160 miljoonan bahtin arvoinen Pattayan rannan kunnostus aloitetaan tämän vuoden lopussa

KUVA: Sophon Cable TV (STV)

Pattaya-

Suunniteltu suuri Pattayan rannan kunnostus on tarkoitus aloittaa tämän vuoden lopussa 160 miljoonan bahtin budjetilla. Peruskorjaus sisältää korjattuja ja uusittuja kävelyteitä, lisää viheralueita, lisää pysäköintialueita ja maanalaisia ​​käymälöitä.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunpluem kertoi The Pattaya Newsille: "Pattaya City on saanut 160 miljoonan bahtin budjetin Pattayan rannan täydelliseen kunnostukseen. Meidän on tehtävä mahdollisimman monta viheraluetta houkutellaksemme lisää thaimaalaisia ​​turisteja. Tämä sisältää enemmän puita, kukkia, liikuntapuistoja, leikkipaikkoja ja varjoisia alueita.

KUVA: Sophon Cable TV (STV)

”Tämä on yksi tärkeimmistä projekteistamme, joka on saatava nopeasti valmiiksi. Meidän on oltava valmiita tuleviin matkailijoita varten tulevaisuudessa sekä maksimoida kotimaan matkailu tällä hetkellä.

”Kävepolut uusitaan kokonaan, mukaan lukien vammaisille ja vanhuksille tarkoitettuja kulkuväyliä. Maanalainen wc-projekti noudattaa kaikkia rakennelakeja ja sisältää invakäymälät."

”Pattaya Beachin kunnostusprojektin odotetaan käynnistyvän tämän vuoden lopussa. Viimeistelemme myös säännöllisen pysäköintisuunnitelman asukkaiden monien pyyntöjen jälkeen.

KUVA: Sophon Cable TV (STV)

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.