Pattaya tilaa itsenäisesti 100,000 19 annosta Sinopharm Covid -XNUMX -rokotetta nopeuttaakseen Pattayan rokotuskampanjaa

Pattaya -

Pattaya City on tilannut 100,000 19 annosta Sinopharm Covid -XNUMX -rokotetta Chulabhorn Royal Academysta, vahvisti Pattayan kaupungin pormestari tänään, mikä merkitsee suurta askelta. sen jälkeen, kun Thaimaan hallitus antoi äskettäin yksityisille organisaatioille ja hallituksille luvan tilata Covid-19-rokotteita omilla budjeteillaan.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume kertoi The Pattaya Newsille: "Olemme tilannut 100,000 XNUMX annosta Sinopharm-rokotetta Chulabhorn Royal Academysta."

"Rokote maksaa 888 bahtia per annos, jossa 8.8 miljoonaa bahtia on hyväksytty maksamaan Pattaya Cityn budjetista ne rokotteet, jotka olemme keränneet erityisesti tätä tarkoitusta varten ja nopeuttaaksemme Pattayan rokottamista Covid-19 vastaan ​​mahdollisimman pian jotta voimme avata täysin uudelleen kaikki toimialat ja avata kaupungin kotimaisille ja ulkomaisille matkailijoille." Pormestari jatkoi.

"Noin 50,000 XNUMX ihmistä Pattayassa rokotetaan tällä rokoteerällä. Tämä on säännöllisen hallitusohjelman mukaisten rokotteiden säännöllisten toimitusten lisäksi. Pattayalla asuu nyt arviolta 120,000 80,000 ihmistä, joka sisältää Pattayan laajemman alueen Nongpruen, Banglamungin, Pongin ja syrjäiset alueet. Noin 19 19 ihmistä on yli XNUMX-vuotiaita, ja he olisivat oikeutettuja ottamaan Covid-XNUMX-rokotteen Thaimaan FDA:n nykyisten ohjeiden mukaan. Pormestari selitti.

"Rokotteiden rekisteröinti tapahtuu verkossa sekä paperilla paikallisissa yhteisöissä." Pormestari totesi viitaten useisiin rekisteröintikampanjoihin.

"Kun rokote saapuu Pattayaan, ennakkoilmoittautuneille hakijoille ilmoitetaan viesteillä tai puhelimitse." Pormestari päätti.

Rokotteiden tarkkaa saapumispäivää ei annettu tai arvioitu.

Pormestari ei erityisesti puhunut rokotteen rekisteröinnistä kiinnostuneille ulkomaalaisille, mutta on aiemmin todennut, että kaikki ulkomaalaiset voivat "lopulta" rekisteröityä rokotteen saamiseksi. Rokoterekisteröintiohjelma Chonburissa on tällä hetkellä keskittynyt ensisijaisesti yli 19-vuotiaille Thaimaan kansalaisille tai henkilöille, joilla on tietyt sairaudet useissa luokissa, jotka voivat aiheuttaa komplikaatioita, jos he saisivat Covid-XNUMX:n. Nykyinen rokotusohjelma perustuu Pattayan talorekisteriin, vaikka pormestarin mukaan se voidaan avata laajemmin lähitulevaisuudessa.

Nämä rokotteet toimitetaan osana Pattayan yleistä rokotuskampanjaa. Ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita oman rokotteen ostamisesta, kuten Moderna, he saattavat pystyä rekisteröitymään alueen osallistuviin sairaaloihin. Koska tämä sairaaloiden luettelo muuttuu nopeasti, kehotamme lukijoita tarkistamaan omat sairaalansa ja tarkistamaan ne etukäteen. Tarvikkeet voivat myös olla keino, sillä jotkut sairaalat arvioivat lokakuussa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.