallimaan alkoholin myynnin ainakin ravintoloissa ja hotelleissa.

Mielenosoituksen odotetaan tuovan yhteen merkittäviä yritysten omistajia monilta aloilta, mukaan lukien hotellit, baarit, yöelämä, viihde, ravintolat, vieraanvaraisuus, vähittäiskauppa, matkailu ja lähes kaikki kaupungin liike- ja matkailualat yhtenäisenä rintamana pyytämään kaupungin pudotusta. alkoholin myyntikielto, joka on voimassa tällä hetkellä kaikissa vieraanvaraisissa tiloissa suunnilleen tämän vuoden huhtikuusta lähtien. Omistajat kokoontuvat välittämään viestiä siitä, että alkoholikielto ei vahingoita vain baareja, vaan aiheuttaa "domino"-ilmiön, joka ajaa turisteja Pattayasta muille alueille, joilla kielto ei ole voimassa ja vahingoittaa kaikkia yrityssektoreita, jopa niitä. jotka eivät myy alkoholia, sillä Pattayaa pidetään tavallisesti viihteen ja yöelämän "magneettina".

Rallin järjestäjien mukaan he haluavat Pattayalle myönnettävän poikkeuksen "siniseksi vyöhykkeeksi" (Business, Leisure, Ultimate Experience), kuten Phuketissa, Bangkokissa, Samuissa ja monissa muissa ravintoloiden ja hotellien alkoholikiellon kumoamisessa. sääntöjen kanssa. Monet haluavat myös erityisiä poikkeusalueita, kuten Khaosan Road Bangkokissa tai Bangla Road Phuketissa, jotta baarit tai viihdeyritykset voivat saada Thaimaan STOP Covid -sertifikaatin ja avata tilapäisesti "ravintolana" kunnes hallitus sallii laillisesti baarien ja yöelämän avaamisen uudelleen valtakunnallisesti, mikä tuskin tapahtuu ennen ensi vuonna. 

Tanet Suphonsahasarangsri Chonburi Tourism Industries Councilista kertoi TPN-medialle: "Chonburin sinisen vyöhykkeen piirit (Pattaya, Sattahip, Koh Larn, osa Si Rachaa) eivät edelleenkään ole sallittuja alkoholin myyntiä huolimatta korkeista rokotusmääristä ja kyvystä noudattaa kaikkia Covid-19-säännöt ja rajoitukset, kuten Bangkokissa tai Phuketissa. Kuitenkin Center for Covid-19 Situation Administration eli CCSA on kuulemma suostunut antamaan Chonburin kuvernöörin ja tartuntatautikomitean sallia alkoholikiellon lieventämisen, mutta Chonburin hallitus on toistuvasti sanonut ei alkoholinmyynnille ilman loogista, järkevää syytä. yritysten omistajille ja matkailujärjestöille."

"Tänään (3. joulukuutard), liike-elämän toimijat kokoontuvat Pattaya Walking Streetille iltapäivällä osoittaakseen, että todella tarvitsemme Chonburin hallituksen auttamaan meitä. Jos he eivät pysty poistamaan alkoholikieltoa, haluamme vain ymmärtää syyn, kun alle puolentoista tunnin matkan Bangkok saa myydä. Jos heillä on Covid-19:ään liittyvä looginen syy, joka selittää, miksi sanomme kiinni, kun monet muut paikat ovat auki, jaa se. Otamme myös mielellämme vastaan ​​taloudellisen tuen aloille, joita kielto vaikuttaa suoraan tämän vuoden huhtikuusta lähtien, jolloin satoja yrityksiä suljettiin ja kymmenet tuhannet ihmiset, joista monet ovat perheensä pääasiallisia rahoittajia, työttömiksi.

Mr. Sinchai Wattanasart, Pattaya Business and Tourism Associationin varapuheenjohtaja, kertoi TPN-medialle: "Olemme ilmoittaneet kansallisen turvallisuusneuvoston toimiston sihteerille siitä, kuinka paljon olemme kärsineet. Meille on ilmoitettu, että Chonburin kuvernööri sallii alkoholin myynnin suunniteltua aikaisemmin, mutta aikoo silti kokoontua tänään osoittaakseen, että olemme kaikki samalla sivulla, vaikka monilla läsnä olevilla omistajilla ja yhdistyksillä voi olla erilaiset vastuut tai järjestöt. tavoitteita ja tulevat monista eri tyyppisistä yrityksistä. Tämä kielto menee paljon pidemmälle kuin pelkkä alkoholin juominen, ja se vaikuttaa suoraan tuhansien Pattayan asukkaiden toimeentuloon.

Viiteartikkelit:

Pattayan viihde- ja matkailualan toimijat ovat luvanneet jatkaa ponnisteluja alkoholin myynnin sallimiseksi ravintoloissa ja hotelleissa sekä tapahtumien laillisen uudelleen avaamisen sallimiseksi, senkin jälkeen, kun Chonburin tartuntatautikomitea kieltäytyi lieventämästä alkoholisääntöjä, kun he julkaisivat viimeisimmät Covid-19-rajoituksia koskevat määräyksensä viime yönä 1. joulukuuta.

Pattayan viihde- ja matkailualan toimijat lupaavat jatkaa alkoholin myynnin sallimista ainakin ravintoloissa ja hotelleissa

Chonburin kuvernööri on julkaissut uudet määräykset PR-Facebook-sivunsa kautta 1. joulukuuta, joissa kerrotaan Covid-19-rajoitusten lieventämisestä. Alkoholin myynti kaikissa tiloissa, kuten baareissa, ravintoloissa, hotelleissa, yöelämässä ja pubeissa, on edelleen kielletty.

Chonburin kuvernööri julkaisee uusia tilauksia, joilla helpotetaan Covid-19-rajoituksia tältä päivältä, alkoholin myyntikielto ravintoloissa jne. pysyy kuitenkin voimassa

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.