Thaimaan Covid-19 Center ilmoittaa lieventäneensä Covid-19:n ehkäisytoimenpiteitä valtakunnallisesti, erityisesti tummanpunaisten vyöhykkeiden provinsseissa

Kansallinen -

Covid-19-tilannehallinnon keskus (CCSA) on tänä aamuna, 18. kesäkuuta, ilmoittanut Covid-19-ehkäisytoimenpiteiden lieventämisestä valtakunnallisesti, erityisesti neljässä korkeimmassa tiukimmassa ja valvotussa maakunnassa (tummanpunainen), nimittäin Bangkok, Samut Prakan, Nonthaburi ja Pathum Thani, voimaan maanantaina 21. kesäkuuta.

Uusien rajoitusjärjestelyjen mukaan suuria kokoontumisia tapahtumissa sallitaan maakunnissa enintään 50 hengelle. Ilmastoidut ravintolat saavat olla auki klo 11 asti. 00 prosenttia kapasiteetistaan ​​(50 prosentista). Alkoholia ei kuitenkaan saa tarjota missään.

On myös punaisia ​​ja oransseja vyöhykkeitä, joissa suurin suuri ero on ravintoloiden normaali kapasiteetin taso ja suurempi ihmisten kokoontuminen on sallittua, vaikkakaan ei viihdetarkoituksiin. Myös tietyt riskialttiit yritykset voivat avata näissä maakunnissa, jotka eivät välttämättä saa avata tummanpunaisissa provinsseissa. Chonburi on edelleen punainen maakunta.

53 provinssissa, jotka ovat korkealla valvonta- ja valvonta-alueilla eli keltaisilla ja vihreillä vyöhykkeillä (joita tällä hetkellä ei ole vihreitä vyöhykkeitä), kaikki ravintolat voivat toimia ja myydä tavaroita, mukaan lukien alkoholijuomia. Myös Phuket toteuttaa vastaavat toimenpiteet ensi viikkoon mennessä. Viihdepaikat ja paikat, jotka ovat vain baareja, ovat kuitenkin suljettuina valtakunnallisesti. TPN-media huomauttaa, että kuvernöörit SAATTAVAT halutessaan säätää tiukempia ja tiukempia sääntöjä, mukaan lukien alkoholin pitäminen kiellettyinä, ja asukkaiden tulee tarkistaa provinssin suhdetoimintansa nähdäkseen maakuntatason säännöt.

Valokuvia ei ole saatavilla.

CCSA ilmoitti myös lopettaneensa valtion rahoittaman pakollisen karanteenin ulkomailta saapuville. Kaikki Thaimaan kansalaiset joutuvat siirtymään vaihtoehtoiseen karanteeniin (AQ) maksamalla kustannukset itse heinäkuun 1. päivästä alkaen. Covid-19-testausta karanteenin aikana tuettaisiin valtiolta. Tästä säännöstä voi olla poikkeuksia tietyille ryhmille, jotka eivät kyenneet rahoittamaan kotimatkojaan ja olivat todella "jumissa", mutta sääntö vahvistetaan kokonaisuudessaan.

Hallituksen uusimman suunnitelman mukaan valtakunnallisesti jaetaan ensi kuussa 10 miljoonaa annosta Covid-19-rokotteita. Bangkok saa vähintään 5 miljoonaa annosta, kun taas 70 prosenttia Phuketin paikallisista asukkaista on rokotettava kokonaan 200,000 600,000 annoksella vuoden loppuun mennessä. Heinäkuu. Loput kolme tummanpunaisten vyöhykkeiden provinssia saavat kukin XNUMX XNUMX laukausta.

Rajamaakunnat, tiukasti valvotuilla alueilla sijaitsevat maakunnat ja maakunnat, joiden on kiireesti valmistauduttava uudelleen avaamiseen, saavat 100,000 XNUMX laukausta jokaisessa ensi kuussa. Provinsseja ovat Chiang Mai, Chiang Rai, Tak, Nong Khai, Sa Kaeo, Ranong, Narathiwas, Yala, Pattani, Songkhla, Trung, Prachuap Khiri Khan, Phetchaburi, Nakhon Pathom, Ayutthaya, Chachoengsao, Chonburi, Rayong, Chanthaburi, Buriram, Surat Thani (Koh Samui, Koh Pha Ngan ja Koh Tao), Phang Nga ja Krabi.

Muille 49 maakunnalle valtakunnallisesti jaetaan 70,000 1,000,000 annosta kullekin, kun taas loput XNUMX XNUMX XNUMX pistosta varastoidaan ja jaetaan keskushallinnon virkamiehille.

Voi olla kuva tekstistä

CCSA:n tiedottaja Taweesilp Visanuyothin mainitsi myös Phuket Sandboxin valmiuden ottamaan käyttöön 1. heinäkuuta. Valmistuneen hankesuunnitelman mukaan ulkomaisten matkailijoiden tulee olla täysin rokotettuja ja tultava kansanterveysministeriön listaamista matalan tai keskitason riskin maista. Heidän on yöpyttävä SHA-hotellissa saarella kaksi viikkoa ennen kuin he voivat matkustaa muualle maahan, jos testi on negatiivinen koko toimenpiteen ajan.

CCSA huomauttaa myös, että Phuket Sandbox -projekti voidaan peruuttaa, jos kotimaisten tartuntojen määrä saarella on saavuttanut yli 90 tapausta viikossa.

Voi olla kuva yhdestä tai useammasta ihmisestä ja tekstistä

Voi olla kuva yhdestä tai useammasta ihmisestä, autosta, ulkona ja tekstistä

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.