Voimakkaat sateet ja tulvat lamauttavat Pattayan tiet, vaikka tulvahallintaprojekti jatkuukin

KUVA: Pattayan kaupungin poliisi

Pattaya -

Voimakas sade Pattayassa ja Banglamungissa tänä aamuna (27. elokuuta) aiheutti sekä pää- että maaseututulvia Pattayan ja Banglamungin alueella. Monet ajoneuvot juuttuivat tulvavesiin eri puolilla kaupunkia. Samaan aikaan Pattayan kaupungin viranomaiset ilmoittivat, että jatkuvaa tulvien hallintatyötä tehdään edelleen ja vastasivat kritiikkiin verkossa.

Rankkasade iski noin klo 7 aamuruuhkan aikana ja kesti noin viisi tuntia keskipäivään Pattayan ja Banglamungin alueella. Ensinnäkin, tiimimme ottama video tulvasta on katsottavissa alla:

Merkittävästi syvää vettä löydettiin useilta pääteiltä, ​​kuten Sukhumvitilta, Soi Khao Talolta ja tieltä lähellä rautatietä Samakee Tham -temppelin takana.

Tien pinnoilla löydetty vesi vaihteli noin 30 senttimetrin ja yli metrin korkeudesta, mikä aiheutti liikenneruuhkaa ja useiden ajoneuvojen juuttumista nouseviin tulvavesiin.

KUVA: Pattaya Law Enforcment

Liikennepoliisi ja lainvalvontaviranomaiset auttoivat ohjaamaan autoilijoita liikennettä ja auttamaan tulvaveteen jääneitä.

KUVA: Pattayan kaupungin poliisi

Kaksi tuntia sateen lakkaamisen jälkeen vedenpinta laski ja liikenne palasi normaaliksi.

Samaan aikaan Pattayan kaupungin viranomaiset jatkavat työtä "Kaem Ling -projektin" (Monkey Cheeks Project) parissa Soi Khao Noissa. Kaupungin viranomaisten mukaan hanke on suunniteltu ratkaisemaan Pattayan alueen toistuvia tulvaongelmia asentamalla vesipumppuja ja kaivamalla kanavia.

Kokonaisbudjetti on 655 miljoonaa bahtia ETY:stä (Eastern Economic Corridor). Projekti oli alun perin alkanut viime vuoden joulukuussa. Kaupungintalon arvioiden mukaan sen odotetaan valmistuvan ensi vuoden elokuussa. He totesivat, että tämä hanke on saatava päätökseen, ennen kuin kaupunki näkee merkittävää helpotusta tulvien varalta, erityisesti rautatien ympärillä. Myös vesipumppujen rakentaminen ja korjaus tulvaongelmien lievittämiseksi, erityisesti sadekauden aikana, on osa tätä hanketta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.75 (8 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.