Chonburin kuvernööri julkaisee uusia tilauksia, joilla helpotetaan Covid-19-rajoituksia tältä päivältä, alkoholin myyntikielto ravintoloissa jne. pysyy kuitenkin voimassa

Chonburi, Thaimaa

Chonburin kuvernööri on julkaissut tänään (1.) PR-Facebook-sivunsa kautta uusia määräyksiä, joissa kerrotaan Covid-19-rajoitusten lieventämisestä.

Suurin muutos on kokoontumisrajoihin ja sulkemisaikoihin, jolloin monet tapahtumapaikat voivat nyt sulkeutua "normaaliin" aikaansa, mikä tarkoittaa normaaleja aukioloaikoja ilman Covid-19-rajoituksia. Kuitenkin, huolimatta viikkoja kestäneistä protesteista ja yritysten omistajien vetoomuksista, erityisesti Pattayan turistialueella, Alkoholin myynti kaikissa tiloissa, kuten baareissa, ravintoloissa, hotelleissa, yöelämässä ja pubeissa, on edelleen kielletty.

1. Yli 500 ihmisen kokoontumiset eivät ole sallittuja paitsi Chonburin hallituksen luvalla (kuten erityisesti hyväksytyt festivaalit turistialueilla, kuten Pattaya). Kokoontuminen Chonburin matkailumallialueella (Sattahip/Pattaya) on sallittu hygieenisin mitoin.
2. Paikka sallittu avata/Tehdyt muutokset: (Emme luettele jokaista paikkaa, korosta vain muutokset ja perustiedotteet-editori
2.1 Koulutuspaikat
2.2 Ravintolat saavat olla auki normaalisti mutta EI saa nauttia alkoholijuomia ravintolassa. Baarit, yöelämä ja viihde pysyvät suljettuina, myös Pattayan kaltaisilla turistialueilla.
2.3 Kaupat voivat olla auki normaalisti. Huvipuistot ja vesipuistot ostoskeskusten sisällä (ei ulkopuolella) ovat edelleen kiinni.
2.4 Näyttelyn järjestäminen hotelleissa tai keskuksissa on sallittu enintään 1,000 XNUMX ihmiselle luvalla sellaisiin tapahtumiin kuin MICE tai kongressit.
2.5 Kauneusklinikat, kylpylät, hieronnat, kampaamot, kynsihoitolat, tatuointi- tai lävistysliikkeet voivat olla auki puoleen yöhön asti.
2.6 Julkiset puistot, urheilukentät, uimahallit, ulko- ja sisäliikuntapaikat, kuntokeskukset voivat olla auki normaalisti.
2.7 Elokuvateatterit, teatterit voivat olla auki normaalisti
2.8 Amulettimarkkinat voivat avautua normaaliin aikaan
2.9 Kasvitieteelliset puistot voivat olla auki normaalisti
2.10 Eläintarha tai eläinnäyttelyt voivat olla auki normaalisti
2.11 Peli- ja nettikahvilat avautuvat viimeistään puoleen yöhön asti
2.12 Juhlahuoneet, hotellin kokoushuoneet jne. voivat olla auki normaalisti, mutta sisällä ei saa juoda alkoholia

Jos sinulla on kysyttävää tilauksista tai paikkasi voi avata, soita kaupungintaloon 24 tuntia vuorokaudessa numeroon 1337. Emme listanneet kaikkia aiempia paikkoja, jotka ovat jo saaneet avautua.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.