Ominaisuus: Katsaus tulevaan viikkoon uutisissa: Covid-19-vyöhyke ja rajoitusmuutokset, Phuket Sandbox etenee, Pattayan rokotusohjelma

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa katsomme parhaita kehittyviä tarinoita ja asioita, joita seurataan ensi viikolla. Keskitymme tapahtumiin kesäkuun neljännen viikon ajan, joka päättyy 26.

Koska julkaisemme kymmeniä tarinoita viikossa, lukijamme saavat nopean kurkistuksen Thaimaan ja Pattayan tärkeimpiin tarinoihin sekä voivat seurata ja seurata tulevaa viikkoa toimitukseksemme valinnan mukaan.

1. Jotkut toimenpiteet helpottavat kansallisesti, uudet Covid-19-määritysvyöhykkeet voimaan maanantaina 21

Covid-19-tilannehallinnon keskus eli CCSA ilmoitti rajoitusten lieventämisestä ja muutoksista nykyiseen vyöhykemääritysjärjestelmäänsä maanantaina 21.

Vyöhykemääritysjärjestelmää käytetään yleisten rajoitusten ja toimenpiteiden sekä valvontaan liittyvien kysymysten määrittämiseen kansallisella tasolla, ja se perustuu useisiin tekijöihin, kuten rokotustasoihin, Covid-19-tapausten määrään, sairaalahoitomääriin ja muihin seikkoihin.

Täydellinen luettelo muutoksista löytyy alla olevasta linkistä, mutta pohjimmiltaan suurimmat muutokset ovat korkeimpien valvontavyöhykkeiden kuten Bangkokin ravintoloiden kapasiteetin lisäys 25 %:sta 50 %:iin ja alkoholia saa myydä ravintoloissa keltaisella. "hallitut" maakunnat. Valitettavasti Chonburi pysyy toiseksi korkeimmalla valvontavyöhykkeellä, punaisella, ja näkee vain vähän muutoksia kuin yleisen kokoontumiskapasiteetin lisääntymisen, joka ei ole "juhliin" tai sosiaalisiin tapahtumiin. Yökerhot, baarit, gogot ja viihdepaikat pysyvät suljettuina valtakunnallisesti vyöhykkeestä riippumatta.

Lisäksi monet toimenpiteet jäävät maakuntien kuvernöörien nimeämiseen, jotka voivat aina vahvistaa sääntöjä. Esimerkiksi Chonburi saa lain mukaan lieventää esimerkiksi elokuvateattereiden rajoituksia, mutta ne pysyvät suljettuina kuvernöörin määräyksestä. Kuvernöörit eivät kuitenkaan voi keventää sääntöjä. Esimerkiksi, jos kuvernööri halusi sallia pienten baarien avaamisen, pelastusköyden Pattayalle, hän ei voinut, koska tämä on kansallinen rajoitus.

Thaimaan Covid-19 Center ilmoittaa Covid-19-ehkäisytoimenpiteiden lieventämisestä valtakunnallisesti, erityisesti tummanpunaisten vyöhykkeiden provinsseissa

2. Phuket Sandbox menee todennäköisesti Thaimaan kabinetin lopulliseen hyväksyntään ensi viikolla

Yllä olevassa ensimmäisessä kohdassa oleva artikkeli, joka koskee Covid-19-rajoituksia, sisältää myös CCSA:n päätökset "Phuket Sandbox" -ohjelmasta, joka on erittäin mainostettu ohjelma, jonka avulla ulkomaiset rokotetut turistit pääsevät Phuketiin ja jäävät ilman karanteenia.

On kuitenkin edelleen monia rajoituksia, sääntöjä ja ohjeita, jotka ovat saaneet paljon kritiikkiä verkossa. Siitä huolimatta ohjelma ON testi, eikä sen ole tarkoitus olla Thaimaan "suuri avaaminen" turisteille, kuten ennen Covid-19:ää.

Ohjelmasta on vielä paljon kysymyksiä, mutta se on tärkeä ensimmäinen askel, jos Thaimaa jatkaa matkaansa kohti aiemmin tällä viikolla ilmoitettua tavoitetta avata maa laajemmalle matkailulle 120 päivän sisällä.

Lehdistötiedote: Thaimaa vahvistaa uudelleen avaamissuunnitelman XNUMX. heinäkuuta alkaen Phuketista alkaen, yksityiskohtia tämän päivän hallituksen kokouksista sisällä

3. Lisää rokotteita saapuu pian, Pattaya etenee suunnitelmassaan rokottaa 70 % paikallisesta väestöstä

Pattaya osti omalla budjetillaan 100,000 19 annosta Sinopharm Covid-XNUMX -rokotetta, joka julkistettiin äskettäin, ja se on heille merkittävä askel eteenpäin henkilökohtaista kampanjaansa nopeuttaessaan kaupungin rokottamiseksi mahdollisimman pian.

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että Thaimaan avaussuunnitelmassa alueita, jotka eivät ole vähintään 70-prosenttisesti rokotettuja, ei voida avata ulkomaalaisille turisteille ja Pattaya on päättänyt avata uudelleen mahdollisimman pian. Koska 80 prosenttia Pattayan BKT:sta on riippuvainen kotimaisesta ja ulkomaisesta matkailusta, tämä on todennäköisesti hyvä päätös.

Joillakin Chonburin alueilla, kuten suosituilla turistisaarilla Koh Larnilla ja Koh Si Changilla, yli 70 % paikallisista asukkaista on rokotettu, vaikka vakituisia asukkaita on vain muutama tuhat.

Pidämme sinut ajan tasalla paikallisista rokotusohjelmista ja siitä, kun uudet ostetut rokotteet vihdoin saapuvat. Jotkut sairaalat ovat myös alkaneet "virallisesti" hyväksyä rekisteröintiä yksityisiin rokotteisiin, kuten Modernaan, jotka joutuvat maksamaan, mutta pitkiä jonoja ja odotusaikoja ilmoitettiin myös meille. Emme tarjoa tässä luetteloa sairaaloista, jotka tekevät näin, koska kilometrimääräsi voi vaihdella ja tilanne muuttuu nopeasti paikan päällä, joskus jopa muutamassa tunnissa. Kannustamme kiinnostuneita paikallisia asukkaita ottamaan yhteyttä haluamaansa sairaalaan.

Ulkomaalaisille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan hallitusohjelmaan, se on edelleen rajoitettu Chonburissa tarvikkeiden vuoksi, eikä paikallisesti ole yleistä ulkomaan rekisteröintiohjelmaa, kuten Chiang Mai tai Phuket. Ilmoitamme kun on.

Ulkomaalaiset voivat teoriassa rekisteröityä, jos he ovat yli 60-vuotiaita tai joilla on jokin useista terveydentilasta seuraavalla verkkosivustolla, vaikka rekisteröintiohjelmia on rajoitetusti (ja usein vain tietyille rekisteröinnille) ja sairaalat tällä hetkellä lehdistön mukaan aika on vain Bangkokissa, mikä tarkoittaa, että sinun on tehtävä road trip, jos olet Pattayassa. Muista, että rekisteröinti ei usein anna takeita siitä, milloin henkilö saa rokotteen. https://thailandintervac.com/

Pattaya tilaa itsenäisesti 100,000 19 annosta Sinopharm Covid -XNUMX -rokotetta nopeuttaakseen Pattayan rokotuskampanjaa

Siinä kaikki tälle viikolle! Kuten aina, kiitos virittämisestä ja turvallista tulevaa viikkoa!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/