Pattayan asukkaat saavat parhaansa irti tulvivista kaduista viimeaikaisten sateiden aikana ja lisää sateita on tulossa

Pattaya, Thaimaa -

 Pattayan asukkaat, sekä ex-patsaat että Thaimaan kansalaiset, nähtiin hyötyvän jatkuvista sateista ja tulvista eilen aamulla 27. elokuuta 2021.

Useita ihmisiä nähtiin kelluvan kaduilla tulvavesissä erilaisilla lautoilla ja veneillä, kun taas jotkut paikalliset työntekijät tulivat ulos pyytämään kaloja ja simpukoita, jotka huuhtoivat läheisistä lammista paikallisille teille.

Ensinnäkin yhteenveto eilisestä Pattayan sateista. Kevyempää sadetta on satanut ja jatkunut koko alueella toistaiseksi tänä aamuna, 28. elokuuta.

 

Voimakkaat sateet ja tulvat lamauttavat Pattayan tiet, vaikka tulvahallintaprojekti jatkuukin

Pattaya Third Roadilta ja erityisesti Soi Samakkee Tham Temple -tien ympäristöstä löydetty vesi oli melko syvää ja aiheutti merkittäviä liikenneviivästyksiä, omaisuusvahinkoja ja päänsärkyä monille asukkaille.

Jotkut asukkaat kuitenkin saivat parhaansa irti vaikeasta tilanteesta kellumalla tulvivia teitä pitkin lautoilla tai veneillä. Rannat ja uima-altaat on tällä hetkellä "kielletty" Pattayalla Covid-19:n aiheuttaman huolen vuoksi, joten jotkut asukkaat päättivät lähteä tulviville kaduille pitämään hauskaa.

Voimakkaat virtaukset olivat myös huuhtoneet osan kaloja läheisistä lammista tulviville teille, joissa yritteliäitä thaimaalaisia ​​nähtiin nappaavan kaloja, verkkoja ja kaikkea suoraan tiellä.

Covid-19-kriisin vuoksi tämä kala auttaa työntekijöitä säästämään rahaa, jota heillä ei ole monien työttömien takia viruksen leviämisen hillitsemiseen tähtäävien rajoitusten ja toimenpiteiden vuoksi, joidenkin Pattaya News -toimittajan kirjaimellisesti puhumien miesten mukaan. kalastaa kaupungin teillä.

@thepattayanewenglish

#ข่าวtiktok #tiktokthaimaa #Thaimaa #ข่าว #ข่าววันนี้ #pattayauutiset #tiktokuutiset #pattaya #thai-uutiset #thainew

♬ Gone Fishin' – Gavin Lee

Työntekijät kertoivat Pattaya Newsille, että vaikka he ymmärsivät, että tulva oli vaikea monille ihmisille, he pitivät sitä siunauksena ja varmistivat, että he pystyivät syömään hyvin useiden seuraavien päivien ajan. He sanoivat, että he kypsentäisivät kunnolla kaiken, mitä he saivat, ja varmistavat, että se oli puhdas.

@thepattayanewenglish

#thainew #thai-uutiset #pattaya #tiktokuutiset #pattayauutiset #ข่าววันนี้ #ข่าว #Thaimaa #tiktokthaimaa #ข่าวtiktok

♬ Rollin' Down the River – Bob Walser

Lisää sateita on luvassa koko viikonlopun ajan. Thaimaan meteorologian laitoksen (TMD) mukaan Chonburissa on tänään 80 %:n mahdollisuus sateeseen, mikä johtuu mahdollisista voimakkaista ukkosmyrskyistä paikoin. Tämä johtuu monsuunipohjasta, joka on tällä hetkellä suuressa osassa Thaimaata, ja matalapainesolusta Etelä-Kiinan meren alaosassa. Lisäksi Andamaanienmeren yllä on tällä hetkellä lounainen monsuuni, mikä vaikuttaa yleisiin sateisiin. Varoitimme rankkasateista aiemmin tällä viikolla täällä:

Thaimaan ilmatieteen laitos ennustaa monsuunisadetta ja yksittäisiä rankkasateita kaikkialla Thaimaassa elokuun loppuun asti

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.