Jomtienin uusi julkinen puisto valmistui, ja se avataan yleisölle elokuussa

Pattaya-

Uusi suuri julkinen puisto laguunilla nimeltä "Nong Pong" Jomtien Second Roadilla Rivieran huoneistoa vastapäätä on nyt valmis. Puisto avataan kokonaan yleisölle elokuussa joidenkin hallinnollisten menettelyjen jälkeen.

Puisto sijaitsee osoitteessa Soi Chaiyapreuk 4, Riveria-huoneistoa vastapäätä Jomtien Second Roadilla. Rakentamisen kokonaisbudjetti oli noin 32 miljoonaa bahtia. Pattayan kaupungin viranomaisten mukaan rakentaminen aloitettiin alun perin viime vuoden toukokuussa.

https://thepattayanews.com/2021/05/11/new-public-park-in-jomtien-almost-completed/

Pattaya Cityn virkamiesryhmä tarkasti puiston eilen (16th) rakentamisen päätyttyä.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume kertoi The Pattaya Newsin toimittajille: "Tämä alue oli pohjimmiltaan slummi ennen kuin muutimme tästä paikasta julkisen puiston."

"Varsinainen fyysinen rakentaminen on nyt 100 prosenttia valmis. Seuraava hallinnollinen vaihe on Thaimaan ympäristöviraston prosessi, joka suorittaa lopulliset lailliset tarkastukset ja tasapainot ennen puiston virallista luovuttamista Pattaya Citylle." Pormestari lisäsi.

”Puiston odotetaan avautuvan virallisesti elokuussa ja tiedotamme asiasta lisää ajankohdan lähestyessä. Tiedotamme yleisölle myös aukiolo- ja sulkemisajoista, joista ei ole vielä päätetty. Puiston ensisijainen käyttötarkoitus tulee olemaan liikunta." Pormestari päätti.

Aidattu puisto sisältää liikuntapolkuja ja polkuja, useita kuntoiluvälinesarjoja, suuren keskuslaguunin, lasten leikkipaikan, taukopaikkoja, suojan sadetta vastaan, valaistuksen yöliikuntaa varten ja on suojattu. Viranomaisten mukaan puisto ei salli kulkueläimiä asua tiloissa. Viranomaiset ovat aiemmin todenneet, että laguunissa sallittaisiin rajoitettu vesiaktiviteetti, mutta ei ollut heti selvää, sisältyisikö siihen kalastus vai uinti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.33 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.