Chonburin matkailuneuvoston puheenjohtaja sanoo, että Pattaya on "erittäin hiljainen" ulkomaanmatkailulle sen jälkeen kun Thaimaa "avaa uudelleen", syyttää baarien ja yöelämän sulkemisia ja monimutkaisia ​​maahantulosääntöjä

Chonburi -

Kuten useimmat muut Thaimaan nähtävyydet, Pattayan kaupunki ei edelleenkään ole vilkasta turisteista kuten ennen, vaikka maan uudelleen avaamisesta on kulunut 17 päivää, ainakin Chonburin matkailuneuvoston vt. puheenjohtajan mukaan.

Thanet Suparashasrangsi, Chonburin matkailuneuvoston puheenjohtaja, kertoi paikalliselle medialle haastattelussa eilen 17. marraskuuta, että suurin osa Pattayan kaupungissa viime aikoina vierailevista turisteista on enimmäkseen thaimaalaisia, osuus on 95 prosenttia, kun taas vain 5 prosenttia on ulkomaalaisia.

Tällä hetkellä Thaimaahan matkustavien ulkomaisten matkailijoiden määrä on noin 1,000 2,000-200 300 ihmistä päivässä, Thanet totesi Thaimaan matkailuviranomaisen tietojen perusteella. Tästä Pattayalle saapuvia turisteja on noin 10–6,000 ihmistä päivässä, mikä on keskimäärin vain 7,000 prosenttia Thaimaan kaikista vierailijoista tai noin 1 200–300 XNUMX henkilöä kuukaudessa, toisin kuin ennen koronavirusta, jolloin ulkomaisia ​​matkustajia kirjattiin marras-maaliskuussa. keskimäärin miljoona ihmistä kuukaudessa. Thanetin mukaan, kuten alla on laajennettu, monet Pattayaan saapuvista XNUMX-XNUMX:sta eivät ole turisteja vaan ex-patsaita, liikemiehiä, tai poistu heti viihteen ja yöelämän puutteen vuoksi.

Vt. presidentti sanoi: ”Vaikka varausten määrä on nyt suurempi kuin edellisen Covid-19-epidemiatilanteen aikana, yöpymisten määrä on hyvin pieni. Normaalisti Pattayalla ennen Covid-19:ää yksi varaus merkitsi noin 10-14 päivän yöpymistä, mutta nyt se on vain yksi varaus yhdelle yölle.

"Hotellit työskentelevät nyt 10 prosenttia kovemmin kuin ennen, mutta ansaitsevat vähemmän, kertoo matalan riskin maista tulevien matkailijoiden varaustilastot", Thanet lisäsi.

"90 prosenttia ulkomaalaisista, jotka saapuvat Pattayaan täydellisen rokotuksen ja negatiivisen RT-PCR-testin kanssa, yöpyvät hotellissa vain tarpeeksi kauan saadakseen ensimmäiset Covid-19-testituloksensa Thaimaan nykyisen käytännön mukaisesti. Negatiivisen testin jälkeen he lähtevät heti ulos ja melkein kaikki ilmoittavat menevänsä omiin koteihinsa, asuntoihinsa tai huoneisiinsa. Tämä osoittaa, että suurin osa ulkomaalaisista, jotka saapuvat juuri nyt, eivät ole turisteja, vaan ex-patteja tai liikemiehiä, jotka asuvat ja työskentelevät täällä. Thanet totesi.

Thanet totesi lisäksi, että vaikka Thaimaa on yksi ensimmäisistä Kaakkois-Aasian maista, joka käynnisti uudelleen avaamisen, hallitus on ottanut käyttöön sääntöjä ja rajoituksia, jotka saavat turistit ajattelemaan, että täällä matkustaminen on edelleen monimutkaista ja vaikeaa.

”Verrattuna muihin matkailun kilpailukykyisiin maihin, kuten Turkkiin, Malediiveihin, Sri Lankaan jne., niillä ei ole sellaisia ​​vaatimuksia kuin Thaimaassa. Jos turistit ovat täysin rokotettuja ja suorittavat RT-PCR-testin 72 tuntia ennen lentoa, he voivat matkustaa heti saapuessaan", hän lisäsi.

Thanet ehdotti myös, että Thaimaan hallituksen tulisi aluksi siirtyä RT-PCR-testeistä ATK-testeihin houkutellakseen lisää turisteja maahan ja vähentääkseen säännöksiä. kuten Pattayan ravintoloiden alkoholijuomien myynnin hyväksyminen ja yöelämän ja viihdesektorin uudelleen avaaminen, mikä hänen mukaansa on valtava käänne turistien sulkemiselle.

Hän jatkoi: ”Laillinen alkoholin myynti tulisi toteuttaa kaikilla pilottialueilla 17 maakunnassa. Monet ulkomaalaiset juovat alkoholia enimmäkseen osana ateriaa. Alkoholin pitäminen kokonaan kiellettynä, jopa ravintoloissa, on valtava käänne ulkomaisille matkailijoille, ja se on herättänyt paljon mediahuomiota sekä Thaimaassa että kansainvälisesti. Jotkut alueet, kuten Krabi tai Bangkok, voivat myydä, mutta toiset, kuten Pattaya tai Chiang Mai, eivät. Tämä vain hämmentää turisteja ja turhauttaa yritysten omistajia, varsinkin kun alue on erittäin rokotettu tai ei näytä olevan juurikaan syytä sille, miksi yksi alue on avoinna ja toinen ei."

”Alussa ei ehkä ole tarvetta avata viihdepaikkoja, mutta hallituksen pitäisi ainakin ensin sallia laitosten myydä alkoholijuomia. Mutta jos tilanne on jatkossa parempi, haluamme myös avata tapahtumapaikat. Kaikkien Pattayan tärkeimpien matkailuyhdistysten on myönnettävä, että useimmat ulkomaiset turistit tulevat Pattayaan viihdepaikkojen, yöelämän ja tunnelman vuoksi. Niin kauan kuin tämä sektori pysyy suljettuna, Pattaya ei todellakaan ala toipua ja anna tuhansien ihmisten palata töihin. Ymmärrän, että tämä ala ei ole kaikkien teekuppi, mutta se ei ainoastaan ​​tue suoraan suurinta osaa Pattayan matkailusta, vaan se auttaa myös epäsuorasti lähes kaikkia muita aloja tuomalla lisää turisteja Pattayaan."

Hän myös kehotti hallitusta tarkastelemaan kokonaistilannetta ja sitä, miten kotimaista taloutta pitäisi ohjata, sillä ulkomaisten matkailijoiden määrä on tällä hetkellä edelleen erittäin alhainen eikä uudelleen avaamista pidetä onnistuneena. Thanet ilmoitti myös tukevansa täysin kaikkia eri ryhmiä, jotka tulevat yhteen, kuten tätä Lisa Hamiltonin ja Punnipa Flowersin johtamaa ryhmää, ja rohkaisi hallitusta harkitsemaan uudelleen baarin, yöelämän ja viihdesektorin pitämistä suljettuna vuoteen 2022 asti.. Kahdeksan suurta matkailuyhdistystä on myös esittänyt Thaimaan hallitukselle virallisen vetoomuksen, jossa se pyytää satojen paikallisten baarien omistajien lisäksi erityisesti Pattayan päätöksen uudelleenarviointia lomakauden aikana.

Lähde: Prachachat

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.