Chiang Main ravintolayrittäjät vaativat Thaimaan hallitusta sallimaan alkoholin myynnin ja juomisen

Chiang Mai -

Chiang Main yrityssektorit vaativat hallitusta sallimaan alkoholin myynnin maan avautuessa uudelleen ulkomaalaisille turisteille ja toteavat, että juomisen kieltäminen maakunnassa ei ole kannattavaa paikallisille yrittäjille.

Chiang Mai ravintola- ja viihdeyhdistyksen puheenjohtaja Thanit Chumsaeng paljasti paikalliselle medialle tänään, 18. marraskuuta, että Chiang Main ravintolatoimijat halusivat hoitaa liiketoimintaansa samalla kun he voivat myydä alkoholijuomia asiakkaille ruokailua varten. Turvallisuussyistä voidaan soveltaa joitain ehtoja, kuten myyntiaikojen toteuttaminen klo 5 välisenä aikana. ja klo 00. suurempi etäisyys vieraiden välillä, parempi valaistus jne.

"Jos lupa annetaan, se olisi hyvä asia. Nyt on myönnettävä, että alkoholin juomisesta on tullut osa thaimaalaista ruokailua. Lupa voi alustavasti sulkea pois viihdepaikat alkuvaiheessa, sillä ymmärrämme, että juuri sinne perustuu suuri osa Covid-19-tilannehallinnon keskuksen (CCSA) huolenaiheista. hän sanoi.

Thanit totesi lisäksi, että paikalliset ravintolat mukautuvat, parantavat ja noudattavat hallituksen Covid Free Setting -standardeja luodakseen korkeimman tason turvallisuuden ja asiakkaiden luottamuksen käyttäessään toimipaikkojaan. Lisäksi Chiang Mai on nyt tarjonnut rokotuksia yrittäjille, työntekijöille ja matkailualan työntekijöille. Thanitin mukaan 80 prosenttia tällä hetkellä toimivan ravintola-alan työntekijöistä on jo rokotettu.

Aiemmin Chiang Maissa oli noin 14,800 19 ravintolaa. Kuitenkin useiden Covid-50-koronaviruksen puhkeamisen jälkeen vain 60-6,000 prosenttia niistä eli noin 7,000 XNUMX-XNUMX XNUMX toimipaikkaa on edelleen toiminnassa, Thanitin mukaan.

”Jos hallitus sanoi, että kaupunki toivottaa nyt tervetulleeksi turisteja, sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaalaisia, mutta ravintolat eivät saa myydä alkoholia eikä siellä ole viihdettä tai yöelämää, niin kaikki ravintolat eivät välttämättä saa tuloja avautumisesta ollenkaan. Monet ulkomaalaiset ohittavat Chiang Mai, Pattaya, Hua Hin jne. niillä harvoilla alueilla, joilla alkoholi on tällä hetkellä sallittua, kuten Phuket ja Bangkok. Tämä ei ole reilua muiden alueiden yrittäjiä kohtaan, joilla rokotusaste on myös korkea." presidentti päätti.

Pattayan yrittäjät ja toimijat sekä erilaiset matkailuyhdistysten ryhmät ovat myös pyrkineet poistamaan alkoholikiellon omilla matkailualueillaan. Käsittelimme äskettäin yhtä Punnipa Flowersin ja Lisa Hamiltonin johtamaa ryhmää, joka edusti satoja Pattayan yritysten omistajia, jotka yrittävät saada kiellon pois täältä.

TPN-media huomauttaa, että Chiang Maissa on viime aikoina ollut useita Covid-19-epidemiaa ja -tapauksia Chiang Main kuvernöörin Prachon Pratsakulin mukaan suurin osa heistä on peräisin markkinoilta ja taimitarhoista. Thung Siew -markkinat Moo 3 -kylässä tambonissa Ban Klangissa San Patongin alueella oli suljettu 15.-28. marraskuuta ja Ko Mui -markkinat Moo 3 -kylässä tambon Yang Noengissa, Saraphi-alueella, suljettiin 14.-16. marraskuuta.

Samaan aikaan taimitarha Moo 9 -kylässä Tambon San Mahaponissa Mae Taengin alueella määrättiin suljettavaksi 14.-27. marraskuuta.

Kuva: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.