Tammikuussa uudelleen avautuvat viihdepaikat voivat viivästyä jälleen, Thaimaan pääministeri toteaa

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

Yöelämän viihdepaikkojen uudelleen avaaminen valtakunnallisesti saattaa viivästyä useiden huolenaiheiden vuoksi, pääministeri Prayut Chan-O'Cha totesi lehdistöhaastattelussa tänään 2. joulukuuta.

Pääministeri pahoitteli ja sanoi, että viivästys saattaa olla mahdollinen, ainakin kuukauden verran. Hän korosti, ettei hän ole laiminlyönyt yöelämän liiketoiminta- ja matkailusektoreita eikä ollut erityisesti suunnattu alalle, mutta hallituksen on punnittava mahdollisuutta saada lisää covid-epidemiaa yöelämästä ja harkita tilannetta kansanterveysasiantuntijoiden raporttien perusteella.

Tällä hetkellä baarit, yökerhot, pubit ja vastaavat viihdepaikat, koko yötalous, on suljettu huhtikuun alusta lähtien. Joillekin turistialueille, kuten Phuketille, on myönnetty poikkeuksia ravintoloihin myydä alkoholia, mikä on johtanut siihen, että joistakin baareista on tullut väliaikaisia ​​ravintoloita, joilla on helposti hankittava tilapäinen lisenssi, mutta suurin osa alasta oli laillisesti suljettu. Aiemmin toimialan katsottiin avautuvan joulukuun alussa, mikä oli siirretty useita viikkoja aiemmin tammikuun 16. päivään yrittäjien vastalauseista huolimatta.

Prayut totesi: ”Emme halunneet tulla tehottomaksi hallitukseksi, kaikki mitä teimme, oli parasta. Tästä syystä uudelleen avaaminen saattaa viivästyä, luultavasti noin kuukauden. Meidän on kuunneltava kansanterveysministeriötä ja asiantuntijoita, jotka ovat huolissaan alasta ja Omicron-variantista ja useista muista koronaan liittyvistä huolenaiheista. Sillä välin hallitus on määrännyt vastaavia osastoja harkitsemaan taloudellista tukea ja korjauskeinoja näille toiminnoille ja yrityksille."

KUVA: Thansettakij

Pääministerin kanslian tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana paljasti myös Associated Pressille, että pääministeri oli tyytyväinen rokotusprosessin yleiskatsaukseen ja lisäsi, että määrä on saavuttanut 93,929,601 100 2021 annosta torstaina, mikä oli lähempänä hallituksen tavoitetta XNUMX miljoonasta annoksesta. vuoden XNUMX lopussa.

Tiedottaja sanoi: "Helmikuun 28. ja 1. joulukuuta välisenä aikana tehtyjen rokotusten määrä on tyydyttävä, sillä se on lähestymässä 100 miljoonan annoksen tavoitetta vuoden loppuun mennessä. Samaan aikaan myös 12-18-vuotiaita rokotuksia hakeneiden opiskelijoiden määrä oli odotettua suurempi."

”Thaimaan Covid-19-tilanteen ratkeamisesta huolimatta pääministeri kehotti edelleen asiaan liittyviä osastoja ja virastoja pitämään silmällä riskitekijöitä, jotka voivat aiheuttaa uuden epidemian, mukaan lukien laittoman maahanmuuton estäminen ja riskimaista matkustavien ulkomaalaisten seuranta. . Vieraita, jotka ovat matkustaneet tällaisista luetteloiduista maista Etelä-Afrikassa äskettäin, seurattiin ja pyydettiin RT-PCR-testiin ennaltaehkäisevää ja ennakoivaa valvontaa varten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.