Thaimaan ilmatieteen laitos ennustaa monsuunisadetta ja yksittäisiä rankkasateita kaikkialla Thaimaassa elokuun loppuun asti

Kansallinen -

Thaimaan ilmatieteen laitos varoitti tänään 26. elokuuta monsuunisateesta ja yksittäisistä rankkasateista kaikkialla Thaimaassa elokuun loppuun asti. Myös äkilliset tulvat ovat todennäköisiä riskialueilla.

Yleisesti ottaen 25. - 29. elokuuta monsuunipohja siirtyy alas Pohjois-, Keski- ja Koillis-Thaimaan, kun taas lounaismonsuuni voimistuu aiheuttaen lisää sateita, joista yksittäisiä rankkasateita tai erittäin rankkoja sateita on todennäköisesti maan yllä. . Riskialueilla olevien ihmisten tulee varoa vaikeita olosuhteita, mukaan lukien tulvat ja äkilliset tulvat.

Andamaanienmerellä ja Thaimaanlahdella vallitseva lounaismonsuuni heikkenee 30.–31. päivä, jolloin sateet vähenevät koko maassa. Samaan aikaan tuuli ja aallot Andamaanienmeren yläpuolella ovat todennäköisesti 1–2 metriä ja ukkoskuuroina yli 2 metriä koko jakson ajan.

Pohjois-Thaimaassa ennustetaan 25. - 29. päivälle hajallaan ukkosta ja yksittäisiä rankkasateita, kun taas hajanaisia ​​ukkoskuuroja on odotettavissa 30. - 31. päivänä, alin lämpötila 22-25 °C ja ylin 30 °C. 34°C.

Koillis-Thaimaassa ennustetaan hajallaan ja melko laajalle levinneitä ukkoskuuroja koko ajanjakson ajan, kun taas yksittäisiä rankkasateita on odotettavissa 25.-29. päivä, alin lämpötila 22-25°C. ja maksimilämpötila 31-35°C.

Keski-Thaimaassa, mukaan lukien Bangkok ja pääkaupunkiseutu, hajallaan melko laajalle levinneitä ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita on odotettavissa 25. - 29. päivänä, kun taas yksittäisiä ja hajanaisia ​​ukkoskuuroja ennustetaan 30. - 31. päivälle.

Itä-Thaimaassa on odotettavissa hajanaisia ​​ukkoskuuroja melko laajalle ja yksittäisiä rankkoja tai erittäin rankkoja sateita sunnuntaihin 29. elokuuta asti, ja hajallaan ukkoskuuroja on 30. - 31. päivä. Aaltojen ennustetaan nousevan noin metriin ja ukkoskuuroissa 1-1 metriin.

Etelä-Thaimaassa on odotettavissa hajallaan ukkoskuuroja itärannikolle koko jakson aikana yksittäisiä rankkasateita perjantaihin 27. päivään asti. Samaan aikaan länsirannikolle ennustetaan hajallaan melko laajalle levinneitä ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkoja tai erittäin rankkoja sateita koko ajanjakson ajan. Aaltojen ennustetaan olevan noin 1-2 metriä ja ukkoskuuroissa yli 2 metriä.

26. - 29. päivänä pohjoisen, koillisen, idän, keskiosan ja etelän riskialueilla olevien ihmisten tulee varoa ankaria olosuhteita. Kaikkien alusten tulee edetä varoen, erityisesti ukkoskuureilla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.