Yksityiset sairaalat ja paikallishallinnot saivat virallisesti hankkia omia FDA:n hyväksymiä Covid-19-rokotteita jakelua varten, Royal Gazette ilmoittaa.

KUVA: BMA Health

Kansallinen -

Yksityiset sairaalat ja paikallishallinnot saavat virallisesti hankkia omia FDA:n hyväksymiä Covid-19-rokotteita, Royal Gazette julkaisi viime yönä 8. kesäkuuta.

Pääministerin hyväksymä ilmoitus sisältää kuusi vaihetta rokotteiden jakelun ja rokotusten nopeuttamiseksi Thaimaassa. Asiaan liittyvien valtion virastojen tulee avustaa tuontia ja hankintaa koko prosessin ajan.

Kuusi toimenpidettä ovat seuraavat:

  1. Tarjoa ihmisille riittävä määrä standardoituja Covid-19-rokotteita, jotta se kattaa vähintään 70 prosenttia väestöstä tai vähintään viisikymmentä miljoonaa ihmistä.
  2. Thaimaan elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) vastaa Covid-19-rokotevalmistajien koordinoinnista, edistämisestä ja tuesta rokotteen rekisteröinnin aikana mahdollisella ja tehokkaalla tavalla.
  3. Department of Disease Control, Government Pharmaceutical Organisation, National Vaccine Institution, Thai Red Cross Society, Chulabhorn Royal Academy tai niihin liittyvien valtion virastojen on yhteistyössä tarjottava lääketieteellisiä palveluita tai kansanterveyden pääsy yleisölle kiireellisten Covid-19-rokotusten hankinnan aikana, jotta jotta ihmiset saavat nopeasti ja tehokkaasti laadukkaita rokotteita tiettyjen virastojen määräämien sääntöjen ja määräysten mukaisesti.
  4. Ihmisten rohkaisemiseksi Covid-19-rokotteen saatavuuteen yksityisillä terveydenhuollon laitoksilla ja niihin liittyvillä yksityisillä sektoreilla on mahdollisuus hankkia tai pyytää Covid-19-rokotemäärä kohdassa 3 mainituilta virastoilta tiettyjen virastojen määräämien sääntöjen ja määräysten mukaisesti. palvellakseen lainkäyttöalueellaan olevia ihmisiä tai lääkintähenkilöstöä.
    Rokotteen on oltava laillisesti rekisteröity Thaimaan lääketieteellisen lain mukaisesti, ja sen hinta, mukaan lukien lääketieteelliset palvelut, on määritettävä asianmukaisesti ihmisten eduksi.
  5. Huolimatta tällä hetkellä varastossa olevasta rajoitetusta rokotteen määrästä, paikallisviranomaiset voivat hankkia virastolta artiklan 3 mukaisesti tiettyjen virastojen määräämien sääntöjen ja määräysten mukaisesti toimittaakseen Covid-19-rokotteita paikallisten ihmisten palvelemiseksi.
    Hankinta tulee myös toteuttaa kuntayhtymien budjettimenosuunnitelmien ja Covid-19-tilannehallintokeskuksen tai pääministerin määräämien Covid-19-rokotteen hätätilanteiden hallintaohjeiden mukaisesti.
  6. Sekä valtion virastojen että yksityisen sektorin tiedot tulee linkittää kansanterveysministeriön Mor-Prompt-sovellusalustajärjestelmään rokotettujen henkilöiden korkeimman turvallisuuden ja järjestelmällisen ja tehokkaan tiedonhallinnan takaamiseksi.

Ilmoitus astuu voimaan 8 alkaen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.