Tunnetut Pattaya-yritysten omistajat vaativat edelleen Pattayaa "Phuket Style" -poikkeuksen saamiseksi, mikä lopettaa Pattayan alkoholin myyntikiellon ravintoloissa

Pattaya -

Tunnetut Pattayan yöelämän, viihteen ja baarin toimijat ovat edelleen pyytäneet tukea paikallisilta, alueellisilta ja kansallisilta Thaimaan hallitusten johtajilta sen jälkeen, kun Center for Covid-19 Situation Administration eli CCSA on jäädyttänyt heidän liiketoimintansa. aiemmat ilmoitukset, että yöelämä, baari ja viihdesektori avataan vasta vuoden 2022 lomakauden jälkeen.

Tällä hetkellä jopa ravintoloita on kielletty myymästä alkoholia Chonburissa ja Pattayassa, ja yöelämä, baari- ja viihdesektori, Pattayan tärkein nähtävyys, on suljettu lähes kahdeksaksi kuukaudeksi. Tämä johtuu siitä huolimatta, että jotkin paikat, kuten Koh Samui, Bangkok ja Phuket, ovat myöntäneet poikkeuksia alkoholin myyntiin CCSA:lta, kun taas muut suositut turistipaikat, kuten Pattaya, Chiang Mai ja Hua Hin, pysyvät kuivina.

Komkrit Prasitnarits Pattaya Walking Street & Tourism Associationista, joka on myös toiminut Pattayan kaupungin ja Pattayan kaupunginvaltuuston neuvonantajana, sanoi aiemmin tällä viikolla sosiaalisessa mediassa: "Viihdepaikat ovat olleet käytännössä suljettuina 13 kuukautta maaliskuusta 2020 lähtien. , ja tänä vuonna niiden on annettu avata vain noin kaksi kuukautta helmi- ja maaliskuussa ennen kuin ne suljetaan uudelleen. Tuore ilmoitus, nähnyt täällä, että ne olisivat edelleen kiinni Pattayassa vielä ainakin kaksi kuukautta, on entisestään turhauttanut ja järkyttänyt alueen yritysten omistajia, henkilökuntaa ja jopa asiakkaita. Kahden vuoden ajan tämä sektori on ollut eniten häiriintynyt ja ensimmäinen, joka sulkee ja avataan viimeiseksi."

"Totuus on, että Chonburissa suurin osa vahvistetuista Covid-19-tapauksista löytyy tehtailta, sotilasleireiltä, ​​markkinoilta ja pieniltä yhteisöiltä. Monet tapaukset ovat siirtoja muista provinsseista, joissa on vähemmän sairaalakapasiteettia ja jotka johtuvat Chonburista. Nämä paikat ovat nyt auki normaalisti, mutta viihdepaikat pysyvät suljettuina ja alkoholin myynti on edelleen kiellettyä ravintoloissa Chonburissa. Komkrit jatkoi.

”Mikään yrityssektori ei saa jäädyttää tällä tavalla pelon vuoksi. Hallituksen tulisi tehdä yhteistyötä alan kanssa mittauksissa viruksen leviämisen estämiseksi tai hillitsemiseksi, jotta viihde- ja yöelämän paikat saadaan auki, eikä vain jatkuvasti sulkea niitä, etenkin vuoden juhlallisimpana ja tärkeimpänä aikana. Komkrit sanoi.

"Monet "laadukkaat" turistit, jotka käyvät nähtävyyksissä, rannoilla, saarilla, temppeleissä, ostoksilla ja muissa paikoissa päiväsaikaan, nauttivat edelleen yöelämästä nähtävyyksien katselun jälkeen. Väittää, kuten jotkut ovat hallituksessa, että he eivät tee, on väärin. Pattayan kuuluisan yöelämän sulkeminen ja varsinkin alkoholin myynnin estäminen ravintoloissa vahingoittaa kaikkia ja kaikkia kaupungin toimialoja, koska monet turistit jättävät kaupungin kokonaan ohi mennäkseen Phuketiin tai Bangkokiin. Komkrit jatkoi.

”Tiedän, että monet eivät pidä viihdeyrityksiä tärkeinä, mutta ne ovat niin sanottuja magneettiyrityksiä, jotka houkuttelevat ulkomaisia ​​turisteja Pattayalle, mikä hyödyttää kaikkia muita toimialoja ja matkailun kokonaistarjontaketjua. Ilman tätä "magneettien" vetovoimaa kaikki muut yritykset kärsivät. Eri osapuolten välillä on löydettävä kompromissi ja ratkaisu. Komkrit päätti.

TPN-media huomauttaa, että nämä lausunnot ovat olleet osa viikon ajan kasvavaa turhautumista Chonburin ja Pattayan yritysten omistajien taholta, eikä vain suoraan baari- ja yöelämäsektorilta. Kuten matkailuyhdistykset ovat äskettäin paljastaneet, Pattaya ei näe merkittävää nousua ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa sen jälkeen, kun maa lievensi karanteenia ja maahantulosääntöjä 1. marraskuuta. Chonburin matkailuneuvoston virkaatekevä puheenjohtaja Thanet Suparashasrangsi katsoi, että turistien puute johtuu edelleen liian monimutkaisista maahantulosäännöistä ja jatkuvasta viihteen ja yöelämän kiellosta.

Thanet totesi myös, että joillekin alueille, kuten Phuketille ja Bangkokille, on myönnetty poikkeuksia alkoholin myymiseen ravintoloissa, ja monet ulkomaiset turistit ovat päättäneet mennä näille alueille Pattayan sijaan, joka on yleensä voimakkaasti riippuvainen yöelämästä ja viihteestä. Thanet ja seitsemän muuta suurta matkailujärjestöä ovat kehottaneet Thaimaan hallitusta ja maakuntien johtajia sallimaan Pattayalle "Phuket Style" -poikkeuksen matkailulle, jossa "ravintolat" saavat myydä alkoholia. Todellisuudessa, TPN huomauttaa, tämä on johtanut siihen, että satoja baareja on avattu uudelleen Bangkokissa ja Phuketissa "ravintoloksi", joissa on parempi valaistus ja välimatkat, mutta jotka antavat omistajille mahdollisuuden ansaita elantonsa.

Sadat paikalliset Pattaya-yritysten omistajat baarialalla myös allekirjoitti ja esitti vetoomuksen Chonburin kuvernöörin toimistolle ja pormestarille aiemmin tällä viikolla, jotka myös pyytävät joko avaamista tai taloudellista tukea, mitä heidän mukaansa on ollut vain vähän tai ei ollenkaan huolimatta yli vuoden määrätyistä sulkemisista. He korostivat myös, että kansanterveysministeriön tiedot osoittavat, että Chonburi on kolmanneksi rokotetuin paikka maassa, ja Pattayan pormestarin mukaan Pattaya on noin 85-prosenttisesti täysin rokotettu Covid-19-virusta vastaan, joten ne ovat samanlaisia ​​kuin Phuket, joka on ollut sallitaan rajoitusten lieventäminen. He totesivat myös, että kaupungissa järjestetään joka viikonloppu festivaaleja, joihin tuhansia kotimaisia ​​turisteja saapuu, mutta pieninkään ulkoilmabaari ei saa avautua tai olutlasia myydään laillisesti pienessä ravintolassa.

Toistaiseksi vain Pattayan pormestari Sonthaya Khunplume on puhunut avoimesti vetoomuksista avata tai päästä sopimukseen toteamalla, että kulissien takana meneillään olevia keskusteluja on käyty ja käydään edelleen CCSA:n, Pattayan johtajien ja Chonburin johtajien ja että tilanne oli monimutkainen, mutta hän koki positiivisen liikkeen tapahtuvan ja mahdollisia lisäilmoituksia voidaan tehdä kuun loppuun mennessä. Mitään lupauksia ei kuitenkaan annettu.

Pattaya ei ole suinkaan ainoa alue, jolla yritysten omistajat pyytävät lykkäystä tai poikkeusta yrityksensä uudelleen avaamiseksi, Chiang Main yritysten omistajat ajavat myös muutosta.

Viiteartikkeleita alla:

Pattaya oli vielä melko hiljainen muutaman ensimmäisen yön 1. marraskuuta alkaneen ulkomaisten rokotettujen turistien "uudelleenaukinnan" alhaisen riskin maista.

Pattayan yritysten omistajat kysyvät edelleen, miksi kaupunki pysyy "kuivana" ilman viinamyyntiä, tapaaminen viranomaisten kanssa myöhemmin tällä viikolla

Pattayan ja Jomtienin elinkeinonharjoittajat ovat virallisesti luovuttaneet Chonburin kuvernöörille ja Pattayan kaupungin pormestarille kirjeitä ja vetoomuksia, jotka kerrotaan myös esitettävän Covid-19-tilannehallinnon keskukselle, joissa pyydetään sallimaan alkoholin myynti ravintoloissa ennen uutta vuotta ja Pattayalle sallittaisiin samanlainen ohjelma kuin Phuketissa tai Bangkokissa, jotka tällä hetkellä sallivat myynnin ja ovat nähneet monien paikkojen heräävän henkiin.

Sadat Pattayan yritysten omistajat jättävät muodollisen pyynnön Chonburin kuvernöörille, Pattayan pormestarille ja CCSA:lle sallia alkoholin myynti paikoissa

Chonburin matkailuneuvoston puheenjohtaja sanoo, että Pattaya on "erittäin hiljainen" ulkomaanmatkailulle sen jälkeen kun Thaimaa "avaa uudelleen", syyttää baarien ja yöelämän sulkemisia ja monimutkaisia ​​maahantulosääntöjä

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.