Sadat Pattayan yritysten omistajat jättävät muodollisen pyynnön Chonburin kuvernöörille, Pattayan pormestarille ja CCSA:lle sallia alkoholin myynti paikoissa

Pattaya -

Pattayan ja Jomtienin elinkeinonharjoittajat ovat virallisesti luovuttaneet Chonburin kuvernöörille ja Pattayan kaupungin pormestarille kirjeitä ja vetoomuksia, jotka kerrotaan myös esitettävän Covid-19-tilannehallinnon keskukselle, joissa pyydetään sallimaan alkoholin myynti ravintoloissa ennen uutta vuotta ja Pattayalle sallittaisiin samanlainen ohjelma kuin Phuketissa tai Bangkokissa, jotka tällä hetkellä sallivat myynnin ja ovat nähneet monien paikkojen heräävän henkiin.

Tänään (16th) yrittäjät, jotka edustivat lähes 400:aa ravintola-, hotelli-, ravintola-, baari-, viihde- ja yöelämän yritysomistajaa, menivät Chonburin maakuntataloon ja Pattayan kaupungintaloon ja antoivat viralliset kirjeet Chonburin kuvernöörille Phakarathorn Teanchaille ja Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplomelle. .

Kirjeessä todetaan, että he pyytävät, että Banglamungin alue voi poistaa alkoholin myyntikiellon, kuten Bangkok, Phuket, Krabi ja Phang Nga ennen uutta vuotta. Tämän kiellon poistaminen antaisi teoriassa mahdollisuuden avata monia paikkoja "ravintoloihin", kuten Phuketissa tai Bangkokissa, jos Thai Stop Covid Plus -sertifikaatti sallittaisiin tai vastaavia suunnitelmia käytettäisiin muissa provinsseissa "poikkeuksina" paikallisesti.

Kirje sisältää lähes 400 kirjeen allekirjoittaneen Banglamungin eri yrittäjän ja omistajan nimeä. Yrityksen omistajat kutsuvat vain Pattayaan, pormestari ilmoitti olla maakunnan ja kaupungin kolmanneksi rokotetuin paikka, saa myydä alkoholia ja poistaa lähes kahdeksan kuukauden kiellon, mikä toistaa ohjelmia Bangkokissa, Phuketissa ja muissa paikoissa, joissa liiketoiminta on elpynyt omien kieltojensa poistamisen jälkeen. Yrittäjät korostivat olevansa valmiita noudattamaan kaikkia Covid-toimenpiteitä ja heillä on monia ehdotuksia ja ideoita toimipisteiden turvalliseen avaamiseen ja samalla tuhansien työllistymiseen.

Chonburin kuvernöörin edustaja, hallintopäällikkö Chawanin Wongsatitjirakan ja Pattayan pormestari Sonthaya Khunplume saivat kirjeet liiketoimijoilta.

Samaan aikaan kaikki viihdepaikat, kuten baarit, yökerhot, karaoke-lounget jne., pysyvät valtakunnallisesti suljettuina ainakin 15 asti. TPN media huomauttaa kuitenkin, että jos alkoholikielto poistettaisiin paikallisesti, se "aukaisi ovet" niin puhua "harmaiden alueiden" puolesta, jotta monet suljetut yritykset voivat avata uudelleen, kuten tällä hetkellä tapahtuu Phuketissa ja Bangkokissa. 

Thaimaan Covid-19-keskus pitää suuren kokouksen: Baarien ja yöelämän avajaisia ​​siirrettiin virallisesti ensi vuodelle valtakunnallisesti, Covid-19 yhteenveto, vyöhykemuutokset

Rouva Lisa Hamilton, joka yhdessä rouva Punnipa Flowersin kanssa auttoi vetoomuksen järjestämisessä, kertoi tiedotusvälineille ja Pattayan pormestarille: "Auta meitä. Meillä on paljon kuluja, mutta ei tuloja. Liiketoiminnan harjoittajat eivät saa taloudellista tukea jatkuvista sulkemisista. Pattayalla järjestetään monia tapahtumia, jotka tuovat kaupunkiin monia turisteja ja joiden tarkoituksena on auttaa taloutta, mutta se ei auta meitä ollenkaan, jos myymälämme on suljettu ja alkoholi on kielletty. Lisäksi alkoholikielto estää monia turisteja tulemasta Pattayaan, koska he menivät nyt mieluummin Bangkokiin tai Phuketiin, mikä vahingoittaa kaikkia paikallisia yrittäjiä ja koko kaupunkia. Viihdepaikkamme ovat olleet kiinni pitkään (noin kahdeksan kuukautta peräkkäin, plus viisi kuukautta aiemmin). Voimme vain katsella, kuinka muut kaupat myyvät alkoholia muissa maakunnissa ja paikoissa, kuten Khaosan Road Bangkokissa tai Bangla Road Phuketissa. Kuinka tämä on reilua meille? Pattaya on kuuluisa yöelämästään ja viihdesektoristaan.

Pattayan pormestari Sonthaya Khunplume totesi, että kaupunki tekee yhteistyötä Bangkokissa sijaitsevan Covid-19-tilannehallinnon keskuksen tai CCSA:n kanssa, joka hänen mukaansa luo nykyiset säännöt ja ehdotukset kiellon poistamiseksi. Hän mainitsi, että kahdeksan suurta liike-elämän yhdistystä esitti äskettäin myös virallisesti CCSA:lle pyynnön saada kielto kumottua joulukuuhun mennessä ja saada Pattaya tasa-arvoon Phuketin ja Bangkokin kanssa.

Pormestari Khunplume totesi, että kaupungilla ja provinssilla oli jo useita pienimuotoisia tapaamisia CCSA:n ja asianomaisten viranomaisten kanssa ja että Pattayan alkoholin myynnin salliminen oli tarkoitus esitellä seuraavassa CCSA:n laajamittainen kokouksessa, joka on määrätty vuoden lopulla. kuukausi. Pormestari Khunplume oli optimistinen, että Thaimaan kolmanneksi vierailluimpana paikkana (Phuketin ja Bangkokin jälkeen) tunnetulle ja kansainvälisesti ravitsemusteollisuudestaan ​​tunnetulle kaupungille myönnetään vastaava vapautus Phuketille joulukuuhun mennessä. Hän lupasi myös auttaa yritysten omistajia avaamaan yrityksensä ja sanoi tukevansa täysin heidän asiansa.

TPN seuraa jatkossakin tiiviisti tätä tarinaa, joka on luultavasti eniten kommentoitu ja keskusteltu uutinen kaupungissa paikallisesti sosiaalisen mediamme ja lähettämiemme sähköpostiviestiemme perusteella. Kaksi äskettäin TPN-median Facebook- ja Youtube-kanavillaan tekemää epävirallista kyselyä osoitti, että noin 80 % lukijoista kannatti kiellon poistamista ja yritysten avaamista.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.