PÄIVITYS useista suunnitelluista Pattaya-projekteista: Extreme-urheilualue lähellä Bali Haita, Pattaya Beachin kunnostus ja urheilukeskus

Pattaya -

Seuraavassa on päivitys useista projekteista, jotka ovat olleet tai ovat parhaillaan kehitteillä Pattayan alueella.

Ensinnäkin pieni "extremeurheilu"-alue, mukaan lukien skeittipuisto ja koripallokentät Bali Hain ylikulkusillan alla on täysin valmis ja viranomaiset aikovat sijoittaa sinne myös turvakopin. Lisätietoja tästä on alla.

Toiseksi, pitkään suunniteltu North Pattaya Beachin suuri kunnostus South Pattaya Beachiksi on alkanut. Tämä suunnitelma sisältää julkisen pysäköinnin, liikuntapaikkoja, leikkikenttiä, tilaa ruokakauppiaille, runsaasti puita ja istumapaikkoja ja paljon muuta. Tästä myös lisää alla.

Lopuksi, aiemmin suunniteltu Pattaya Youth Sports Center on kunnostettava julkiseksi puistoksi, liikuntaalueeksi ja ryhmäliikuntatoiminnan/luokkien paikaksi.

Mitä tulee urheilupuistoon, Bali Hain ylikulkusillan alla olevan urheilupuiston tarkastanut tekninen ja turvallisuustiimi totesi tällä viikolla, että se täyttää kaikki standardit ja on nyt lisensoitu. Tämä sisältää paljon odotetun skeittipuiston paikallisille nuorille - ja jopa joillekin ehkä vähemmän nuorille, jotka nauttivat urheilusta.

Uusi skeittipuisto Bali Hain ylikulkusillan alla turvallisuustarkastustiimin sertifioima, valmis avattavaksi pian

Pormestari Sonthaya Khunplume kertoi The Pattaya Newsille: "Tämä alue oli aiemmin hylätty paikka, jossa kodittomat nukkuivat, ja se oli rikosten riskialue. Lähistöllä asuneet paikalliset olivat huolissaan turvallisuudestaan. Joten olemme muuttaneet tämän paikan hyödylliseksi urheilupaikaksi. Paikka on nyt valmis ja valmis avattavaksi, Odotamme kuitenkin, kunnes Covid-19-tilanne paranee sillä tällä hetkellä kaikki urheilukentät, myös ulkona, on suljettu Chonburin kuvernöörin määräyksestä Covid-19:n leviämisen estämiseksi.

"Liikuntapuistoon sijoitetaan vartiointikoppi, jossa kokopäiväiset vartijat partioivat alueella, valvovat turvallisuussääntöjä ja pitävät paikkakuntamme turvassa." Pormestari lisäsi.

”Lisäksi Pattaya City remontoi aiemmin suunnitellun ja nyt pitkälti lakkautetun Pattayan nuorisourheilukeskuksen julkiseksi puistoksi ja liikunta- ja kuntotuntien paikaksi. Suunniteltu alue sijaitsee Soi 7:n vieressä Thep Prasit Roadilla. Se vaatii huomattavia korjauksia ja töitä, mutta uskomme, että sen muuttaminen suureksi puistoksi on oikea päätös. Pormestari jatkoi.

”Tämän julkisen puiston odotetaan valmistuvan vuoden loppuun mennessä. Hyödynnämme myös osia tästä puistosta laguunina (kuten yläkuvassa) sekä paikkakunnalle kunto- ja liikuntatunteja varten. Olemme mallintaneet osan tästä puistosta nyt valmistuneesta puistosta, joka sijaitsee Rivieriaa vastapäätä Jomtienissa. Puisto on valmis, mutta odotamme myös Covid-19-tilanteen paranemista ennen sen virallista avaamista." Pormestari päätti.

Voit lukea toisesta Jomtienin puistosta, johon hän viittasi, klikkaamalla tästä!

Samaan aikaan Pattaya City on aloittanut Pohjois-Pattayan kunnostamisen Etelä-Pattaya Beachille 2.7 kilometrin etäisyydellä.

Pattayan kaupungin apulaishallinnollinen päällikkö Kietisak Siwongchai kertoi The Pattaya Newsille: "Olemme palkanneet Nong Nooch Landscape & Garden Design Co., Ltd:n kunnostamaan rantaa 6. elokuuta lähtien.th tänä vuonna, jonka odotetaan valmistuvan marraskuussa 2023 (Kyllä, yli kaksi vuotta). Kokonaisbudjetti on 116,100,000 XNUMX XNUMX bahtia."

”Tämä pitkäkestoinen hanke on suunniteltu virkistämään ja elvyttämään ranta- ja rantakatualuetta ja tekemään siitä taas vieraanvarainen, kun matkailijat palaavat, mitä odotamme laajamittaista matkailua ensi vuonna. Meidän on nopeasti kehitettävä matkailukohteita ja valmistauduttava ottamaan vastaan ​​turisteja. Kaikki rannan lähellä olevat tilat on kunnostettava. "Kietisak selitti.

Tämä kunnianhimoinen suunnitelma sisältää maanalaisia ​​kylpyhuoneita, liikuntaalueita, runsaasti istumapaikkoja ja varjoja/puita, korjatut jalkakäytävät, runsaasti pensaita ja kasveja, lasten leikkipaikan, paremman valaistuksen, enemmän pysäköintitilaa, tilaa ruokakärryjen myyjille, liikuntarajoitteisia tiloja ja pääsyn , ja paljon enemmän. Projektin oli alun perin tarkoitus alkaa viime vuonna, mutta se viivästyi viranomaisten mukaan Covid-19:n vuoksi.

Käsittelimme tätä projektia aiemmin viime vuonna, voit lukea siitä lisää napsauttamalla tätä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.